kızlar ekranım açık bi uyumuşumki sormayın..
adacyo kızdıklarından biride beim kanımca.kızma emi:teselli:arkadaşımızın nicki acıbiber.söyle bakim girmiş mi?
elifcim iyi yolculuklar sanada..
ayşin çalışmakla ben artık kendimi düşünemiyorum.bide bu halle..bayılırdım kanımca..
korkma canım ya benim doktorumda şu şartlarda pek gerek yok aşıya ama tedbir olsun diye vurulmak istiyorsan vurul çocuğa hiç bir zararı yok dedi ben de vuruldum 4 gün oluyor 2. si daha az ağrı yapıyor meraklanmakızlar tetanoz aşımın 2. dozunu da vuruldum. gerçi doktorum kızmıştı ama napim yaa. baya kafam karışmıştı gittim vuruldum. bebelerimiz allaha emanet allahım onları korusun. acı şuan yok. zaten kafamı oraya yoğunlaştırmadığım için hissetmiyorum.
geçmiş olsun canım çok sevindim. iyiki 2. doktoru beklemişsin yavrum bide boş yere ameliyat masasına yatacaktı neyseki olmamışslm kizlarrrrr, bugun cok mutluyum , buyuk oglumun goz kontrolu vardi, dogustan goz kaymasi vardi gozunde, 2 sefer ameliyat oldu, birkac ay once ucuncusunu olmasi lazim demisti bir doktoru, ben yaptirmadim birde ameliyat doktorunun gormesini istiyorum demistim, bugun bakti goz cerrahi, gozleri gayet iyi ameliyat felan yapamam ben bu cocuga niye yaptiriyosunuzki dedi, nasil mutlu oldum nasil mutlu oldum anlatamam, oteki saftirik doktora biraksaydik bosuna ameliyat ettircekti gozunu cocugumun, icim nasil rahatladi anlatamam, cok sevindim:sm_cool:
bu arada gecmisi okuyamadim biraz bakip geleyim
abowww kolum çok ağrıyor anaaaammmm
slm kizlarrrrr, bugun cok mutluyum , buyuk oglumun goz kontrolu vardi, dogustan goz kaymasi vardi gozunde, 2 sefer ameliyat oldu, birkac ay once ucuncusunu olmasi lazim demisti bir doktoru, ben yaptirmadim birde ameliyat doktorunun gormesini istiyorum demistim, bugun bakti goz cerrahi, gozleri gayet iyi ameliyat felan yapamam ben bu cocuga niye yaptiriyosunuzki dedi, nasil mutlu oldum nasil mutlu oldum anlatamam, oteki saftirik doktora biraksaydik bosuna ameliyat ettircekti gozunu cocugumun, icim nasil rahatladi anlatamam, cok sevindim:sm_cool:
korkma canım ya benim doktorumda şu şartlarda pek gerek yok aşıya ama tedbir olsun diye vurulmak istiyorsan vurul çocuğa hiç bir zararı yok dedi ben de vuruldum 4 gün oluyor 2. si daha az ağrı yapıyor meraklanma
geçmiş olsun...
slm kizlarrrrr, bugun cok mutluyum , buyuk oglumun goz kontrolu vardi, dogustan goz kaymasi vardi gozunde, 2 sefer ameliyat oldu, birkac ay once ucuncusunu olmasi lazim demisti bir doktoru, ben yaptirmadim birde ameliyat doktorunun gormesini istiyorum demistim, bugun bakti goz cerrahi, gozleri gayet iyi ameliyat felan yapamam ben bu cocuga niye yaptiriyosunuzki dedi, nasil mutlu oldum nasil mutlu oldum anlatamam, oteki saftirik doktora biraksaydik bosuna ameliyat ettircekti gozunu cocugumun, icim nasil rahatladi anlatamam, cok sevindim:sm_cool:
nazancım geçmiş olsun canım..
kızlar ruhe haben bizim mart annelerindeydi dimi..bir konu açmış.
destek olmaya gidelim hadi..
http://www.kadinlarkulubu.com/bir-derdim-var/231947-sizce-basarabilecek-miyim.html
geçmiş olsun, nolduuu?a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?