2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sonunda gelebildim..
candostum gelmis..biraz cene caldik.
ne kadarda özlemisim..:asigim:
ee naptiniz bakalim..girdinizmi haftasonu moduna
:smiley-cool:

ayyy bunaldım evraklar arasında yaa... şu günüde bi atlatsak...huyum kurusun illa tamamlıycam işimi yarımda bırakamıyom...ama kafam kazan gibi oluyor....bayramdan sonra birikmesini istemiyom...artık işlerimi tamamlayıp ayrılma moduna girmem gerekiyor....patron kesin üsteliycek Ayşin onu yaptınmı bunu yaptınmı şunu kontrol ettimi...firmalarla mutabakat yaptınmı ..............ayyyy bakalım uzun bi iki hafta sürecek bayramdan sonra...

kızlar ekranım açık bi uyumuşumki sormayın..
adacyo kızdıklarından biride beim kanımca.kızma emi:teselli:arkadaşımızın nicki acıbiber.söyle bakim girmiş mi?
elifcim iyi yolculuklar sanada..
ayşin çalışmakla ben artık kendimi düşünemiyorum.bide bu halle..bayılırdım kanımca..

kızlar tetanoz aşımın 2. dozunu da vuruldum. gerçi doktorum kızmıştı ama napim yaa. baya kafam karışmıştı gittim vuruldum. bebelerimiz allaha emanet allahım onları korusun. acı şuan yok. zaten kafamı oraya yoğunlaştırmadığım için hissetmiyorum.

:1hug:
acıbiberin çıktığına dair hiçbir konuşma geçmemekle birlkte ben kırdığım potu şidi farkettim. geçen gün ben sibser i acıbiberle karıştırdım ve oan doğumgünü hediyesinden oğluşunun istediği hediyeye kadar herşeyi sordum... Sibser burda gıyabında özür dilerim senden. Ben de ondan sordum nicki, sibseri acıbiber sandım ya, çıktı ya ayol dicektim size... (((

korkma canım ya benim doktorumda şu şartlarda pek gerek yok aşıya ama tedbir olsun diye vurulmak istiyorsan vurul çocuğa hiç bir zararı yok dedi ben de vuruldum 4 gün oluyor 2. si daha az ağrı yapıyor meraklanma
geçmiş olsun...

slm kizlarrrrr, bugun cok mutluyum , buyuk oglumun goz kontrolu vardi, dogustan goz kaymasi vardi gozunde, 2 sefer ameliyat oldu, birkac ay once ucuncusunu olmasi lazim demisti bir doktoru, ben yaptirmadim birde ameliyat doktorunun gormesini istiyorum demistim, bugun bakti goz cerrahi, gozleri gayet iyi ameliyat felan yapamam ben bu cocuga niye yaptiriyosunuzki dedi, nasil mutlu oldum nasil mutlu oldum anlatamam, oteki saftirik doktora biraksaydik bosuna ameliyat ettircekti gozunu cocugumun, icim nasil rahatladi anlatamam, cok sevindim:sm_cool:

bu arada gecmisi okuyamadim biraz bakip geleyim

geçmiş olsun canım çok sevindim. iyiki 2. doktoru beklemişsin yavrum bide boş yere ameliyat masasına yatacaktı neyseki olmamış

nazancım gözünüz aydın canım, çok sevindim... Bu doktorların kesip biçme merakı yok mu... klava:klava:

çok saol canım. sizinle konuşmak beni rahatlatıyor. çoooook teşekkürler.

canım arkadaşlarım çok saoluna.s.

cok gecmis olsun canim

nazancım geçmiş olsun canım..

kızlar ruhe haben bizim mart annelerindeydi dimi..bir konu açmış.
destek olmaya gidelim hadi..

http://www.kadinlarkulubu.com/bir-derdim-var/231947-sizce-basarabilecek-miyim.html

canim cok saol mutlu ettin beni a.s.

hacercim burdasin galiba demistim ya balik hapini sorucam diye sordum ve aldim dedigin gibi agzimda filan patlamadi femibion hamileligin 13.haftasindan emzirme sürecinde iciliyo ayrica icinde folsäure ve 12 vitamin var valla burdaki doktorlari hic anlamiyom ben diyom böyle böyle hap varmis iste hamiellikde alinmasi önmeliymis oda evet gözleri ve beyni icin cok önemli diyor ee madem önemli niye basindan söylemiyosunuz hayret bisey ben sormasam gene bisey yok ben zaten biliyor olsam niye geleyim size cok acayipler valla zaten türkiyedekilere veriliyor olmasa hic haberimiz yok ama yeni doktorumu sevdim herseyime baktilar kalp atioslarini ve sanicmida dinlediler artik 35.haftaya kadar 2 haftada bir gitcem 35 den sonra her hafta ilkinde her hafta gittigimi hatilramiyom 30 dan sonra 2 haftada bir gidiyodum neyse belki almak iustersin diye söyleyeyim dedim sana yani hap agizda patlamiyor kisacasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…