Enelcim biz seninle aynı gündük ama senin takvimin benden ilerde... sat:02 haziran, doğum ise 09 mart değil miydi? takvimin güzel ama hesaplama yanlış gibi geldi bana... istersen benim profilden linki kopyala kendine yapıştır, aynısı nasılsa? yanılıyor muyum?kızlar takvimim nasıl olmuş.ne kadar çabuk ilerlemiş zaman dimi?az kalmış heyecanlandım birden.denizcim yaptı sağolsun.
burclariniz ne kizlar.. merak ettim..
ben bogayim
Selam kızlar ben geldim. geçmişi okuyup bitirince bu sayfada sizlere döncem inşallah...
ben başak burcuyum kızlar ama yükselenim akrep, ona göre... :)))
Ayy hakikaten yaaa, süper bir tekliffff!!!! Papaz erik bulunur mu acep orda? Şöyle kütür kütür, sulu sulu... cokacimcoookcokacimcoook :1rolleyes: Tuzlayıp yeycen... ohhh!!!!
Okudum ve gelebildim nihayet... Ben bugün doğum yapan bir arkadaşıma gittim, bebiş sevdim, süperdiiii!!
Sonra 2 tane hastane dolaştım, doğum için fiyat aldım. Ve doktorumla hastanemi değiştirmeye karar verdim, ekonomik nedenlerden dolayı... 250-300 yt ye özel tek kişilik odada normal doğum yapabileceğim bir özel hastane buldum. Bugün bebek hayırlamaya gittiğim arkadaşım da orada doğurmuş, çok memnunmuş. Afiyet Hastanesi.. Bileniniz varsa fikir verebilir mi?
Sonra biraz bebek kıyafetlerine ve gecelik sabahlıklara baktım. Fiyat araştırması yaptım, eve geldim. Sizler nasılsınız?
Çok özledim sizi bugün.... :))
Adacyo'cum geç cevap verdiğim için kusura bakma bugün ofise gitmedim, akşam evde okudum yazılanları, burada kendileri hiçbirşey üretmediklerinden herşey bi yerlerden geliyor ondan dolayı mevsim meyvası/sebzesi diye birşey yok, yeşil eriği gördüğüm yerde elbette ki hemen alırım, ulaştırmak vs biraz vakit alır ancak, bayram için gelen arkadaşlar şimdi Türkiye'deler çünkü... Burda cuma günleri tatil olduğundan erken başladı bayram tatili :) Ama İstanbul'da olduğunuz için önerim Etiler'de Yılmazlar Süpermarkete bakmanız, orda taze yeşil erik oluyordu bildiğim kadarıyla... Hatta amcanın bir ara coşup, giiti gidiyor adlı sitede bile sattığını duymuştum. Kontrol etmedim orası ayrı...
little suzy neden sezeryan canım özel değilse?
adacyo canım tarihlerimi doğru hatırlamışsın ama son kontrolde doktor haftasından 1 hafta önce gidiyor dedi.4 mart canım gözüken doğum tarihim ondan değiştirdim.
canım bizde seni özledik aklımdan geçiyordun gelmedi mi daha diye. sende biraz rahatlamışsındır araştırma yapınca falan. bazı şeyler daha oturuyor değil mi?
birde kızlar Asterix ve Oburix bunları biliyorsunuzdur. yerimsenibenhani oburixin pijama gibi bir pantolonu var ya. bizim hamile pantolonlarına benziyor sırnaşık şeyo da bizim gibi göbeğinin üstüne kadar çekiyor. benim herif ben hamile pantolonumu giyince oburixim benim diye seviyor beni.delüüü ama kızmıyorum çok komiğime gidiyor.
:roflol::roflol:
damlacım, benim de mavi beyaz çizgili pijamam var, biraz geniş olduğundan onu giyiniyoum sık sık. eşim de bana oburix diyo.... hatta kızıma seni öyle anlatıcam dedi. bi de fotoları çekti şöyylleeee karnı şişik bi şekilde.
ve adımı değiştirdi, bana kara böğürtlen derdi:1no2: şimdi oburixim diyo:roflol:
ayy ben bugün çok şımardım ve çok mutluyum. allahım bu mutluluğumun bozulmasına izin vermesin.:Saruboceq:
ben geldim tatlişlar:)))hiç halm yoktu vitaminsiz, yemeğimizi hazırladı.saolsun bulaşığı da halletti ben uzanıyorum yorgunum dostlarııııııııııııımmm
ben geldim tatlişlar:)))hiç halm yoktu vitaminsiz, yemeğimizi hazırladı.saolsun bulaşığı da halletti ben uzanıyorum yorgunum dostlarııııııııııııımmm
Olur çerezim. Doğal ol. Hiç sorun yok bence. Şeniz
ay ne güzel fikir :hooray:
sana hep icimden buki demek geliyo.. desem olurmu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?