2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

eminönüne gidecez zaten c.tesi eminönünde nerden aldın?

Ben kraft marka bir park yatak aldım, chicconunkinden daha güzel geldi bana ve daha ucuz. resmi de profilimdeki albümümde var. Puseti de oradan aldım. Eminönünde irembebe var oradan aldım. sitesine de bakabilirsin. Puseti çok uygun aldım rebeca tavsiye ederim. stork marka ikili set, ana kucağı ve puset, hani şu üst üste monte edilip kullanılanlardan... ikili sete 190 ytl verdim. stork da fena bir marka değil. şiddetle tavsiye ederim. Tabii belki bu kadar uygun birşey yerine daha şık markalı birşey almak istersin; bilemiyorum... pusetin resmi de albümde var. ben aynı mağazadan pompa da aldım, 50 ytl ye...uyku setinden biberona, göğüs pedinden tırnak makasına herşeyi ordan aldım. baya bi pazarlık ettik. :)) internett sitesindeki fiyatlardan daha ucuza satıyorlar mağazada... eğer mağazanın yerini bilmiyorsan tarif edebilirim...

haa bir de chicconun outleti var eminönünde... puset ve yataklar yok sadece giyim... ufak bir dükkan ama normal mağaza fiyatının yarısına güzel şeyler var. özellikle mağazada 50 liraya satılan battaniye 12 liraydı, hemen aldım...

fotolara baktım gayet güzel güle güle kullanın arkadaşım zaten bi bebek arabısına öyle uçuk rakamlar vermek bana saçma geliyo, tarif edermisin irem bebeyi ben de gidiyim oraya...

outletin adresi aklımda değil, google da arattığımda çıkan linklerdne bulmuştum... bakarım birazdan yine..
diğerine gelince (fazla reklam olmasın diye ismi bu sefer kullanmadım)
nereden gideceksin öyle anlatayım da kafan karışmasın? anadolu mu avrupa mı oturduğun yer?

kadıköy iskelesinden karşıya geçince, eminönü meydanın oraya... hani bankalar, tramvay durapı, burger king ve mc doalds var. o meydanda burgerkingi geçince ikinci sağa dönüyorsun. (ilk sağ doğu banka gider...) ikinci sağa dönünce dümdüz devam et, mısır çarşısı girişine doğru... bu ikinci sağdan girişte büyük postane binası var tarihi... neyse dümdüz devam et, biraz ilerleyince solda görürsün mağazayı... outleti de birazdan yazıcam canım.

canım reklama girebilir diye outlet adresini açık açık yazamıyorum, özelin kapalı mesaj da gönderemedim. google a marka ismi outlet şeklinde yaz, üçüncü linke tıkla, oarad var. onu tarif edemicem, biz de sorarak bulmuştuk...

aaa enel gelmişşşş! hoşgeldinnn!!!!

sağol canım yatmadan önce bir göz atayım dedim.ne çok yazmışsınız yine.ee tabii büyük bir aile olunca böyle sayfalar hızlı ilerliyor.
bu arada sen merak etme tatlım.ben senin için 9 martta doğuracam kızımı :1hug:

damlacım hadi gözün aydın tekmeler iyi gelmiş.
nazancım sende sağol canım ve de üzme kendini.oğluşlarının sağlığı mutlulukları yeter sana.yalnız değilsin birde biz varız.eşler böyle olsada.
little suzy anladım canım.geçmiş olsun.inşallah doğumdan sonra aldırırsın.sağlıklı bir doğum yap gerisi kolay olucak inşallah.

ben de şimdi zor bir işin molasındayım... ayak tırnaklarımı keseyim deme gafletinde bulundum, şu an ölmek üzereyim... :))))))
biz 8 martta vedalaşıp gidelim doğuma... :)))

bu arada sizden fazla ayrı kalmayacağım.teyzemin netti bizim dairede bağlı kalacak onlara kablo çekicez.yerleşir yerleşmez size yazıcam.büyük ihtimal yarından sonra bayramda görüşeceğiz.

ben de şimdi zor bir işin molasındayım... ayak tırnaklarımı keseyim deme gafletinde bulundum, şu an ölmek üzereyim... :))))))
biz 8 martta vedalaşıp gidelim doğuma... :)))

o işi bir kere bende yaptım göbek sıkıştı.ağrıdan mahvoldum.tavsiye etmem.sen bana bi sorsaydın onu.
tamam canım 8 martta özellikle görüşelim bakarsın olurmu olur.önden gitmezse birimiz artık.

bu arada sizden fazla ayrı kalmayacağım.teyzemin netti bizim dairede bağlı kalacak onlara kablo çekicez.yerleşir yerleşmez size yazıcam.büyük ihtimal yarından sonra bayramda görüşeceğiz.

ben bayramda sapancada olucam ama giderken laptopumu da götürüyorum... Alt katta da kayınbiraderim oturuyor... wireless ı varmış, rahatça bağlanırım artık... eşim dedi, sen bilgisayarı al yanına, deniz çalışıyor işi var deriz, bolca klüpteki kızlarla konuşursun... (işten çıktığımı söylemedik onlara) (bu arada eşim konken klübü gibi ne komik bu klüp işi deyip dalga geçiyor benimle)
artık onlar et yıkayıp keserken ben de ayaklarımı uzatıp forumda yazışırım (ayyy, unutulmaz ve bir daha ele geçmez bir bayram manzarası, görümceler çalışsın, gelin otursunn) :roflol::roflol:

aaa çok sevindim bak bu duruma.bolca tadını çıkar canım.bizim içinde keyif yap.allahım içine sindirir inşallah.iyi yolculuklar sana canım.
canısı ben yatayım artık yarında bir sürü iş var.ben fazla yapamasamda başında duruyorum.yinede yoruluyorum.ne komiğim demi iş yapmadan yoruluyorum.:roflol:
kocaman öptüm seni.Şeniz

yatmadan önce göz gezdirenlerden biride sanıyorum benim.geçmiş sayfaları daha okuyamadım ama herkes iyidir umarım.

ben gittim canım ama sadece gokmen iyigunu dinledim 45 dk bir köşe buldum kendime sonra da kaçtim. o ayse hemsire bana biraz yapmacık gelmisti ilk seminerde, ya da o gun yine hormonella modumdaydım bilemiyorum

konu normal dogum ve sezeryandı, sonrasında da bu tarama testleriyle ilgili bir bolum vardı galiba, melekcim daha iyi bilir o da gitmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…