diğer gelimişleri güzel hatta doktor buna normal dedi de ben kağıtta baktım eşimde kızıyor doktor iyi dedi niye kendini üzüyorsun diye
Merhaba herkese yine çk yazmışsınız hepsini okuyamadım zaten acayip de bir uyku var bende bugün...
Derste yerimden kalkmakistemedim hiç(((
Benim gibi çok uyuyan var mı????
Çerezim 81e gelelimde plaka saymaya başlayalım.
kesin kesin :roflol::roflol:kanımca benden geçtiDDDDDD
birde kızlar Asterix ve Oburix bunları biliyorsunuzdur. yerimsenibenhani oburixin pijama gibi bir pantolonu var ya. bizim hamile pantolonlarına benziyor sırnaşık şeyo da bizim gibi göbeğinin üstüne kadar çekiyor. benim herif ben hamile pantolonumu giyince oburixim benim diye seviyor beni.:roflol::asigim: delüüü ama kızmıyorum çok komiğime gidiyor.:roflol:
enelcim sen yeni evine taşınınca net bağlatmayacak mısın hemen canım?
bu sefer suclu benim benneyaptımki ama ben fikir almak icin sormustum ya
kizlar dun aksam bir tepem atti, bir tepem atti anlatamam.
esim bana yasakladi bulasik makinasi bosaltmayi.
iki gundurde bulasik makinasi temizlerle dolu oldugu icin bulasiklari durulayip durulayip tezgahin icine koyuyoruz.
baktim artik koyacak yer bile yok. adam hic demiyor bu bulasiklar neden burda, acaba makinami dolu şakkıdı
neyse anacim gitti iceri ben mutfakta sinirlendim kendim bosalttim makinayi tangur tungur o sinirle.
oturdugu yerden bagiriyor yardima geliyimmi diye. yok dedim o sinirle.
sonra temizleri bosalttim, kirlileri koydum derken bulundu geldi hazretleri.
bu sefer kızıyor niye bana soylemiyorsun ben yapardim diye.
ayol gozun kor mu baksana tezgaha, belli dimi bu makinanin dolu oldugu alla allaaa
geldiler gece soldan soldan.
:1shok:
bende artik hir cikaracak yer ariyordum heralde kaydirigubbakcemile3 bi basladim.
' allahım beni muhtac etmesin kimseye, yataga dusurmesin vs vs nasil agliyorum nasil agliyorum'
ay yazık adam ne yapacagini sasirdi. sonra uzuldum yaptigima
melektir aslinda o yaacanım benim.
kesin kesin :roflol::roflol:
artık her akşam başlarmış benim canım şunu istedi falan diye alışkanlık yapmasa barisırnaşık şeysırnaşık şey
bundan sonra sana obelix diye seslencem.. demedi deme
dur bakalim daha kime ne dicem.. sevdim ben sizleri be:asigim:
kaydirigubbakcemile3canım o bizim kocamla aşkımızın sözcüğü özel kalsın istiyorum:roflol:
damlacım bazen benim eşimde bana özniyor diyorum.insan psikolojisi sanırım.eşim ilk başlarda herkes neden sana ilgi gösteriyor ya diyordu.şimdide bebek var diye herkes seni soruyor.bebek doğunca sormayacaklar artık diyor.bende dedim ki o zamanda benimle ilgilenecekler.nede olsa 1 yıla yakın emzirecem.pes diyorr.
:roflol:anam bizim bebenin obelix olacağı kesin :roflol::roflol::roflol:
askinizi sevsinler..:1closedeyes: :1hug:
o zaman bebenizin adini obelix koyun sizde..
askinizin meyvesi :CüvCüv:
evet.. ben kacdim kizlar..
öpüyorum herbirinizi..
iyi bakin kendinize bebelere..
yarin görüsürüz insallahkaydirigubbakcemile
:roflol:anam bizim bebenin obelix olacağı kesin :roflol::roflol::roflol:
anası iri babası iri bizimki nolcak ki başka.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bir gün bir gündür
safak 87 ..:lepi:
de.. bakalim bu melekler dogum terminlerini tutacaklarmi? hic sanmiyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?