2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

-tatlicadiarzu-ben 6 aylık oluyorum bu durumdakaydirigubbakcemile5 heyecan bastı bana nasıl geçti bu kadar zaman ve nasıl geçecek geriye kalan

iyi aksamlar kizlar bir saattir oku oku bitmedi gecmis, belim agridi he, bugun fizik tedavim vardi yine, kiz bir guzel masaj yapti hic kalkasim gelmedi onunden, cok hos oldu bekaydirigubbakcemile3 , herkezin iyi olmasina sevindim

enelcim tekrar gecmis olsun guzelim benim, ayrica kolay gelsin tasiniyormussun, Allah yardimcin olsun

oglusum dustaydi ben bir onu kurulayip geleyim kaydirigubbakcemile

ben çıkıyorum kızlar uykum geldi zaten kızım tam yerinde oturmuş wc ye taşınmaktan helka oldum öpüldünüzŞeniz

canım kusura bakma kocacigim geldi de yemek toplamaca falan dizisi de basladi onun yeni actim forumu..

aktif siğillerim vardı, bebek süpriz olunca aldıramadim, hpv var da bende

bizim bebek de sanırım annesinin pisbogazlılıgı yuzundencokacimcoook onden gidiyor ama sata gore belirledi doktor sezeryan tarihini

tabi son aylarda belli olacak daha cok bunlar, simdilik tarih veriyor doktor ama bakalim bebekler dinleyecek mi soz

adayco canım cok sevindim icine sinen bir hastane bulmus olmanaa.s

hersey gonlunce olur dilerim :Saruboceq:

adayco canım cok sevindim icine sinen bir hastane bulmus olmanaa.s

hersey gonlunce olur dilerim :Saruboceq:

Canım çok sağol... İlerleyen tarihlerde randevu alıp, doktorla da tanışacağım. İnşallah muayeneden sonra da görüşlerim aynı olur...
Medical park Göztepe'de seminer vardı, 2 Aralıkta olanı atladım, 20 Aralıkta olana gideyim diyorum. 2 Aralıkta olana kim gitmişti, iyi miydi seminer?

Kızlar başka topicte misiniz yoksa? Bu kadar kişi var, neden kimse yazmıyooo? Başka bir yerde buluşuyorsunuz da beni beğenmüyör müsünüz yoksa? ben pöpüler değil miyim? :sm_confused:sengözlerimebaksanab

kizlar eslerinizden sikayet etmissiniz bugun, valla bende cok dertliyim bu konuda, yardimi gectim pasakliligindan biktim yaa, az once bir dus aldim geldim, o arada baba ogul batirmislar yine evi, su iciyor adam su bardagi bir yanda, cay icmis cay bardagi baska yerde, evraklarini sacmis masa ustune oylece birakmis, aman delirecem ya hic aciyan yok valla:mymeka:

ben artık evin derli toplu olmasından falan geçtim yemeğimizi yiyip bulaşıkları topluyosam benden mutlusu yok, eşim de öyle iş yapmayı falan bilmez ufak tefek yardımları oluyo ama... neyse ki yarından itibaren on günlük tatilim başladı evi baya düzenlerim bu arada ufak ufak...

kızlar bende az önce ağladım ama üzülmekten değil sevinçten,heyecandan.
oğlumun tekmelerini gördüm karnımı zıplattı içim nasıl garip oldu anlatamam. ben zaten sevinince de üzülünce de ağlarım. bu mutlu günümün hediyesi oldu bu tepikler. bebeğim beni mutlu etti allahta onu mutlu etsin inşallaaaaaaaaaaahhhhhh. darısı herkesin başına:Saruboceq:

hareketlerini görünce insan daha bi hissediyor varlığını... benim piyenşeşim de karnımdan çıkacak gibi tekmeliyo yorgun olmadığım zamanlar...

ben de eşimin telefonundaki bedaa konuşma hakkıyla, ankaradaki kankimi aradım, 1 saatlik bir seans yaptım... Çok mutlu oldum. TV de kapsama alanım dışında, malum kurtlar vadisi gecesi bu gece... :)))

yatak araştırıyorum canım c.tesi almayı düşünüyoruz da nerden alsak hangi marka kullanışlı falan diye bakıyorum... eşim de kurtlar vadisini izlemeye uğraştı biraz ama dayanamadı uyudu garibim malum erken kalkıyo yarın benim boş günüm de o yüzden buralardayım normalde pek gelemeyorum.

nasıl birşey almayı düşünüyorsun? Karyola, beşik, park yatak? Ben de bugün baktım bişeyler... Gerçi park yatak aldım ama karyolalar, takımlar ne kadar onları da bi sorayım istedim...

Bu arada ben Eminönünden aldım, sana da tavsiye ediyorum... hem internete gördüğümüz pekçok model ve marka var, hem de görerek ve pazarlık ederek alabiliyorsun... :))

park yatak almayı düşünüyorum ama hangi marka kullanışlı ona karar veremedim bi de hep netten resimlerini gördüm yatakların daha hiç yakından görmedim.. sen hangi marka aldın bi de içinde kuzucun mışıl mışıl uyusun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…