2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

demek 26+ 5 de 7 ye gircem he sitenin birinde 24 bitince diyor bende ondan şaşırıyorum işime öyle geldi herhalde.

bunu nerden çıkardan anlamadım şimdi...24+0 dan itibaren 7. ayı içindesin işte...
26+5 olsan, 6,5 ayı devirmiş oluyosun... hatta ben bugün 26+4 ya da 26+5 im galiba, soranlara, 10 güne kadar 7. ayım bitiyo diyorum..
İnşallah yalan söylemiyorumdur... CADIARZUCADIARZU

fıstıklar ben çıkayımda azıcık sınav okuyayım. oğlumda tekme atıyor teyzelerine ve arkadaşlarına selamları var.
kendinize ve meleklerimize iyi bakın beni özleyin anacııııııııımmmmmmmm

tatlım buket öyle yazmış ya. bende ondan öyle dedim.
amaaaan ortalığı iyice karıştırdım hee.

ya sormayın benm takvim de geriden gidiyor::sm_confused:ne kadarlık olduğumu unutuyorumkaydirigubbakcemile3

Canım bende takvimden farkediyorum hangi aya ne zaman girdiğimi. Bak takvimine bebişin nerde duruyo? 26+5 te kare atlayacak.

Canım bende takvimden farkediyorum hangi aya ne zaman girdiğimi. Bak takvimine bebişin nerde duruyo? 26+5 te kare atlayacak.

Ama ama... Hamilelik 9 ay değil ki... 9 ay 10 gün... ondan dedim yani... ben de 26:4 üm, 2 gün için yapılmaz ki ama yaaa (((

tamam kızlar durun bakın bir doktorun sitesinde bulmuştum bunu belki size yardımcı olur
Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

anaaaaaam unuttum kııııızzzzzzzzzz ben çıkıpta sınav okuyacaktım ya.
bende nişantaşı çocuğuyum bende üniversite okudum.:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…