ben gittim canım ama sadece gokmen iyigunu dinledim 45 dk bir köşe buldum kendime sonra da kaçtim. o ayse hemsire bana biraz yapmacık gelmisti ilk seminerde, ya da o gun yine hormonella modumdaydım bilemiyorum
konu normal dogum ve sezeryandı, sonrasında da bu tarama testleriyle ilgili bir bolum vardı galiba, melekcim daha iyi bilir o da gitmis
Canım, çok teşekkür ederim... Pekii, 20 Aralıktaki seminerin ne hakkında olacağını biliyor musun? Sence gitmeye değer mi, faydalı oluyor mu?
arkadaşlar bişi sorucam sizede kramp giriyomu ben geceleri uyuyamıyorum ani hareketlerde acayip giriyo...bide gece yatarken içimde bişiler sanki batıyor durtuyor beni...kemiklerimin hepsi batıyo gibi geldi dun gece hiç uyumadım bu arda bebeğim tam bayram günü 7.ayına giriyo teyzeleri 3 ayımız kaldı :)) yupppiiiii 90 gün cük
ay bizimki delirir valla babasini hissedip tekmelese.selam kızlar;
biz tetanos aşımızın ilk dozunu olduk bugün kızımla kalp atımını dinlemeye çalıştı ebe anlamadı sırtı dönük herhalde dedi:))))inatçı kızım herkese belli etmiyor kendini buarada babasıyla barıştı gibi dün gece ilk tekmeyi hissetti babamız ama tepkisiz ve vitaminsiz olduğu için sewinç gösterilerine maruz kalmadık yatarken çok öptü bizi o kadar:))))
böcekim sen neden böyle başka doktorları da karıştırıyon anam bi dur çocuk gördü ilgiyi tabi yapar kaprisi endişelenme canım benim onlar bizim kaderimiz ve geleceğimiz sen hiç korkma annesi:))
buarada şaka maka 7, ayına giren anniş sayımız artmış e hazırlayın çantalarınızı kadınlarrr belli olmaz bu afacanların işi:))
ay bizimki delirir valla babasini hissedip tekmelese.
adamcagiz her gun yapisip karnıma on dakka konusuyor hadi oglum bak geldim burdayım diye.
dunurum bizimde az kaldi valla 7. aya.
evet dünürüm az kaldı bayram dönüşü 7 sayılıyoruz.kız gel bu taraflara bekleriz bak izmir e geliyormuşsun yarın!Akyaka'ya gideriz dünürüm en kocamanından bir lagos söyleriz bol deniz mahsullü meze yanına rakı açamayacağımızdan bi seferlik kola içiveririz valla buraların kralı benim dünürüm beklerim herkesi geldik deyin yeter!
lavinyacım, 7. aydan itibaren hazir olsun diyorlar.şimdi kızlar 7. aydan sonra her an gelebilir mi? dersiniz? çanta için erken diilmi? gerçi bizim çoğu şeyimiz tmm ama eksikler bitmiyor ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?