2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

mehlika enel doğru söylemiş. tedbirli olmak şart. görüşmelerini mutlaka hallet hastanelerle. umarım herşey yolunda gider ve sağlıklıca 3 ünün de kucağına aldığın günleri görürsün. içini ferah tut yine. benim kuzen de kayınvalidesinin evinde kalmıştı son ayında.

tebessümcüm sana da günaydınlar:))) mide bulantısı ve yanması bu aydan sonra yine başlar dediler bana. hatta daha kötüsü kaynama olurmuş:S

mide yanmasını daha az rahatsız etmesi için sol tarafa yatmayı tavsiye ediyo doktorlar. bol su içmek, daha yağsız ve nişastaca az besinler tüketmeliymişiz.

ya elime bi kitap geçti. acıbadem hastanesinin hamilelere yönelik beslenme klavuzu gibi hazırladığı bişey. içinden gerekli şeyleri zaman zaman yazmaya çalışcağım..

ay oku oku bitmedi ha
aaaaaaaaaaaaaa dığandım haa
bu arada saçları kestim kızlar çokt agüzel oldu
ay dha geçmişteyim
böcük niye kapsama alanı dışında gözüküyor yaa
ee sizle nasılsınız

enel kız geçmiş olsun yanığın azı çoğa derler a nasıl acımıştır ya
zaten insan vücudu hamileykenb dahada hassaslasıypor dünm kaşlarımı aldırırken nasıl acıdı nasıl doğuracksam dedim kendi kendime
dikkat et

tebessumcum galiba ben basa sariyorum cunku yine basladi bulantim simdi.
MEHLIKA cim bu cok onemli bir konu cok iyi bi arastirma yapmalisin bencede adana olayini dusun doktoruna sor gidip gitmemeyi umarim hicbir sorun yasamadan bebislerini kucagina alirsin Allah yardimcin olsun canim.

hem nasıl canım yandı.içim gitti resmen sıcak çay dökülünce.normalde bu kadar acımamalı demiştim kendime zaten demek ondanmış.aklıma direk doğum acısı geldi zaten biraz öyle atlattım.sağol canım.

keşke inmmkanlarımız olsada hepimiz doğumlarımı<zda birbirmizin yanında olsak ne güzel olurdu demi ya düşünüyoruömda bazen ben zaten sizleri rüyamdad görüyorum

ben geldiiiiim..
seker yüklemesi sonuclarimizi da aldik..
aclik 64
1 saat sonra 103
1 saat sonra daha 76..
hersey yolundaymis cok sükür

Enelcim kaygılarımı yarın dr umla paylaşıcam.Bakalım soru işaretleri kalırsa bebeklerimi riske atamam. Bakıcaz bi çaresine. bu bebişler üç emanet bana onlar için en iyisini hazırlamalıyım. eşim hep tedbiri alıp, takdiri Allaha bırakacaksın der.Allahıma emanetler hepimizin bebişleri canım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

kizinin saci cikiyordur annesi..
hani öyle derler ya..

enelcim gecmis olsun canim..
gecen okudum ama yazamadim..
insanlarimiz duyarsizlasmis, körlesmis.. törpülenmemiz lazim biraz..
ne denir ki.. insallah bioler daha iyi birer nesiller yetistirir ve egitiriz

Kızlar selamm
Geçmişi okuyamıyorum.Bugün dr a gittim tokluk şekerim 187 çıktı.Yarın 100gr yükleme yaptırıcam.
Kızım 670gr olmuş maşallah herşey yolunda benim şekerimden başka

keşke inmmkanlarımız olsada hepimiz doğumlarımı<zda birbirmizin yanında olsak ne güzel olurdu demi ya düşünüyoruömda bazen ben zaten sizleri rüyamdad görüyorum

keşke dimi ne güzel olur.dışarıdan bir destek ne kadar güzel oluyor.ama doğuma gitmeden öncede burda görüşürüz inşallah.

benim isler bugün biraz yogun kizlar..
dün bol bol cene caldik burda.. birikti tabii..
okurum yazdiklarinizi..
size hos sohbetler

walla benim de öyle gözüküyor..:çok üzgünüm: dua ediyorum olmasin diye ve düsünmemeye calisiyorum ama bakalim ins. etkili olur:Saruboceq:

kizlar ben azcik ders calismaliyim...sonra yine gelirim bir ara insallah...öpüldnüz...a.s.:1hug:

kızlar tansiyonum için doktora gittim 23+5 günlük bir tek kafa ölçümü bir gün geride 1 haftada 580 den 636 ya çıkmış tansiyonum da 10-6 iyi dedi sizce o bir günlük oran birşey olmaz demi

hadi iyi haberlerle gelirsin canım inşallah bizede yaz durumu.merak etmeyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…