2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım, çok teşekkür ederim... Pekii, 20 Aralıktaki seminerin ne hakkında olacağını biliyor musun? Sence gitmeye değer mi, faydalı oluyor mu?

Canım, çok teşekkür ederim... Pekii, 20 Aralıktaki seminerin ne hakkında olacağını biliyor musun? Sence gitmeye değer mi, faydalı oluyor mu?

ne demek gorevimiz:)

canım bayramdan sonraki hafta doktor kontrolum var, sanırım o zamana kadar broşürleri basmış olurlar, ne yazık ki bir fikrim yok konular hakkında ama broşürü kaptığım gibi yazarim.

aslında tabi ki yararlı şeyler anlatılıyor, ben 1 saat kaldim ama dikkatimi ceken seyler soyledi ayse hemsire, mesela emzirirken parfum kullandıgımızda bebek sut kokusunu kolay alamazmis, kullanmayın dedi. ama boyle tuyolar icin de o kadini cekemedim 3 saat:)

simdi biz hepimiz internet kullanan, kitap okuyan, gundemi takip eden bilincli anneleriz, tabi bu kaynaklari derli toplu birsekilde bir seminer vasıtasıyla almak guzel

yani senin paşşşşaaaaa gonlun bilir canimmm benimmm

ayyy ne geyik karılarsınız yaaa

naber canlarım..dün aslında cezam bitmiş olmasına rağmen girmedim dışardaydım.sabah kayınvalidemle doktora gittik rapor işi vardı onu çıkarttık.öğleden sonrada hastanede rastgele bir doktora girdim.sizi endişelendirmek istemedim.
bebeğimi ne zamandır doğru dürüst hissedemiyorum.o gün tekmesini yedim ya daha bebiş hiç hareketlenmedi.bende korktum haliyle.
işte neyse şükürki bi aksilik yok.ddoktor yorulduğun için olabilir dedi.bebek dinlenmeye geçer o zamanlarda dedi.annelik işte..
saat 9 da da nst için randevu verdi.hem kalp atışları hem sancım varmı bakacak..
hepinizi öpüyorum.

günaydın güzel anneler gece nasıl uyuduğumu bile hatırlamıyorum ama şimdi ayaktayım eşimi okula gönderdim de bi bakim dedim
ADACYO gece sana bi iyi geceler demeden uyudum şimdi iyi uykular diyim bari:)

gunaydin kizlarrr
ay cok mutluyum bugun son gun yarin bu saatlerde coktan canım egem topraklarinda olucam hihoyyythihoyyyt cok mutluyum cokkk allahim nolur gunum boyle guzel bitsin

Böcegim niye soylemiyorsun bebegim ya bize hep gulup eglencekmiyiz benneyaptımki
iyi cok sevindim haberlerin iyi olmasina, sen de rahatlamissindir.

cok ozledik seni.Şeniz

günaydın kızlar... haklısın canım bebek oynamayınca endişeleniyo insan. neyse güzel haberlerle sevinmişsin önemli olan da bu.
kızlar dün yazmıştım beslenmeyle ilgili bazı şeyler yazacağımı ayrı bi başlık açacağım, burda hızlı ilerliyo ve dikkatten kaçmasını istemem. çok öptümm hepiniziiiii...

GÜNAYDINNNNNNNNN

Saruboceq AŞK OLSUN NİYE BİZEDE DEMEDİN BİZ BURDA HERŞEYİMİZİ PAYLAŞIYORUZ.YİĞENİMİZİN VE SENİN DURUMUNU BİZE HABER LTFN.GEÇMİŞ OLSUN JNM ANNELİK BAMBAŞKA Bİ DUYGU HELE Bİ DOĞSUN BİZDE BU CADILIK VARKEN KİMSEYE DOKUNDURMAYIZ BEBİŞİMİZİ TOZ BİLE KONDURMAYIZ DİMİ AMA? İİİ OLDUĞUNUZA SEVİNDİM FAZLA YORMA KENDİNİ EMİ JNM...

arkadaşlar bişi sorucam sizede kramp giriyomu ben geceleri uyuyamıyorum ani hareketlerde acayip giriyo...bide gece yatarken içimde bişiler sanki batıyor durtuyor beni...kemiklerimin hepsi batıyo gibi geldi dun gece hiç uyumadım bu arda bebeğim tam bayram günü 7.ayına giriyo teyzeleri 3 ayımız kaldı :)) yupppiiiii 90 gün cük

canım bana da oluyor arada.
oyle surekli degildi arada bir bicak saplanmasi gibi 3-4 saniyelik kramplar oluyor.
korkma..

selam kızlar;
biz tetanos aşımızın ilk dozunu olduk bugün kızımla kalp atımını dinlemeye çalıştı ebe anlamadı sırtı dönük herhalde dedi:))))inatçı kızım herkese belli etmiyor kendini buarada babasıyla barıştı gibi dün gece ilk tekmeyi hissetti babamız ama tepkisiz ve vitaminsiz olduğu için sewinç gösterilerine maruz kalmadık yatarken çok öptü bizi o kadar:))))
böcekim sen neden böyle başka doktorları da karıştırıyon anam bi dur çocuk gördü ilgiyi tabi yapar kaprisi endişelenme canım benim onlar bizim kaderimiz ve geleceğimiz sen hiç korkma annesi:))
buarada şaka maka 7, ayına giren anniş sayımız artmış e hazırlayın çantalarınızı kadınlarrr belli olmaz bu afacanların işi:))

ay bizimki delirir valla babasini hissedip tekmelese.
adamcagiz her gun yapisip karnıma on dakka konusuyor hadi oglum bak geldim burdayım diye.
dunurum bizimde az kaldi valla 7. aya.

ay bizimki delirir valla babasini hissedip tekmelese.
adamcagiz her gun yapisip karnıma on dakka konusuyor hadi oglum bak geldim burdayım diye.
dunurum bizimde az kaldi valla 7. aya.

evet dünürüm az kaldı bayram dönüşü 7 sayılıyoruz.kız gel bu taraflara bekleriz bak izmir e geliyormuşsun yarın!Akyaka'ya gideriz dünürüm en kocamanından bir lagos söyleriz bol deniz mahsullü meze yanına rakı açamayacağımızdan bi seferlik kola içiveririz valla buraların kralı benim dünürüm beklerim herkesi geldik deyin yeter!

ah be dunurum, daha simdiden gun gun ne yapacagimiz belli, o kadar cok akraba varki mubarek.
yine de ceplerimizi alalim, olur olur bi bosluk olursa ararim mutlaka, cok isterim gorusmek.Şeniz

kızlar biz dediğim gibi 7. ayımıza bayramda giriyoruz.ve tekmeler çok sert atıyo utanmasa dışarı çıkacak babamız korktu dün gece sen benide döversin diyo koptum gülmekten ::))

şimdi kızlar 7. aydan sonra her an gelebilir mi? dersiniz? çanta için erken diilmi? gerçi bizim çoğu şeyimiz tmm ama eksikler bitmiyor ki?

günaydın güzel hamişler......bazen kramp banada giriyo ...akşam yastık ile yattım..bazen düştü yastık ama rahat oluyormuş yastıkla yatmak....dizlerimin arasına aldım küçük bi yastığım vardı...ama ben yatıyom maşallah bebeğim uyanıyo kıpır kıpır....bende bugün 28. haftaya giriyom....ayyy nerdeyse 7. ay bitecek Allahım daha hiç bişeyim hazır değil...inşallah vaktinde gelir kızcem....

şimdi kızlar 7. aydan sonra her an gelebilir mi? dersiniz? çanta için erken diilmi? gerçi bizim çoğu şeyimiz tmm ama eksikler bitmiyor ki?
lavinyacım, 7. aydan itibaren hazir olsun diyorlar.
allah korusun erken gelmesinler tabi de, nolur nolmaz. benim tum arkadaslarim hazirladi 7. aylarinda..bende ocak basi gibi hazir edicem cantami ama erken dogmasinlar allahım yaa
zamaninda saglikla dogsunlar.
tinny baby bakimi cok zor hakkaten.

ayyy Lazanya Akyakadan bahsetmişsin çok güzel bi yer orası ya.....ben balayına Marmarise gitmiştim içmelere....günlük turlara çıkmıştık Akayakadan bindik gökova turuna çıktık ...süper yerler ben çok beğendim oraları...şimdide çok güzeldir sessiz sakin ...

evet kızlar ya akyaka çok güzel bir yer orda çok sayıda tanıdığım var pansiyonları olan oraya gittik mi hiç durmadan gezdirirler o halkın yarısını tanıyorum diyewbilirim ama orda geçen sene ayağımı birşey sokmuş ve bacaklarım davul gibi şişmişti sivrisinekleri de çok pis oranın

kızlar bebek telsizi siparişi verdim görüntülü bide mama ısıtıcısı heycan bastı beni yaşasınnn bebişimi çokk seviyorummm.bayramdan sonra gelecek :))

ayy ne güzel yaa, şimdi 7. aya mı girdiniz? ayşincim senin cetvelde 28 weeks yazıyo. buna göre mi hesaplıyosun? ben 27. haftama giriyorum demi? ama sneinle aramda 2 haftadan fazla vardı sanırım. kafam karıştı benim ya! geçen de tuhafiyeci bayana 6. ayım bitiyo dedim bana şişko demesin diye. kafam karıştı..
bu arada ayşinciğim ve diğer şekerden rahatsız olan hamişler, biraz kendime geleyim diyabetle ilgili bilgiler de yazacağım diğer konuya. çok öptüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…