kızlar sabah gaz verdim saç konusunda öğlende gittim kestiirdim ama çok yakıştı kocam hariç herkez beyendiiii. :) 10 numara oldu valla maşallah bana :)
kızlar sabah gaz verdim saç konusunda öğlende gittim kestiirdim ama çok yakıştı kocam hariç herkez beyendiiii. :) 10 numara oldu valla maşallah bana :)
vallaha balık burcu olmaktan çok memnunum.kızımda öyle oluca kesin.seninkide balık olsun sağlıklı olsun.ama aynı gün de doğarmı bilmem canım.:1hug: a.s.
Gözünaydın canım.ben geldiiiiim..
seker yüklemesi sonuclarimizi da aldik..
aclik 64
1 saat sonra 103
1 saat sonra daha 76..
hersey yolundaymis cok sükür
Kolay gelsin canım. Fazla yorma kendini emi.
ayy kıyamam ben sana canım.sanırım ben o yönden şanslıyım.ama doğumdan sonra her yönde yandım ben.acısı fena çıkacak.bebiş ,eşim ve ev tepeme binecek resmen.şimdi eşimle yavaş yavaş evi topluyoruz.anneside gelicek birazdan.bayrama kadar taşınmam gerek.yarında size yazarım sonra diğer evde olacağım için yazamam kızlar.
Evet valla hareketlerimiz bizi zorlamaya başladı. Bende biraz yürüyünca belim-kasıklarım ağrıyo. Dinlenince geçiyo.kızlar ben geldim 1-2 saat kadar yürümüşüm valla şimdi belim kasıklarım ağrıyor .demekki napmicekmişim fazla yürümeyecekmişim :)))
kızıma ufak tefek bişeyler aldım geldim
şimdi biraz uzanayım ara ara gelirim
balık olsun istiyom bende aynı gün zor ama... bende memnunum burcumdan... eşimin çekeceği var iki balıktan kaydirigubbakcemile3 biri yeterken ikincisi vurucu olacak ...kaydirigubbakcemile3
disarda gok delinmis durumda acayip yagiyor bende arkadasla sozlesmistim 5 de bulusalim carsida diye nasil useniyorum hazirlanmaya anlatamam ama bu saatten sonrada iptal edemem. neyse banada bi degisiklik olur artik. ben gidip giyineyim bari...
ENELCIM senle hedefimiz ayni dogum sonrasi muhtesem bir donus yapacagim :))
kızlar ben çıktım ayshınce
aynı fikirdeyiz diplere boya uşmadan koforler yapabiiyo zaten onemli olan boyanın yada kimyasal maddenin cilde temas etmemesi .cilde temas etmediği sürece sorun yuk ama ben doğumdan sonra boyatcam o kadar beklemişim 3 ay daha beklerim jnm....
ben yengeç burcuyum ama kızın paluk mu olur bilmiyırum 15 mart inş.
gelecek kuşum....
ben çıktım hepinize iii akşamlar akşama vadiii var onu izlerim bıraz da temizlik yaparım ... :S iii akşamlar öpüldunuz.
Arkadaşım geldi bugün oturmaya. İki tanede afacanı var. Hiç durmuyolar.
Neyse onlar gitti,bende yemek hazırlamaya koyuldum. Ama belim,kasıklarım ağrıdı çok. Yemeği zor koydum ocağa. Hemen attım kendimi kanepeye. Ayaklarımı uzatıp oturunca rahatladım biraz. Bizden geçmiş artık misafir ağırlamak.
kızlar size ne anlatacağım yaklaşık yarım saat önce canım bişeyler çektieşime dedim ki canım şunu çekti. bir kaç gündür habire dışarı gönderiyorum dedim dellenecek şimdi. bende dedim ki gidip alayım bari. ne dese beğenirsiniz klava:ya benim canım da şunu istiyo banada ondan alsana dedi. bende gelince dedimki karıcım bebeğimiz tekme atıyor mu?:roflol: başımıza taş yağacak roller terine döndü.:asigim: deli şey ya hiç öyle şeyler düşünmez he çok temiz kalplidir.
:roflol::roflol::roflol:ay çok hoş olmuşkızlar size ne anlatacağım yaklaşık yarım saat önce canım bişeyler çektieşime dedim ki canım şunu çekti. bir kaç gündür habire dışarı gönderiyorum dedim dellenecek şimdi. bende dedim ki gidip alayım bari. ne dese beğenirsiniz klava:ya benim canım da şunu istiyo banada ondan alsana dedi. bende gelince dedimki karıcım bebeğimiz tekme atıyor mu?:roflol: başımıza taş yağacak roller terine döndü.:asigim: deli şey ya hiç öyle şeyler düşünmez he çok temiz kalplidir.
Kızlar selamm
Geçmişi okuyamıyorum.Bugün dr a gittim tokluk şekerim 187 çıktı.Yarın 100gr yükleme yaptırıcam.
Kızım 670gr olmuş maşallah herşey yolunda benim şekerimden başka
safak 88:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?