2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

adacim bana müsade..
haftasonu gelirmiyim gelmezmiyim belli olmaz
iyi bakin hepiniz kendinize..
iki canlisiniz
:CüvCüv:
iyi aksamlar

evet canim.. zaten burda bayram ha olmus ha olmamis..
bi pazartesi tatil..sali is günü..

canım site takıldı bir türlü vaktinde cevap yazamadım sana... Ben de elimden geldğince girmeye çalışırım, yalnız bırakmamaya çalışırım seni...:1hug: Öpüyorum kocaman.

arkadaşlar iyi akşamlar
1 haftadır yoktum belki fark etmişsinizdir, geçmişi okuyamadım. 1 haftadır ege üni. hast. de yatıyorum, geçgn hafta sancım vardı 2 gün sancım oldu meğerse doğum sancısıymış. cumartesi kendi dr, a gittik baktı sancında var dedi bir de bebeğin suyundu azalma var siz en iyisi ün. has.ne gidin dedi. apar topar izmir'e gittik hemen yatış yapıldı, Allahtan o kadar sancıya açılmam olmamış. düne kadar sürekli serum bağlıydı. çok şükür bugün taburcu olduk. eve dönmeyeceğiz kayınvalidemlerde kalacağız izmirde kontrollere devam edeceğiz. bundun sonra sadece tuvalete kalkacağım. inşallah kızım dişini sıkar da bu kadar erken gelmeye kalkmaz. Hepiniz Allaha emanet olun, bizim için de ne olur dua edin. çok sık giremem artık.

Canım çok geçmiş olsunnn Allah bir daha göstermesin.Kızın zamanında gelsin işallahh

canım benim, acil şifalar diliyorum. İnşallah bir sorun olmadan bebişinle birlikte dayanırsınız canım. Lütfen kendine dikkat et. hayırlı haberlerini bekliyoruz... a.s.

cnm cok gecmis olsun Allahim bi daha yasatmasin bebisinde ins zamaninda gelsin dikkat et kendine

iyiyim canım, teşekkür ederim. bebiş de iyi, napsın... arada bir sert sert tepiyo annesini... sen nasılsın, senin bebiş nasıl?

bizim ki de cok iyi,cok sükür..bende iyi sayilirim sol tarafim cok agriyo ayaklari batiyo galiba oglusumun...aynen teyzesi bizimki de öyle bi tekme atyo arada zipliyorum acayip bi cocuk olucak valla annesini babasini kosturcak pesinden kaydirigubbakcemile3

canım benim yaa bende de aynı sorun var büyük geçmiş olsun dualarımız seninle.. Kızlar mübarek Kurban bayramında bizler için dua edin. Yazmıştım bende Rahim ağzı boyunda kısalma varmış. Dünde başka doktora gittim o da çok korkulacak bişey yok ama evet doğru dedi. Bebek leğen kemiğinin ortasında kafasını dönmüş dedi. normalde son ay kafayı oraya sokarmış. Amniyos sıvısı falan iyi sancı da yok ama yine de erken doğum riskim var bol bol yatacam artık. Allahtan bebeğim iyi. 1230 gr olmuş. Kızlar bebeğiniz için en önemlisi sağlıklı olması. Başka hiçbirşeyin önemi yok.

omega 3 canım..haftada 3 defa kullanıyorum demişsin ya.. hangi marka..

çeşit çeşit omega 3 var.. sordum herkese ama pek cvp gelmedi

melekcim ben omega 3 kullanmıyorum canım, bu nedenle bişy söyleyemicem...

yaa bazı arkadaşlar yazmış; kafası ne tarafta ayağı ne tarafta anlıyorum diye... Ben de bazen tekmelerden tahmin ediyorum ama onlar karınlarına dokununca anlıyorlarmış... Nasıl oluyor o iş... Valla elimle kontrol ettim karnımın heryeri semsert, kafa kol falan anlaşılmıyo... Bizim bebek ufak desem değil, 2 hafta ilerde giden de bi çocuk, bende mi bir salaklık var yaaaa, ben neden anlamıyom kafası nerde? koskoca çocuk artık, anlamam gerekir diye düşünüyorum.... (tomato:

Canlarım dualarımız sizinle... :Saruboceq: Allah hepimizi ve bebişlerimizi korusun inşallah. Maşallah bebişin de kocaman olmuş. Allah sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah. Yorma kendini, bebişin için bol bol dinlen canım. öperim.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…