Kızlar selamm
Geçmişi okuyamıyorum.Bugün dr a gittim tokluk şekerim 187 çıktı.Yarın 100gr yükleme yaptırıcam.
Kızım 670gr olmuş maşallah herşey yolunda benim şekerimden başka
walla benim de öyle gözüküyor..:çok üzgünüm: dua ediyorum olmasin diye ve düsünmemeye calisiyorum ama bakalim ins. etkili olur:Saruboceq:
kizlar ben azcik ders calismaliyim...sonra yine gelirim bir ara insallah...öpüldnüz...a.s.:1hug:
kızlar tansiyonum için doktora gittim 23+5 günlük bir tek kafa ölçümü bir gün geride 1 haftada 580 den 636 ya çıkmış tansiyonum da 10-6 iyi dedi sizce o bir günlük oran birşey olmaz demi
diğer gelimişleri güzel hatta doktor buna normal dedi de ben kağıtta baktım eşimde kızıyor doktor iyi dedi niye kendini üzüyorsun diye
saol canım benim maşallah 7. ayındasın inş sağ salim tamamlarız hepimiz
öykü icini ferah tut canım.
kizlar tatile gidicez diye market alisverisi yapmadim. evde pek malzeme yok.
aksam icin soyle sip sak ne yapiyim bi fikir verin
makarna..
her cesit sosla yenir nede olsa cokacimcoook
makarna..
her cesit sosla yenir nede olsa cokacimcoook
elifcim bendece ya makarna yada menemen en basiti canım.
yine yemek muhabbeti açıldı.pandoranın kutusu açıldı hanımmm kaydirigubbakcemile3
haydi bakalım
bu sefer suclu benim benneyaptımki ama ben fikir almak icin sormustum ya
kizlar dun aksam bir tepem atti, bir tepem atti anlatamam.
esim bana yasakladi bulasik makinasi bosaltmayi.
iki gundurde bulasik makinasi temizlerle dolu oldugu icin bulasiklari durulayip durulayip tezgahin icine koyuyoruz.
baktim artik koyacak yer bile yok. adam hic demiyor bu bulasiklar neden burda, acaba makinami dolu şakkıdı
neyse anacim gitti iceri ben mutfakta sinirlendim kendim bosalttim makinayi tangur tungur o sinirle.
oturdugu yerden bagiriyor yardima geliyimmi diye. yok dedim o sinirle.
sonra temizleri bosalttim, kirlileri koydum derken bulundu geldi hazretleri.
bu sefer kızıyor niye bana soylemiyorsun ben yapardim diye.
ayol gozun kor mu baksana tezgaha, belli dimi bu makinanin dolu oldugu alla allaaa
geldiler gece soldan soldan.
:1shok:
bende artik hir cikaracak yer ariyordum heralde kaydirigubbakcemile3 bi basladim.
' allahım beni muhtac etmesin kimseye, yataga dusurmesin vs vs nasil agliyorum nasil agliyorum'
ay yazık adam ne yapacagini sasirdi. sonra uzuldum yaptigima
melektir aslinda o yaacanım benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?