makarna mi. hemde soslu anlasildi benim bu oglen ne yiyecegim :))
CEREZ im bebisimin sacimi cikiyo bilmiyom ama ben onu keltosken de cok seviyorum :))
ah be guzelim, makarna benim ennn sevdigim sey ama yersem artik bi kocam olmaz,
ya oldurur beni ya bosanir. yasak ya bana karbonhidrat :çok üzgünüm:
nerden dedi doktor hamurisinin bebege bi faydasi yok sakin yeme diye.
iki patates aticak olsam dik dik bakar valla. halbusam hamileyiz biz dimi, psikolojimizde onemli.
bu sefer suclu benim benneyaptımki ama ben fikir almak icin sormustum ya
kizlar dun aksam bir tepem atti, bir tepem atti anlatamam.
esim bana yasakladi bulasik makinasi bosaltmayi.
iki gundurde bulasik makinasi temizlerle dolu oldugu icin bulasiklari durulayip durulayip tezgahin icine koyuyoruz.
baktim artik koyacak yer bile yok. adam hic demiyor bu bulasiklar neden burda, acaba makinami dolu şakkıdı
neyse anacim gitti iceri ben mutfakta sinirlendim kendim bosalttim makinayi tangur tungur o sinirle.
oturdugu yerden bagiriyor yardima geliyimmi diye. yok dedim o sinirle.
sonra temizleri bosalttim, kirlileri koydum derken bulundu geldi hazretleri.
bu sefer kızıyor niye bana soylemiyorsun ben yapardim diye.
ayol gozun kor mu baksana tezgaha, belli dimi bu makinanin dolu oldugu alla allaaa
geldiler gece soldan soldan.
:1shok:
bende artik hir cikaracak yer ariyordum heralde kaydirigubbakcemile3 bi basladim.
' allahım beni muhtac etmesin kimseye, yataga dusurmesin vs vs nasil agliyorum nasil agliyorum'
ay yazık adam ne yapacagini sasirdi. sonra uzuldum yaptigima
melektir aslinda o yaa canım benim.
tamam bu seferlik affettim seni.akşam çok üzülmüşsün.benimde mutfak öyle ama hiç kendimi üzemem yoramam eşimi bekliyor hepsi.:lepi:
gecenlerdede bu mutfak muhabbeti bizdede gecti.. esim mutfaga gidri cikti diyo bu mutfagin hali ne böyle..
bi cikistim.. dedim ne zaman yapim.. saydim sunu sunu yaptim sunu sunu yapcam vaktim olmuyo diye.. kuzu kuzu gitti basladi toparlamaya.. bende kalktim yardim ettim..
diyo yok ben anliyamiyorum seni.. dedim asil ben seni anlamiyor .. madem toplican ne söyleniyosu basta.. oda diyo madem yardim etcen bana niye demiyosun hadi kalk topliyalim diye.. körmüsün görmüyomusun be adam -tatlicadiarzu-
kaydirigubbakcemile3sende gizli gizli yap ye.. öldürmezde bosanmazda.. en fazla mizmizlanir.. e herzamanki halleri.. yap sen ye. gözün kalmasin.. nasreddin hoca misali aklinda durcana karninda dursun
eheh enelcim sende az diildin :asigim:tamam bu seferlik affettim seni.akşam çok üzülmüşsün.benimde mutfak öyle ama hiç kendimi üzemem yoramam eşimi bekliyor hepsi.:lepi:
gecenlerdede bu mutfak muhabbeti bizdede gecti.. esim mutfaga gidri cikti diyo bu mutfagin hali ne böyle..
bi cikistim.. dedim ne zaman yapim.. saydim sunu sunu yaptim sunu sunu yapcam vaktim olmuyo diye.. kuzu kuzu gitti basladi toparlamaya.. bende kalktim yardim ettim..
diyo yok ben anliyamiyorum seni.. dedim asil ben seni anlamiyor .. madem toplican ne söyleniyosu basta.. oda diyo madem yardim etcen bana niye demiyosun hadi kalk topliyalim diye.. körmüsün görmüyomusun be adam -tatlicadiarzu-
yine yemek muhabbetine denk gelmişim oy anacım canım çıktı benim((((ayacıklarım ağrıyor ben kaçar toplantım var öpüldünüz bi uğradım öylesine muckss
yine yemek muhabbetine denk gelmişim oy anacım canım çıktı benim((((ayacıklarım ağrıyor ben kaçar toplantım var öpüldünüz bi uğradım öylesine muckss
LAZANYA cim sayfa 1500 bi ugramani tavsiye ederim.
bir dost..
LAZANYA cim sayfa 1500 bi ugramani tavsiye ederim.
bir dost..
ahhhh ahhhh ben dertliyim kocadan...ne mutfağa girer ne yardım edeyim der...her işi kendim yapmaya çalışıyom....valla kopuyo belim ağrıdan...bazen diyorum ya en azından masayı kurmaya yardım et bana ben yemekle uğraşıyom çünkü..hem laflarız diyom..nerde yorgunmuş geçer tv. karşısına yemeğe çağırmamı bekler....ahhhh ahhhhh dertliyim ben...
ahhhh ahhhh ben dertliyim kocadan...ne mutfağa girer ne yardım edeyim der...her işi kendim yapmaya çalışıyom....valla kopuyo belim ağrıdan...bazen diyorum ya en azından masayı kurmaya yardım et bana ben yemekle uğraşıyom çünkü..hem laflarız diyom..nerde yorgunmuş geçer tv. karşısına yemeğe çağırmamı bekler....ahhhh ahhhhh dertliyim ben...
ya kızlar bişey sorcam. mart annesi sarıboceq düşük felanmı yaptı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?