2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyi tatiller elif-bs....iyi dinlenmeler,iyi gezmeler,yemeklerin dozunu kaçırmıyoruz .....kolay gelsin valiz toplamalara..kendini fazla yorma...

canım iyi yolculuklar güle güle git güle güle gel inşallah
bol bol eğlen ama çok yorulma bol bol da dinlen:CüvCüv:
şimdiden seninde bayramın kutlu olsun a.s.
bizde seni çok seviyoruz ve öpüyoruz canımŞeniz

oh tataile gidenler iyi yolculıuklar ben yine bu bayramı evde kös kös oturaralk geçireceğim
kızlar
bebğimin şansına bile t aldım
ama onumaralar hiiç bişey çıkmaz 003377 numaraya bak

Kimse benim yazdıklarıma cevap vermiyo, kimse beni sevmiyooo!!! Küstüm ben size. senağlamasenağlama

ben burda olurum arkadaşım memleketimize gitmedik biz bu bayram evimde yatıp dinlenmeyi düşünüyorum bu arada herkese merhabalar:sm_cool:

aah ah akyaka gökova ne kadar güzel yerler Lazanya beni de Cennet restorana götürseneeeeee.....:roflol:

biiirrr sürrüüüü işim var ama ben burdayım :) napim yapınca yoruluyorum kızım da tekmelemiyo benim de moralim bozuluyo...

Şaka gibi valla!!! 8 kişi var ve kimse yazmıyo... yazanlar da (rebecacım sözüme sen alınma) ne sorduğum soruyu ne verdiğim selamı alıyo üstüne... ((( Ben de mutfağa SİGARA içmeye gidiyorum işte!!! ((((((((((((((((((((((

Canım ben yazını okudum ama ürekli girmediğim için hiçbir bilgim yok.Ama bende merak ettim.Bütün anneler ve bebekleri iidir inşallah. Sigara içme canım ya. yazık karnındakine dimi

Napıyım yaaa, istedikleri kadar bütün kızlar çullansınlar üstüme, umrumda değil!!! Bırakamadım işte içiyom ben... ((( Boş boş aynı ekrana bakınca da içim sıkılıyo, aklıma sigara geliyo...

Bu arada ben de ay olarak gebeliğin nasıl hesaplandığını sordum ama kimse cevap vermedi????????

mehlikacım birkaç sayfa önce sana cevap gelmişti ben gördüm ama... dur bi bakiyim, biz dün gece konuştuk bu konuyu... Kızlardan biri bir liste vermişti. onu kopyalayıp göndercem sana....

oy ben geldim işlerimi halleetim hastanelerde son ghün ya faturalar ıvır zıvır

denizzzzzzzzz ne sigarasını kafanı patlatırım senin bırak çabukk
rebecacım cennet bizim rakip daha güzeline götürürm ben seni hele bi gel:))

Lavinia hayırlı olsun Allah kullanmayı neasib etsin inşaallah.Bursanın neresinden aldın? bende bayramda Bursamdayım inşaallah bakarsın bende alırım.

JNM OSMANGAZİ İLÇESİNDE HÜRRİYET VAR ONUN SONUNDA BAĞLARBAŞI SEMTİ ORADA YÜKSELLER BEKO ORASIII :)sengözlerimebaksanab

Adacyo hiç farketmedim ya, sen yolla canım ben gelince bakarım. Şimdi çıkmam lazım, dua edin de güzel haberler alayım.öpüldünüz

tamam kızlar durun bakın bir doktorun sitesinde bulmuştum bunu belki size yardımcı olur
Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
mehlikacım sorunun cevabı selencenin mesajında var bak..
iyi haberlerle dön canım, öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…