2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar ne habersiniz ben misafirlikdeyim size bir yazam diye kaçtım çok özledim sizleri bende oğlumda çok iyiyiz
şimdiden bayramınız mübarek olsun hepinizi kocaman öpüyorum hadi kendinize ve meleklerinize iyi bakın

ah canim benim ya, ondan ses seda yoktu sende demekki, cok gecmis olsun birtanem, yat sende o zaman biraz daha sabredin bebisinde sende, Allaha emanetsiniz

melekcim sanada cok gecmis olsun, dikkatli olun kizlar yaa

adacyo ve nazan tesekkurler ılgınız ıcın.. Bebıslerımız zamanında gelsın dıye yatıyoruz habire.. Ve de bende cok aktıfımdır.Hıc yatmayı sevmem..

valla canim bu benim ikinci hamisligim ama bende hala anlamiyorum, kafasi nerde kolu bacagi nerde , her seferinde ebeye soruyorum:)

adacyo ve nazan tesekkurler ılgınız ıcın.. Bebıslerımız zamanında gelsın dıye yatıyoruz habire.. Ve de bende cok aktıfımdır.Hıc yatmayı sevmem..

sevmem yok, yatman gerekiyorsa yatacaksin canimcim, kendin icin degil bebisin icin, birazcik daha buyusun annesi:CüvCüv:

valla bende anlıyorum az çok.. benimkinin kafa aşağıda zaten.. Ayaklarda karnımda bazen poposunu dayıyor.. Ve çok sertlendi hareketleri...Buketciğim sen 29 haftadasın en önlerde ayşin ve sen varsın aslında.. biz sizlerden takip ediyoruz :)

öyle yapıyorum zaten.. Valla yemeği bile dışardan söylüyoruz. İçim rahat etmiyor ama ilerde suçluluk duymamak için yapcak bişey yok. adayadayı benden daha agır galıba benım henuz kasılma falan yok ama bebegın cıkısa yakın olması kotu

oooo, kızlar baya toplanmışsınız buraya... Bu arada avatarımı beğendiniz mi? Kendi yüzümü hamile (ve formda) bir kadın vücuduna yerleştirdim.... Benden daha iyi görünüyor... :)))

adayadayı canım çok geçmiş olsun.yat hiç kalkma..senin prenses biraz daha kalır orda ben inanıyorum..Allaha emanet olun..
melekcim sanada geçmiş olsun canım.zamanımız kısaldıkça erken doğum riski taşıyoruz.dualarım seninlede canım..
bu arada ben marin cup kullanıyorum.günde 2 kere alıyorum..multivitamin olarak da megadyne devam.

ehueheh cok mu kılo aldın yoksa:bbo:

canım ya sen İst neresindensin? nasıl gidiyor kontroller?

yok fazla kilo almadım; 6,5 kilo aldım sadece... Ama hamilelik başlangıç kilom, birçoğunuzun doğuma gireceği kilodan da fazla olduğu için dikkat etme zorundayım. Aldığım her kilo, doğumu takip eden ay içinde gitmiş olmalı...
Benim şu an nasıl göründüğümü merak ediyorsan profilimdeki albümde var, en sonuncusunu 10 gün önce falan ekledim.
Ben istanbul anadolu yakasındayım bu arada, ataşehir tarafında... sen nerdesin?
Kontroller iyi gidiyor ama ben hastane ve doktor değiştiricem bu ay.. Umarım bundan sonra da iyi gider. Snin durumlar nasıl? Kontroller, kilo...???

oooo, kızlar baya toplanmışsınız buraya... Bu arada avatarımı beğendiniz mi? Kendi yüzümü hamile (ve formda) bir kadın vücuduna yerleştirdim.... Benden daha iyi görünüyor... :)))

kiz Allah iyiligini versin, bende sensin sandimkaydirigubbakcemile3 ama az kaldi o sekil olmamiza, bizde gobuslerimizi boyle ceksek ya hatira kalir, ben oglumda cekmistim bulabilirsem gostereyim size:dance:

Gülşahcıüım çok teşekkür ederim. Hamilelerin duaları kabul olurmuş. Ne olur dua edin biraz daha kalsınlar içerde.. en azından ciğerleri gelişene kadar. Bayramdan sonra ciğerlerinin daha hızlı gelişmesi için iğne vurulacam. Füsunda marincup kullanıyor bende mi ondan alsam...

Buarada sende geçenlerde hastanedeymişsin okuyamadım geçmişi.. Geçmiş olsun hayırdır Kötü bişi yok yazmışsın gerçi gördüm.

Adacyo bende 9 kilo aldım. 62 kiloyum şimdi.Boy 1.62. Bende Erenköy deyim. Sen hangi hastaneye gidiyorsun?

kiz Allah iyiligini versin, bende sensin sandimkaydirigubbakcemile3 ama az kaldi o sekil olmamiza, bizde gobuslerimizi boyle ceksek ya hatira kalir, ben oglumda cekmistim bulabilirsem gostereyim size:dance:

nazancım, albümümdeki fotoğraflara bakarsan düğün resmim de var... Kollarım belli oluyor orada. Bakarsan görebilirsin, benim hayat boyu (ki evlenirken ki halim en iyi hallerimden biridir) kollarım hiç bu avatardaki kadar ince olmadı ki, hele şimdi olsun...
(( :roflol:bir önceki göbüşünü bulursan paylaşsana, çok merak ettim...

Benim de boyum seninle aynı ama kilomu hiç söylemeyeyim, sen resimlere bakınca anlamışsındır zati...
ben afiyet hastanesine gidicem çamlıca ümraniye arası bir yerde, kısıklı diye de geçiyor sanırım orası... Sen nereye gidiyorsun?

Selam kızlar. Yeni geldim eve.
Sabah sağlıkocağına gittim. Kan hapımı yazdırmaya. Bebişimin kalp atışınıda dinledim ilk kez. Ama streteskopla. Olsun bunada şükür. Ebemiz gelişimi gayet güzel dedi. Tansiyon yine 10a 6 çıktı (herzamanki gibi)... Kafası aşağıda sırtı sağda duruyo dedi. Ama 5 dakika sonra değişebilir daha küçük,yeri dönmeye müsait şimdilik dedi. Zaten çok hareketli dedim Belli dedi. Elleyince kaçtı hemen dedi kaydirigubbakcemile3
Şimdiden belli çok haylaz olacak kerata. :ecrin_bebek:

Ben Medical Park Göztepe ye gidiyordum. Ama şimdi kararsızım. Dün de Etilerde bir yere gittim. İkisi de benim için farklı şeyler söylediler. Bayramdan sonra ki Salı günü Fevzi Şen diye bir doktorun muaynehanesine gidecem. Ona göre karar verecem. Salı gününe kadar Medical diyordum ama bilmiyorum şimdi.

Sonra eve döndük. Deprem oldu. Alttan bir gümbürtü geldi hemen 2 saniye sürdü ama vuruşu ürkütücüydü.
Kocişe dedim işe giderken beni anneme bırak. Dönüştede alırsın. Yeni geldik.

Valla bende milletin son ayda girdiği nst makinasına sancı kasılma varmı diye ilk defa dün girdim. Bebeğin kalp seslerini 15 dk boyunca dinledik. Hareket ettikçe bile ses geliyordu. Çok güzel bir duygu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…