2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar hepinize günaydın, valla benim kızlarda günaydın diyolar sanırım hop hop hopluyolar karnımda. Bugün biz çok heycanlıyız bebişlerimizi görücez inşallah.

Ya kafama hep takılıyo kızlar ben bugün 23+3 üm.Ay olarak kaç aylık olduğumu bilmiyorum.Bilen biri anlatırmı?

Canım buarada diyosun ya bebek telsizi sipariş ettim die, hayırlı olsun şimdiden.insan işeyler alırken bile ne kadar heycanlanıyo dimi.Ben bebişlerim için daha 1 kez alışverişe çıktım.Annem saolsun hergördüğünü alıyo.Geçen gün ne almış inanamazsınız, hani kadınlar diz kilodu giyer ya bacakları dantelli falan, onlardan almış:))miniciklerinden nasıl bulmuşsa. Ben en çok onları seviyorum, içim kıpır kıpır oluyo o cicileri görünce. Annem alem kadın ilginç ilginç şeyler alıyo.

Ahhhhhhhhhhh arkadaşlarım bu güzel eşyalarımızı sağlıkla kullanmayı nasip etsin Allahım hepimize inşallah.Zaman çabuk geçsin yaaaaaaaaaaaa

çok saol canım böyle grip olacakmış gibi bir kırgınlık var üzerimde çok teşekkür ederim hemen bir şeker atayım

Kızlar herkese günaydın...
Saruböceq hoşgeldin, bebişin iyi olmasına sevindim...
Laviniacım yeni cicileriniz hayırlı olsun, iyi günlerde kullanmak nasip olsun inşallah.
Yolculuğa çıkacak herkeese iyi yolculuklar. Ben de yarın Sapanca'ya gidiyorum, oradan da sizlere laf yetiştirmeyi umuyorum, tabii konuşacak kimse bulursam... :)))
Şimdi eşimi gönderdim evden, önce Cuma namazına gidecek, dönüşte de biletlerimizi alacak. Ben de evde yalnızım, party yapayım bari...

önceki sayfalarda arkadaş göndermişti bi cetvel benim dr.da öyle dedi...27-31 arası 7.ay..zaten 32.hafta ile 7 bitiyor 8 e giriyoz ben resmiyet açıısındanda bakıyom rapor alacağım için...seninde bugün 26 yazıyo ama ben onu hep 26 olarak kabul ediyom bazıları 27 desede...o mantığa göre bende 29. haftaya giriyom...cuma günleri hafta döngüm benim ben yinede kendimi 28. hafta kabul ediyom...canım sende artık 7 aya giricen ..ya şimdiden o kadar günlük hesaplar önemli değil gibi geliyo..nasılsa dr.lar hepsini görüyor biliyor..zamanınıda söyliyecekler bize....

kızlar bebek telsizi siparişi verdim görüntülü bide mama ısıtıcısı heycan bastı beni yaşasınnn bebişimi çokk seviyorummm.bayramdan sonra gelecek :))

canım nerden aldın, model ne, kaca aldın?

ya ben baktım ama cok pahali geldi, normal telsiz almaya karar verdim, ama cok istiyordum goruntulu olsun diye, sizce onemli midir, kullanıslı olur mu goruntulu telsiz? bir de internetten izlenebiliyor mu?

ben de eylulde ise baslayacagim Allah kismet ederse guzel olur ozledikce bakarim:)

herkese güzel bir dilerim kızlar.bu mide yanmalarıda bir geçse hamilelik çok iyi olacak ama daha 3 ay var geçmesine.

geldim kızlar..herşey normal şükür bir yaramazlık yok.,
hepinizi öperim..
bu arada acıbiberden haber varmı benim aklım hala onda.

kızlar annem akyaka da oturuyor orada azmak kenarında balık restoranlar var onların birinin müdürü dolayısıyla bizim kızın da akyaka da bir yuvası var anneannesi park yatak alcakmış ordaki eve ben de sinek kovucu alacam ayşinin dediği gibi çok fazla sinek var öyle bir cennette tek derdin sinek olsun dimi???ben çok şazslıyım çünkü cennet 20 dakika uzağımda yolu düşen herkesi beklerim dediğim gibi buraların kralı benim kraliçesi de kızım Ada olacak:))))

bizde geldik.
hayirli cumalar hepinize..
hosgeldin böcügüm mapusluk bitmis.. hihoyyyt
alya derinizimde nazlanmis biraz annesi.. korkma sen.. iyi o.. hep iyi olucak insallah..

kacini aya girdigimizden bahsetmissiniz.. benim hep kafam karisiyor. direk kacinci haftada oldugumu söylüyorum.. hic ugrasamam.. kafam cok karisiyor her defasindada
benneyaptımki

hoşgeldin çerezcim, sen de 7. ayın içindesin işte...zaten 32. haftadan sonra hesap düz hesaba dönüyor direkt hafta hesabına göre 8. ya da 9. aydayım diyebiliyoz

elif en son hastanedeydi.çıktı mı çıkmadı mı ondan soruyorum..
aslıcım girdim canım..sancı mancı yok.kalp atışları düzenli..
herşeyy iyi..bizim maymun dinlenmeye çekilmiş işte..

elif en son hastanedeydi.çıktı mı çıkmadı mı ondan soruyorum..
aslıcım girdim canım..sancı mancı yok.kalp atışları düzenli..
herşeyy iyi..bizim maymun dinlenmeye çekilmiş işte..

masallah
dinlencek tabii.. isi gücü yok seninlemi ugrascak..
:ecrin_bebek:
gecen bizdede sanci varmi diye baktilar yokmus..
ama hala söyle karnimi kasiya kasiya kalp atislarini dinlemis degiliz..
2 hafta sonra oda insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…