hacercim burdasin galiba demistim ya balik hapini sorucam diye sordum ve aldim dedigin gibi agzimda filan patlamadi femibion hamileligin 13.haftasindan emzirme sürecinde iciliyo ayrica icinde folsäure ve 12 vitamin var valla burdaki doktorlari hic anlamiyom ben diyom böyle böyle hap varmis iste hamiellikde alinmasi önmeliymis oda evet gözleri ve beyni icin cok önemli diyor ee madem önemli niye basindan söylemiyosunuz hayret bisey ben sormasam gene bisey yok ben zaten biliyor olsam niye geleyim size cok acayipler valla zaten türkiyedekilere veriliyor olmasa hic haberimiz yok ama yeni doktorumu sevdim herseyime baktilar kalp atioslarini ve sanicmida dinlediler artik 35.haftaya kadar 2 haftada bir gitcem 35 den sonra her hafta ilkinde her hafta gittigimi hatilramiyom 30 dan sonra 2 haftada bir gidiyodum neyse belki almak iustersin diye söyleyeyim dedim sana yani hap agizda patlamiyor kisacasi
tsk ederim kizlar, geceleri gozume uyku girmiyordu, tekrar ameliyat olucak dusuncesiyle, yavrumun ameliyattan sonra agladiginda gozlerinden kan akiyordu, goz damlalari kan seklinde oluyordu birkac gun, 2 kere yasadim o uzuntuyu, bu hamile halimle nasil dayanicam diye dusunuyordum, anne yuregi iste evladinin parmaginin ucu kanasa , can acisiyla gozunden bir damla yas gelse omrunden omur gidiyor, cok sukur yarabbimmm tekrar yasamak zorunda kalmiycaz , Allah beterinden saklasin ve nerde dertli olupta deva arayan varsa rabbim acil sifalar versin, kimseyi evladiyla sinamasin aminnnnnn:Saruboceq:
burdayimda yokum canim..
doktorlar gercekten öyle.. aglamayan cocuga meme vermiyorlar
illa soracaksin...
banada iki hafta sonraya verdi randevuyu..bakalim ondan sonrasini ne zamana vericek benneyaptımki
ben bi eczaneye sorayim bakalim su hapi.. belki alirim..
sagol bitanem:1hug:
gecmis olsun dünürüm..bida yasatmasin rabbim insallah
sevindim sizin adiniza :1hug:
ay canim benim tsk ederim, nerdeyse doktora sarilip opecektim, gobek atacaktim sevincten yaahihoyyytŞenizkaydirigubbakcemile3
Nazaaann! Ekstra vitamin hapı dediğin nedir? Ben acaba ekstra olanını almıyom mu dedim birden? Ben elevit diye bişi alıyom arkadaşlar... Bir de kasılmalarım için ara sıra içtiğim calcium sandoz ve magnezyum ilacım var... Başka ne almam lazım?
balik hapini bende sizden duydum kullanmaya basladim, doktor kontrolunde soyledim iyimi kullanayimmi dedim, kullan iyi olur dedi , ben hergun aliyorum ama doktor hergun alma iki gunde bir al dedi, ben yinede dinlemiyorum hergun aliyorum:) yani sormasam banada soylememislerdi, ne balik hapini, ne extra vitamin hapini[/QUOTE
hakikaten delirmis bunlar yaaa bide al iyi olur diyo e madem iyi ne diye söylemiyon agzinmi eksir hayret bisey ya valla cok sasiriyorum ben
balik hapini bende sizden duydum kullanmaya basladim, doktor kontrolunde soyledim iyimi kullanayimmi dedim, kullan iyi olur dedi , ben hergun aliyorum ama doktor hergun alma iki gunde bir al dedi, ben yinede dinlemiyorum hergun aliyorum:) yani sormasam banada soylememislerdi, ne balik hapini, ne extra vitamin hapini[/QUOTE
hakikaten delirmis bunlar yaaa bide al iyi olur diyo e madem iyi ne diye söylemiyon agzinmi eksir hayret bisey ya valla cok sasiriyorum ben
Banada verdi omega ama haftada 3 kez kullan dedi fazlası normal doğumu zorlaştırıyomuş haberiniz olsun kızlar...
Banada verdi omega ama haftada 3 kez kullan dedi fazlası normal doğumu zorlaştırıyomuş haberiniz olsun kızlar...
aaa ciddimisin ondanmi iki gunde bir al dedi baa aceba, ama iki gunde bir al diyo ama sebebini soylemiyo, ne uyuz burdaki doktorlar yaa
aaa ciddimisin ondanmi iki gunde bir al dedi baa aceba, ama iki gunde bir al diyo ama sebebini soylemiyo, ne uyuz burdaki doktorlar yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?