hoşgeldin ohhh ne güzel vitaminsiz diyon adamcağıza ama bak hallediveriyo herşeyi helaaaaaaal enişte beye
bu arada kızlar ben kaçıncı ayda oluyorum? 6. ayın içinde miyim yoksa 6 bitti mi?
bu arada kızlar ben kaçıncı ayda oluyorum? 6. ayın içinde miyim yoksa 6 bitti mi?
Fencim aynı anda aynı şeyleri yazmışız kızzz.
birde ben 25. haftayı bitirmek üzereyim amaan bu hesaplar kafamı karıştırdı.:uhm:
işte soranlara 6. ay bitti dersin... Ne güzel bak az kaldı... hihoyyythihoyyyt
demek 26+ 5 de 7 ye gircem he sitenin birinde 24 bitince diyor bende ondan şaşırıyorum işime öyle geldi herhalde.
bunu nerden çıkardan anlamadım şimdi...24+0 dan itibaren 7. ayı içindesin işte...
26+5 olsan, 6,5 ayı devirmiş oluyosun... hatta ben bugün 26+4 ya da 26+5 im galiba, soranlara, 10 güne kadar 7. ayım bitiyo diyorum..
İnşallah yalan söylemiyorumdur... CADIARZUCADIARZU
bunu nerden çıkardan anlamadım şimdi...24+0 dan itibaren 7. ayı içindesin işte...
26+5 olsan, 6,5 ayı devirmiş oluyosun... hatta ben bugün 26+4 ya da 26+5 im galiba, soranlara, 10 güne kadar 7. ayım bitiyo diyorum..
İnşallah yalan söylemiyorumdur... CADIARZUCADIARZU
ya sormayın benm takvim de geriden gidiyor::sm_confused:ne kadarlık olduğumu unutuyorumkaydirigubbakcemile3
Canım bende takvimden farkediyorum hangi aya ne zaman girdiğimi. Bak takvimine bebişin nerde duruyo? 26+5 te kare atlayacak.
Canım bende takvimden farkediyorum hangi aya ne zaman girdiğimi. Bak takvimine bebişin nerde duruyo? 26+5 te kare atlayacak.
canım sen 8. aya gircen o zaman demi bizde 7. ayın içindeyiz o zaman.
tamam kızlar durun bakın bir doktorun sitesinde bulmuştum bunu belki size yardımcı olur
Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
hayır canım ne yazık ki öyle değil bence... Benim takvime bakınca, buketin dediğine göre, 26+5 ten önceki herkes 6. Ayın içinde... Diğer ablalar 7. Ayın içinde...(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?