2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kolay gelsin denizcim.. afiyet olsun simdiden..

makarna mi. hemde soslu anlasildi benim bu oglen ne yiyecegim :))
CEREZ im bebisimin sacimi cikiyo bilmiyom ama ben onu keltosken de cok seviyorum :))

isine öyle geliyo dimiii.. anne olmak kolay degilmis bitanem.. az fedakar ol be kaydirigubbakcemile3

sende gizli gizli yap ye.. öldürmezde bosanmazda.. en fazla mizmizlanir.. e herzamanki halleri.. yap sen ye. gözün kalmasin.. nasreddin hoca misali aklinda durcana karninda dursun kaydirigubbakcemile3

iyi yapmissin istedikleri kadar melek olsunlar arada bi iyi oluyo.. kiymete biniyoruz iste fenami sengözlerimebaksanab

tamam bu seferlik affettim seni.akşam çok üzülmüşsün.benimde mutfak öyle ama hiç kendimi üzemem yoramam eşimi bekliyor hepsi.:lepi:

gecenlerdede bu mutfak muhabbeti bizdede gecti.. esim mutfaga gidri cikti diyo bu mutfagin hali ne böyle..
bi cikistim.. dedim ne zaman yapim.. saydim sunu sunu yaptim sunu sunu yapcam vaktim olmuyo diye.. kuzu kuzu gitti basladi toparlamaya.. bende kalktim yardim ettim..

diyo yok ben anliyamiyorum seni.. dedim asil ben seni anlamiyor .. madem toplican ne söyleniyosu basta.. oda diyo madem yardim etcen bana niye demiyosun hadi kalk topliyalim diye.. körmüsün görmüyomusun be adam
-tatlicadiarzu-

yine yemek muhabbetine denk gelmişim oy anacım canım çıktı benim ((((ayacıklarım ağrıyor ben kaçar toplantım var öpüldünüz bi uğradım öylesine muckss

eee yani.görüyon neden hamile kadına ilişiyon be adam.benimki mırın kırın yapıyor ama ben duyarsız.eli mahküm yapıyor.yapacak tabi.bulaşık makinesini eğil kalk boşalt bende hemen bacaklar kasılıp kalıyor.yapamam canım çok yanıyor ağlıyorum sonra.

sende gizli gizli yap ye.. öldürmezde bosanmazda.. en fazla mizmizlanir.. e herzamanki halleri.. yap sen ye. gözün kalmasin.. nasreddin hoca misali aklinda durcana karninda dursun
kaydirigubbakcemile3
boyle diye diye sizin gaziniza geliyorum. vallahi doktorum minnosum kesicek beni

iyi yapmissin istedikleri kadar melek olsunlar arada bi iyi oluyo.. kiymete biniyoruz iste fenami sengözlerimebaksanab[/QUOTE]

aynen sekerim, kendi annesi dedi valla, isleri o yapsin baba olmak kolaymi diye bana ne şakkıdı

tamam bu seferlik affettim seni.akşam çok üzülmüşsün.benimde mutfak öyle ama hiç kendimi üzemem yoramam eşimi bekliyor hepsi.:lepi:
eheh enelcim sende az diildin :asigim:

duz erkek mantigi iste sekerim. anlamaya calismiycaksin. ne istiyorsan onu soyleyip yaptircaksin da, insan her zaman tahammul edemiyor iste. bazen gozunden anlasin ne istedigini istiyor da yok. bizim gibi degiller iste klava:

dün seker yüklemesine giderken esim diyo baba olmak ne kolaymis..
tasiyan kadin doguran kadin kan veren kadin (ignenin her türlüsünden korkarda)seker yükleemsi icin o kadar seyi icen kadin..
bide utanmadan mutfagin toplanmasini beklerler
klava:

elifcim ne yapayım canım ya.yoksa işleri elime alınca rahata alışıyor hemen.erkek milleti işte.o yüzden en iyisi hiç bulaşmamak işlere.

ahhhh ahhhh ben dertliyim kocadan...ne mutfağa girer ne yardım edeyim der...her işi kendim yapmaya çalışıyom....valla kopuyo belim ağrıdan...bazen diyorum ya en azından masayı kurmaya yardım et bana ben yemekle uğraşıyom çünkü..hem laflarız diyom..nerde yorgunmuş geçer tv. karşısına yemeğe çağırmamı bekler....ahhhh ahhhhh dertliyim ben...

ayneeennnnnnnnnnnnnnnnnnnn

aileden gelen bisey be canim..
bundan sonraki annelere is düsüyor asil..
huuu erkek cocuk bekleyen anneleri sözümüz size..
gelinlerinizi düsünerek yetistrin ogluslarinizi bi zahmet
:1closedeyes:

ayy kıyamam ben sana canım.sanırım ben o yönden şanslıyım.ama doğumdan sonra her yönde yandım ben.acısı fena çıkacak.bebiş ,eşim ve ev tepeme binecek resmen.şimdi eşimle yavaş yavaş evi topluyoruz.anneside gelicek birazdan.bayrama kadar taşınmam gerek.yarında size yazarım sonra diğer evde olacağım için yazamam kızlar.

benimki
hiiç yardım etmez sağolsunlar evdekiler aman kirletmesinlerde razıyım ben yardımlarından

doğru dedin be çerezim.benim eşim ailenin büyük çocuğu.annesinin evini boyar,sobayı o kurar,bulaşık,çamaşır makinesini kurar,şohbeni takar.elinden gelir bu işler.annesinde de yaptığı için öğrenmiş.babasıda aynı ama.

valla bilmem ben oglumu muasir medeniyetler (dogrumu yazdim bu cumleyi) seviyesinde yetistiricem allah izin verirse.
esi gunduzleri iste calisiyorsa, o da evde yardim edecek esine.
yok bebege bakiyorsa gene yardım edecek esine.

Huuu dunur bak benim oglanin piyasasi artiyor, kiymetimizi bil lülülülülülü

Yok cok sukur ben esimden cok yardim aldim, temizlikcimiz ayrdildiysa o supurdu ben sildim. o hali silkti ben orttum vs..
insallah babasi gibi olur diger ozellikleri gibi bu ozellikleri de.

ya kızlar bişey sorcam. mart annesi sarıboceq düşük felanmı yaptı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…