2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar hadi ben kaçtım. yolculuk yapacak olanlara hayırlı yolculuklar. bayram süresnce aramızda olamayacaklara iyi bayramlar. ben teyzemlere gitcem bu akşam yokum. herkesi çooooook öptüm bye.

tsk ederim kizlar, geceleri gozume uyku girmiyordu, tekrar ameliyat olucak dusuncesiyle, yavrumun ameliyattan sonra agladiginda gozlerinden kan akiyordu, goz damlalari kan seklinde oluyordu birkac gun, 2 kere yasadim o uzuntuyu, bu hamile halimle nasil dayanicam diye dusunuyordum, anne yuregi iste evladinin parmaginin ucu kanasa , can acisiyla gozunden bir damla yas gelse omrunden omur gidiyor, cok sukur yarabbimmm tekrar yasamak zorunda kalmiycaz , Allah beterinden saklasin ve nerde dertli olupta deva arayan varsa rabbim acil sifalar versin, kimseyi evladiyla sinamasin aminnnnnn:Saruboceq:

burdayimda yokum canim..
doktorlar gercekten öyle.. aglamayan cocuga meme vermiyorlar
illa soracaksin...
banada iki hafta sonraya verdi randevuyu..bakalim ondan sonrasini ne zamana vericek benneyaptımki

ben bi eczaneye sorayim bakalim su hapi.. belki alirim..
sagol bitanem
:1hug:

bocugum sende uzulmussun son gunlerde ama iyi haberler almissin cok sevindim canim, inan hepimizde oluyor o bazen kipir kipir tum gun debeleniyor, bazende hic tik yok sagi solu belli olmuyor bu bebislerin

elifcim gule gule git gel canim iyi yolculuklar dilerim

gecmis olsun dünürüm..bida yasatmasin rabbim insallah
sevindim sizin adiniza
:1hug:

balik hapini bende sizden duydum kullanmaya basladim, doktor kontrolunde soyledim iyimi kullanayimmi dedim, kullan iyi olur dedi , ben hergun aliyorum ama doktor hergun alma iki gunde bir al dedi, ben yinede dinlemiyorum hergun aliyorum:) yani sormasam banada soylememislerdi, ne balik hapini, ne extra vitamin hapini

Nazaaann! Ekstra vitamin hapı dediğin nedir? Ben acaba ekstra olanını almıyom mu dedim birden? Ben elevit diye bişi alıyom arkadaşlar... Bir de kasılmalarım için ara sıra içtiğim calcium sandoz ve magnezyum ilacım var... Başka ne almam lazım?

elifim sanada hayirli yolculuklar
iyi tatiller iyi bayramlar..
özle bizi emi .. fazlada yorulma
:teytey:

canim benim aldigimda oyle birsey davitamon turkiyede elevit aliyor cogu sanirim ayni hesaba geliyor yani:)

Banada verdi omega ama haftada 3 kez kullan dedi fazlası normal doğumu zorlaştırıyomuş haberiniz olsun kızlar...

aaa ciddimisin ondanmi iki gunde bir al dedi baa aceba, ama iki gunde bir al diyo ama sebebini soylemiyo, ne uyuz burdaki doktorlar yaa

nazan al sen her gün al..
alda gör dogumda anyayi konyayi..
bacim uy sen doktorun lafina
bak bildigi varmis..
şutarafagitti

doktoru omega 3 yazan annelere sorum olacak

Hangi omega 3 ilacını kaç günde bir alıyorsunuz.ve kaçıncı haftadan beri kullanıyorsunuz?

Teşekkürler
kaydirigubbakcemile5

Kızlar, arkadaşımın bana maille gönderdiği bir yazıyı sizinle paylaşmak istedim; beni çok duygulandırdı... Bu yazı vesilesiyle şimdiden hepinizin bayramını kutlar, güzel yanacıklarınızdan öperim...

Cocukkenki nesemizin,o bayram günlerinin, tatil kavramıyla brilestirmedigimiz güzelligine tekrar dönmesi umuduyla...Kurban Bayramınız kutlu olsun....
.....

Nefes almak bayramdır mesela; günün birinde soluksuz kalınca anlar insan...
Görmenin nasıl bir bayram olduğunu karanlık öğretir; sevmeninkini yalnızlık...
Sızlamayan her organ, hele de burun direği bayramdır.
Bayramdır, elden ayaktan düşmemek, zihinden önce bedeni kaybetmemek, kurda kuşa yem olmayıp "Çok şükür bugünü de gördük" diyebilmek...
Sevdiklerinle geçen her gün bayramdır.
Küsken barışmak, ayrıyken kavuşmak, suskunken konuşmak bayramdır.

Yeni bir sözcük öğrenmek, bir tünelin sonuna gelmek, müzmin bir işin kapısını çarpıp uzun bir yola çıkıvermek bayramdır.
Zorluklara tek başına göğüs gerebilmek, gereğinde haksızlığın üstüne yalın kılıç yürüyebilmek bayramdır.
Yeni eve asılan basma perdeler, alın teriyle kazanılmış ilk rızkın konduğu çerçeveler, yüklü bir borcun son taksiti ödenirken sıkılan eller bayramdır.
Evde yalnızlığı noktalayan insan nefesi, akşam kapıda karşılayan yavuklu busesi, sevdalı bir elin tende gezmesi, nice adağın ardından çınlayan çocuk sesi bayramdır.
Sonrasında gelen ilk diş bayramdır, ilk söz bayram, ilk adım, ilk yazı, ilk karne bayram...
Güne gülümseyerek başlamak bayramdır.
"İyi ki yanımdasın" bayram, "Her şeyi sana borçluyum" bayram, "Hiç pişman değilim" bayram...

can dündar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…