arkadaşlar iyi akşamlar
1 haftadır yoktum belki fark etmişsinizdir, geçmişi okuyamadım. 1 haftadır ege üni. hast. de yatıyorum, geçgn hafta sancım vardı 2 gün sancım oldu meğerse doğum sancısıymış. cumartesi kendi dr, a gittik baktı sancında var dedi bir de bebeğin suyundu azalma var siz en iyisi ün. has.ne gidin dedi. apar topar izmir'e gittik hemen yatış yapıldı, Allahtan o kadar sancıya açılmam olmamış. düne kadar sürekli serum bağlıydı. çok şükür bugün taburcu olduk. eve dönmeyeceğiz kayınvalidemlerde kalacağız izmirde kontrollere devam edeceğiz. bundun sonra sadece tuvalete kalkacağım. inşallah kızım dişini sıkar da bu kadar erken gelmeye kalkmaz. Hepiniz Allaha emanet olun, bizim için de ne olur dua edin. çok sık giremem artık.
melekcim ben omega 3 kullanmıyorum canım, bu nedenle bişy söyleyemicem...
yaa bazı arkadaşlar yazmış; kafası ne tarafta ayağı ne tarafta anlıyorum diye... Ben de bazen tekmelerden tahmin ediyorum ama onlar karınlarına dokununca anlıyorlarmış... Nasıl oluyor o iş... Valla elimle kontrol ettim karnımın heryeri semsert, kafa kol falan anlaşılmıyo... Bizim bebek ufak desem değil, 2 hafta ilerde giden de bi çocuk, bende mi bir salaklık var yaaaa, ben neden anlamıyom kafası nerde? koskoca çocuk artık, anlamam gerekir diye düşünüyorum....( tomato:
adacyo ve nazan tesekkurler ılgınız ıcın.. Bebıslerımız zamanında gelsın dıye yatıyoruz habire.. Ve de bende cok aktıfımdır.Hıc yatmayı sevmem..
ehueheh cok mu kılo aldın yoksa:bbo:
canım ya sen İst neresindensin? nasıl gidiyor kontroller?
oooo, kızlar baya toplanmışsınız buraya... Bu arada avatarımı beğendiniz mi? Kendi yüzümü hamile (ve formda) bir kadın vücuduna yerleştirdim.... Benden daha iyi görünüyor... :)))
kiz Allah iyiligini versin, bende sensin sandimkaydirigubbakcemile3 ama az kaldi o sekil olmamiza, bizde gobuslerimizi boyle ceksek ya hatira kalir, ben oglumda cekmistim bulabilirsem gostereyim size:dance:
Gülşahcıüım çok teşekkür ederim. Hamilelerin duaları kabul olurmuş. Ne olur dua edin biraz daha kalsınlar içerde.. en azından ciğerleri gelişene kadar. Bayramdan sonra ciğerlerinin daha hızlı gelişmesi için iğne vurulacam. Füsunda marincup kullanıyor bende mi ondan alsam...
Buarada sende geçenlerde hastanedeymişsin okuyamadım geçmişi.. Geçmiş olsun hayırdır Kötü bişi yok yazmışsın gerçi gördüm.
Adacyo bende 9 kilo aldım. 62 kiloyum şimdi.Boy 1.62. Bende Erenköy deyim. Sen hangi hastaneye gidiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?