2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar sabah gaz verdim saç konusunda öğlende gittim kestiirdim ama çok yakıştı kocam hariç herkez beyendiiii. :) 10 numara oldu valla maşallah bana :)

bende 1,5-2 ay önce kestirmiştim hemde boyattım... bitkisel bir boya ile diplere değmeden ..çünkü kendi saçımın rengine döndüm ...ayırt etmiyordu..eğer boyatmasaydım hem moralim bozulacaktı hemde rengarenk bir kafayla gezecektim..çünkü hamilelikten kısa bir süre önce boyatmıştım o aktı uçları röfle idi onlar açıldı 3-4 renk oluştu saçımda...yani dibine vurmadan rahatlıkla boyattım. röfle filan yaptıran çok gördüm dibe değmediği için..tabi herkesin özgür iradesi ve düşüncesi...

kızlar sabah gaz verdim saç konusunda öğlende gittim kestiirdim ama çok yakıştı kocam hariç herkez beyendiiii. :) 10 numara oldu valla maşallah bana :)

hadi güzel iyi günlerde kullan canım.ben kestirmedim hiç.doğumdan sonra zayıflayacağım ve dönüşüm muhteşem olucak.şimdi herkes dombili diyoo.klava:

kızlar ben geldim 1-2 saat kadar yürümüşüm valla şimdi belim kasıklarım ağrıyor
demekki napmicekmişim fazla yürümeyecekmişim :)))
kızıma ufak tefek bişeyler aldım geldim
şimdi biraz uzanayım ara ara gelirim

vallaha balık burcu olmaktan çok memnunum.kızımda öyle oluca kesin.seninkide balık olsun sağlıklı olsun.ama aynı gün de doğarmı bilmem canım.:1hug: a.s.

balık olsun istiyom bende aynı gün zor ama... bende memnunum burcumdan... eşimin çekeceği var iki balıktan kaydirigubbakcemile3 biri yeterken ikincisi vurucu olacak ...kaydirigubbakcemile3

disarda gok delinmis durumda acayip yagiyor bende arkadasla sozlesmistim 5 de bulusalim carsida diye nasil useniyorum hazirlanmaya anlatamam ama bu saatten sonrada iptal edemem. neyse banada bi degisiklik olur artik. ben gidip giyineyim bari...
ENELCIM senle hedefimiz ayni dogum sonrasi muhtesem bir donus yapacagim :))

kızlar ben çıktım ayshınce
aynı fikirdeyiz diplere boya uşmadan koforler yapabiiyo zaten onemli olan boyanın yada kimyasal maddenin cilde temas etmemesi .cilde temas etmediği sürece sorun yuk ama ben doğumdan sonra boyatcam o kadar beklemişim 3 ay daha beklerim jnm....
ben yengeç burcuyum ama kızın paluk mu olur bilmiyırum 15 mart inş.
gelecek kuşum....

ben çıktım hepinize iii akşamlar akşama vadiii var onu izlerim bıraz da temizlik yaparım ... :S iii akşamlar öpüldunuz.

ben geldiiiiim..
seker yüklemesi sonuclarimizi da aldik..
aclik 64
1 saat sonra 103
1 saat sonra daha 76..
hersey yolundaymis cok sükür
Gözünaydın canım.

Kolay gelsin canım. Fazla yorma kendini emi.

Evet valla hareketlerimiz bizi zorlamaya başladı. Bende biraz yürüyünca belim-kasıklarım ağrıyo. Dinlenince geçiyo.

balık olsun istiyom bende aynı gün zor ama... bende memnunum burcumdan... eşimin çekeceği var iki balıktan kaydirigubbakcemile3 biri yeterken ikincisi vurucu olacak ...kaydirigubbakcemile3

al benden de o kadar eşimde öyle diyor.iki bayan ikiside balık vay halime diyoo.işi ne uğraşsın.kaydirigubbakcemile3

Arkadaşım geldi bugün oturmaya. İki tanede afacanı var. Hiç durmuyolar.
Neyse onlar gitti,bende yemek hazırlamaya koyuldum. Ama belim,kasıklarım ağrıdı çok. Yemeği zor koydum ocağa. Hemen attım kendimi kanepeye. Ayaklarımı uzatıp oturunca rahatladım biraz. Bizden geçmiş artık misafir ağırlamak.

evet herkes şaşsın istiyorum değişimime.zaten bebeğin peşinde koşmaktan çok zayıflıyorsun.2 arkadaşımda öyle oldu.birde giyim tarzımı biraz değiştirmek istiyorum.saçlar başlar falan dönüşüm muhteşem olucak.hihoyyyt

sağlıklı bir balık olucak annesi.benim gibi :teytey:
bu arada hem size yazıyorum hemde eşya topluyoruz eşimle.sizden kopamadım bir türlü yavv iş yapam.

öyle vallaha buketcim.ben zor yapıyorum o işi.en yakın arkadaşlarım geliyor o yüzden.ikramları kendileri hazırlıyorlar.:dance:

kızlar size ne anlatacağım yaklaşık yarım saat önce canım bişeyler çekti eşime dedim ki canım şunu çekti. bir kaç gündür habire dışarı gönderiyorum dedim dellenecek şimdi. bende dedim ki gidip alayım bari. ne dese beğenirsiniz klava:ya benim canım da şunu istiyo banada ondan alsana dedi. bende gelince dedimki karıcım bebeğimiz tekme atıyor mu?:roflol: başımıza taş yağacak roller terine döndü.:asigim: deli şey ya hiç öyle şeyler düşünmez he çok temiz kalplidir.

ay alemsiniz :roflol::roflol::roflol::roflol:
cok güldüm.. cok yasayin emi
:roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:ay çok hoş olmuş
napsın adam sana özendi demekki:CüvCüv: sırnaşık şeysırnaşık şey

bu cevap mehlikaya ve sevgili 3uzlere idi alıntı kus olmus uçmuşş
canım madem doktoruna guveniyorsun, bence o ne derse onu yap, kal hallederiz derse hic dert etme kal, yok gitmen daha iyi olur derse de ne güzel ki imkanın var, gidersin biraz degisiklik olur sana da..

ama korkma, sonucta artık tıp cok ileride, sen zaten hepimizden daha sık kontrole gidiyorsun, doguma yaklastıgın zaten kontrollerde de belli olacaktir, devamlı kontrol altında olduktan sonra endise edecek hicbirsey olmayacaktir eminimm

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar selamm
Geçmişi okuyamıyorum.Bugün dr a gittim tokluk şekerim 187 çıktı.Yarın 100gr yükleme yaptırıcam.
Kızım 670gr olmuş maşallah herşey yolunda benim şekerimden başka

gecmis olsun canım,

ben de salı gunu yaptırdım, yanına okuyacak birseyler al, oyalanacak birseylerin olsun vakit cok zor geciyor 4 kere kan alıyorlar saat bası aç karnına,

bende gebelik sekeri cıktı, diyetimi de bugun aldım, yazarim bos bir anımda detaylı olarak.

sekerin bebege bir zarari yok da anneye zarar birsey, korkma zaten ne kaldı ki surda, ben geriye saymaya basladim bile

safak 88:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…