Kızlaaaaar! Kimse yok muuuu? Bugünden bayram havasına girdik galiba... :))
Hacercim sen bayramda buralarda mısın?bi varim bi yokum..
birazdan cikicam..
Hacercim sen bayramda buralarda mısın?
evet canim.. zaten burda bayram ha olmus ha olmamis..
bi pazartesi tatil..sali is günü..
ruha_haben de haftada 3 kez kullanıyormus.. o da mı marıncap acaba?
ruha_haben de haftada 3 kez kullanıyormus.. o da mı marıncap acaba?
arkadaşlar iyi akşamlar
1 haftadır yoktum belki fark etmişsinizdir, geçmişi okuyamadım. 1 haftadır ege üni. hast. de yatıyorum, geçgn hafta sancım vardı 2 gün sancım oldu meğerse doğum sancısıymış. cumartesi kendi dr, a gittik baktı sancında var dedi bir de bebeğin suyundu azalma var siz en iyisi ün. has.ne gidin dedi. apar topar izmir'e gittik hemen yatış yapıldı, Allahtan o kadar sancıya açılmam olmamış. düne kadar sürekli serum bağlıydı. çok şükür bugün taburcu olduk. eve dönmeyeceğiz kayınvalidemlerde kalacağız izmirde kontrollere devam edeceğiz. bundun sonra sadece tuvalete kalkacağım. inşallah kızım dişini sıkar da bu kadar erken gelmeye kalkmaz. Hepiniz Allaha emanet olun, bizim için de ne olur dua edin. çok sık giremem artık.
arkadaşlar iyi akşamlar
1 haftadır yoktum belki fark etmişsinizdir, geçmişi okuyamadım. 1 haftadır ege üni. hast. de yatıyorum, geçgn hafta sancım vardı 2 gün sancım oldu meğerse doğum sancısıymış. cumartesi kendi dr, a gittik baktı sancında var dedi bir de bebeğin suyundu azalma var siz en iyisi ün. has.ne gidin dedi. apar topar izmir'e gittik hemen yatış yapıldı, Allahtan o kadar sancıya açılmam olmamış. düne kadar sürekli serum bağlıydı. çok şükür bugün taburcu olduk. eve dönmeyeceğiz kayınvalidemlerde kalacağız izmirde kontrollere devam edeceğiz. bundun sonra sadece tuvalete kalkacağım. inşallah kızım dişini sıkar da bu kadar erken gelmeye kalkmaz. Hepiniz Allaha emanet olun, bizim için de ne olur dua edin. çok sık giremem artık.
arkadaşlar iyi akşamlar
şehnazcım ben varım her zamanki gibi...)
iyiyim canım, teşekkür ederim. bebiş de iyi, napsın... arada bir sert sert tepiyo annesini... sen nasılsın, senin bebiş nasıl?a.s. nasilsin cnm? bebisin nasil?
canim ne demek istedigini anlamadim neyi haftada 3 kez kullaniyomusum
ßßmarincap ne demek??
iyiyim canım, teşekkür ederim. bebiş de iyi, napsın... arada bir sert sert tepiyo annesini... sen nasılsın, senin bebiş nasıl?
arkadaşlar iyi akşamlar
omega 3 canım..haftada 3 defa kullanıyorum demişsin ya.. hangi marka..
çeşit çeşit omega 3 var.. sordum herkese ama pek cvp gelmedi
bizim ki de cok iyi,cok sükür..bende iyi sayilirim sol tarafim cok agriyo ayaklari batiyo galiba oglusumun...aynen teyzesi bizimki de öyle bi tekme atyo arada zipliyorum acayip bi cocuk olucak valla annesini babasini kosturcak pesinden kaydirigubbakcemile3
canım benim yaa bende de aynı sorun varbüyük geçmiş olsun dualarımız seninle.. Kızlar mübarek Kurban bayramında bizler için dua edin. Yazmıştım bende Rahim ağzı boyunda kısalma varmış. Dünde başka doktora gittim o da çok korkulacak bişey yok ama evet doğru dedi. Bebek leğen kemiğinin ortasında kafasını dönmüş dedi. normalde son ay kafayı oraya sokarmış. Amniyos sıvısı falan iyi sancı da yok ama yine de erken doğum riskim var bol bol yatacam artık. Allahtan bebeğim iyi. 1230 gr olmuş. Kızlar bebeğiniz için en önemlisi sağlıklı olması. Başka hiçbirşeyin önemi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?