2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yigidi öldür hakkini yeme diyorsun..
aynen katiliyorum sana..

benden kocişim konusunda çok şanslıyım o yönden hamile olmadığım zaman bile yemek yapar temizlik yapar tabi hamileyken daha fazla yardım etmeye başladı sağolsun

yok allah korusun.
dunden beri giremiyor siteye ama gelicek.
cok sukur iyi o da kızımız derin de.:Saruboceq:

demin bir yere yorum yazmıştı. hamileyken yapardım artık hamile değilim diyede kafam karıştı :bbo:dur dönüp bi daha okuyum bari

Allah icin benim kociste cok yardim eder ozelliklede cok guzel yemekler tatlilar yapar ama biraz daginiktir rahatina duskundur benimde toplamami istemez otur benle sonra beraber yapariz der. ama o oyle kalir :))

ya kızlar pardon çok valla . taa şubatta yazdığı yorumu okumuşum. ikinci gebelği o zaman . neyse allah bebğini ona bağışlasın. hepinize iyi akşamlar. bende nisan annesiyim bu arada.

ya kızlar pardon çok valla . taa şubatta yazdığı yorumu okumuşum. ikinci gebelği o zaman . neyse allah bebğini ona bağışlasın. hepinize iyi akşamlar. bende nisan annesiyim bu arada.

kız allah iyiliğini versin nasıl korkuttun beni ya bnede böcüğüme bişey oldu sandım
dığandım haaaa

aman allah korusun kimseye birşey olmasın.konuyu değiştiriyoruz hemen.herşey çok güzel olucak.az kaldı tam gaz devam.

enelcim geçmiş olsun ne acımıştır yaaa.
çerezcim şeker sonuçlarına sevindim.
mehlika ayy kız ne zordur 3 bebe allah yardımcın olsun.

gelelim kocişlerin mevzusuna
ben her işimi kendim yaparım okuldan gel, yemek yap falan hepsi beni işim. oda tv karşısından bana bağırır yardıma geleyim mi diye bende sinirlenirim birde mızmız iş yapar benim tepem atar ben tezcanlıyım çünkü. he ama hiçyardım etmez dersem yalan elektrik süpürgem ağır genelde o kullanır. birde yaz temizliğinde camları falan sildiydi.

bu arada kısmi bir şekilde ilkyardımcıyım artıkkk. daha sertifikamı almadım onuda alıncaaa karşınızda ilkyardımcı biri olacak. o kadar şey öğrendim de telaş yapmadan nasıl uygulayacağımı merak ediyorum. donup kalırım diye korkuyom.

kızlar sabah gaz verdim saç konusunda öğlende gittim kestiirdim ama çok yakıştı kocam hariç herkez beyendiiii. :) 10 numara oldu valla maşallah bana :)

oyy burçtaşım benimde kızım inşallah balık olur....erken gelirse kova olma ihtimalide var...ama ben hatta 1 mart annesiyle aynı gün olsun istiyom ama Allahın takdiri.... :jeyyar:

vallaha balık burcu olmaktan çok memnunum.kızımda öyle oluca kesin.seninkide balık olsun sağlıklı olsun.ama aynı gün de doğarmı bilmem canım.:1hug: a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…