enel kız geçmiş olsun yanığın azı çoğa derler a nasıl acımıştır ya
zaten insan vücudu hamileykenb dahada hassaslasıypor dünm kaşlarımı aldırırken nasıl acıdı nasıl doğuracksam dedim kendi kendime
dikkat et
oyy kıyamam ben sana işte annelik böyle birşey.allah bebişlerini sana bağışlasın canım.inşallah herşey çok güzel olur.hastane ile gürüştün mü?erken doğum olursa yer olayı nasıl olur diye.olmazsa riske atma canım adanaya git derim ben.ama inşallah herşey yolunda zamanında gider.rabbim sana bizden daha fazla yardımcı olsun inşalllah canım.
tebessumcum galiba ben basa sariyorum cunku yine basladi bulantim simdi.
MEHLIKA cim bu cok onemli bir konu cok iyi bi arastirma yapmalisin bencede adana olayini dusun doktoruna sor gidip gitmemeyi umarim hicbir sorun yasamadan bebislerini kucagina alirsin Allah yardimcin olsun canim.
keşke inmmkanlarımız olsada hepimiz doğumlarımı<zda birbirmizin yanında olsak ne güzel olurdu demi ya düşünüyoruömda bazen ben zaten sizleri rüyamdad görüyorum
tebessumcum galiba ben basa sariyorum cunku yine basladi bulantim simdi.
MEHLIKA cim bu cok onemli bir konu cok iyi bi arastirma yapmalisin bencede adana olayini dusun doktoruna sor gidip gitmemeyi umarim hicbir sorun yasamadan bebislerini kucagina alirsin Allah yardimcin olsun canim.
ben geldiiiiim..
seker yüklemesi sonuclarimizi da aldik..
aclik 64
1 saat sonra 103
1 saat sonra daha 76..
hersey yolundaymis cok sükür
Kızlar selamm
Geçmişi okuyamıyorum.Bugün dr a gittim tokluk şekerim 187 çıktı.Yarın 100gr yükleme yaptırıcam.
Kızım 670gr olmuş maşallah herşey yolunda benim şekerimden başka
Enelcim kaygılarımı yarın dr umla paylaşıcam.Bakalım soru işaretleri kalırsa bebeklerimi riske atamam. Bakıcaz bi çaresine. bu bebişler üç emanet bana onlar için en iyisini hazırlamalıyım. eşim hep tedbiri alıp, takdiri Allaha bırakacaksın der.Allahıma emanetler hepimizin bebişleri canım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?