2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar hayırlı cumalar diliyorum hepinize
gülşahcım gözün aydın canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim.

Lavinia hayırlı olsun Allah kullanmayı neasib etsin inşaallah.Bursanın neresinden aldın? bende bayramda Bursamdayım inşaallah bakarsın bende alırım.

ayyyyyyyyy yine yazmışlar bir ton oku oku bitmiyor
böcüğüm hoşgeldin
burçlarıc demişiniz bende ikizlerim bebeişimde koç olacak

yeni yazılanları görmem için mesaj yazmam lazım lazanya kız yatağınız hayırlı olsun
ya ben ufak beşikler vrya tül oluyor heryeri onlara bayılıyorum ama alamamki oyy oy

ya benim bu çizelge iki gün önde gidiyor ya ben suan 23+3 üm yanılmıyorsam

gunaydiinn herkese. hatirlarmisiniz ince ince yasemince vardi ordaki surahi nine nasil yururdu iste aynen oyle yuruyorum kalcalarim cok agriyor nezaman disari ciksam eve geldigimde boyle oluyor.
ELIF cim demek yarin egedesin bir nefeste benim icin cek guzel havasindan cok eglen cok dinlen emi izmir tulumu ye bol bol :))

yerim canımmmm egenin izmirin herseyini iki kisilik yaparim senin yerine.

Gülşahcim sanki cikti hastaneden diye bisey hatirliyorum ama yanılıyor olabilirim tatlim.

Kızlarcımm ben muhtemelen artik bir daha giremem, ofis islerini toparla, eve git valiz yap vs.

Hepinize sevdiklerinizle mutlu huzurlu ve saglikli bayramlar diliyorum.

10 gun sonra gorusmek uzere, hepinizi cok seviyorum Şeniz

Arkadaşlar hastaneden çıktı mı diye kimi soruyorsunuz? ama bana nickş ile söyleyin daha isimlerin hepsini öğrenemedim ben. Ben uyumadığım tüm zamanlarda buradayım, bekçi gibi oldum, belki biliyorumdur sorduğunuz kişinin çıkıp çıkmadığını... :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…