canım iyi yolculuklar güle güle git güle güle gel inşallahyerim canımmmm egenin izmirin herseyini iki kisilik yaparim senin yerine.
Gülşahcim sanki cikti hastaneden diye bisey hatirliyorum ama yanılıyor olabilirim tatlim.
Kızlarcımm ben muhtemelen artik bir daha giremem, ofis islerini toparla, eve git valiz yap vs.
Hepinize sevdiklerinizle mutlu huzurlu ve saglikli bayramlar diliyorum.
10 gun sonra gorusmek uzere, hepinizi cok seviyorum Şeniz
Kızlar herkese günaydın...
Saruböceq hoşgeldin, bebişin iyi olmasına sevindim...
Laviniacım yeni cicileriniz hayırlı olsun, iyi günlerde kullanmak nasip olsun inşallah.
Yolculuğa çıkacak herkeese iyi yolculuklar. Ben de yarın Sapanca'ya gidiyorum, oradan da sizlere laf yetiştirmeyi umuyorum, tabii konuşacak kimse bulursam... :)))
Şimdi eşimi gönderdim evden, önce Cuma namazına gidecek, dönüşte de biletlerimizi alacak. Ben de evde yalnızım, party yapayım bari...
ben burda olurum arkadaşım memleketimize gitmedik biz bu bayram evimde yatıp dinlenmeyi düşünüyorum bu arada herkese merhabalar:sm_cool:
evet dünürüm az kaldı bayram dönüşü 7 sayılıyoruz.kız gel bu taraflara bekleriz bak izmir e geliyormuşsun yarın!Akyaka'ya gideriz dünürüm en kocamanından bir lagos söyleriz bol deniz mahsullü meze yanına rakı açamayacağımızdan bi seferlik kola içiveririz valla buraların kralı benim dünürüm beklerim herkesi geldik deyin yeter!
Şaka gibi valla!!! 8 kişi var ve kimse yazmıyo... yazanlar da (rebecacım sözüme sen alınma) ne sorduğum soruyu ne verdiğim selamı alıyo üstüne...((( Ben de mutfağa SİGARA içmeye gidiyorum işte!!! ((((((((((((((((((((((
Bu arada ben de ay olarak gebeliğin nasıl hesaplandığını sordum ama kimse cevap vermedi????????
Lavinia hayırlı olsun Allah kullanmayı neasib etsin inşaallah.Bursanın neresinden aldın? bende bayramda Bursamdayım inşaallah bakarsın bende alırım.
mehlikacım sorunun cevabı selencenin mesajında var bak..tamam kızlar durun bakın bir doktorun sitesinde bulmuştum bunu belki size yardımcı olur
Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?