2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

diğer gelimişleri güzel hatta doktor buna normal dedi de ben kağıtta baktım eşimde kızıyor doktor iyi dedi niye kendini üzüyorsun diye

doktor iyi dediginde kurcalamamak lazim, bizde hata herseyi internetten arastırıyoruz, sonra da uzulup duruyoruz
iyidir sekerim bebisin, rahattır, neden olmasın, tansiyon konusu onemli bir konu, yuksek olmasın da aman düşük olsun
ben doktora boyle sorular sorunca, o benim isim sen kendi isine bak diyo banafisfisfisfisfisfisfisfisfis

birde kızlar Asterix ve Oburix bunları biliyorsunuzdur. yerimsenibenhani oburixin pijama gibi bir pantolonu var ya. bizim hamile pantolonlarına benziyor sırnaşık şeyo da bizim gibi göbeğinin üstüne kadar çekiyor. benim herif ben hamile pantolonumu giyince oburixim benim diye seviyor beni.:roflol::asigim: delüüü ama kızmıyorum çok komiğime gidiyor.:roflol:

bundan sonra sana obelix diye seslencem.. demedi deme

dur bakalim daha kime ne dicem.. sevdim ben sizleri be:asigim:

hahahhahaha ilahi elifcim ya. bunlarin cinsi boyle ama, illa komutu vereceksin dugmeye basacaksin, hakkaten kotu niyetli degiller bunu bilmek zaten yetiyor:asigim:

damlacım bazen benim eşimde bana özniyor diyorum.insan psikolojisi sanırım.eşim ilk başlarda herkes neden sana ilgi gösteriyor ya diyordu.şimdide bebek var diye herkes seni soruyor.bebek doğunca sormayacaklar artık diyor.bende dedim ki o zamanda benimle ilgilenecekler.nede olsa 1 yıla yakın emzirecem.pes diyorr.

keşke hamile olsaydım diye düşünüyor olurmuş ne komik:roflol: kıskanççç ilgisizlik zor geliyor erkeklerekaydirigubbakcemile3

evet.. ben kacdim kizlar..
öpüyorum herbirinizi..
iyi bakin kendinize bebelere..
yarin görüsürüz insallah
kaydirigubbakcemile

askinizi sevsinler..:1closedeyes: :1hug:
o zaman bebenizin adini obelix koyun sizde..
askinizin meyvesi
:CüvCüv:
:roflol:anam bizim bebenin obelix olacağı kesin :roflol::roflol::roflol:
anası iri babası iri bizimki nolcak ki başka.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bir gün bir gündür
safak 87 ..:lepi:
de.. bakalim bu melekler dogum terminlerini tutacaklarmi? hic sanmiyorumda

benim sezeryan tarihim, bakalim bizim doktor sozunu tutacak mi

hava atma kız bana aldırırım 2 gun onceye dogumu olur 86:)

saka bir yana normal dogum yapacak anneler cok sanslısınız,
benimki saglık durumundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…