2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ADACYO hoşbulduk canım. Bugün neler var neler yok acaba. Kimbilir sabahtan beri kaç sayfa hoplattınız topiği. İnşallah iyisinizdir hepiniz. Ben başlıyım okumaya.

buketcim iyi haberler almana sevindim, bebisin iyi olmasinada sevindim gozun aydin canim ayrica gecmis olsun depremden dolayi, Allah tekrarini yasatmasin canim

Selam kızlar,
Belki biraz saçma olacak ama size bişey sorucam:
Ben yarın 50'lik şeker yüklemesine giricem de.
En son gittiğimde doktorum ve randevu veren görevli bikaç kere "Sabah erkenden gel"demişlerdi.
Şimdi düşünüyorum,yarın mesela 11'de falan gitsem geç mi olur acaba?
Yani neticede aç gidicem,önemli olan bu değil midir?fisfisfis

sabah 11 e kadar bısey yemeyeceksın. sonrasında da 1 saat daha yemeyeceksın.. Bu sefer aclık saatı uzayacagı ıcın dogru sonucu almak daha zor olacagı ıcın sabahları alıyorlar genelde.

Buket ne güzel bir fotoğraf. Paylaşımın için teşekkürler. Uzun boylu doğmuş galiba oğlunkaydirigubbakcemile2

yok canim ufak dogdu 48 cm di boyu 2 kilo 650 gramdi yakindan cektim diye oyle gorunuyor doktorun iki eline sigmisti:)

sabah 11 e kadar bısey yemeyeceksın. sonrasında da 1 saat daha yemeyeceksın.. Bu sefer aclık saatı uzayacagı ıcın dogru sonucu almak daha zor olacagı ıcın sabahları alıyorlar genelde.

Hımm,tamam melek81..Teşekkürler..yerimseniben

Buket-26 çok geçmiş olsun..Depremden ödüm kopar benim de.

xnazanx,oğluşun çok tatlıymış,maşallah

İyi akşamlar hepinize.a.s.

saat 11 çok geç olacak sabah dokuzdan önce hastanede olursan daha iyi olur.sekiz saatlik açlık öneriliyor.sabah ben sekiz buçukta hastanedeydim 9 da şekerli suyu içirdiler10da şekerim ölçüldü.iyi haberlerle gel.

adayadayı ve melek geçmiş olsun çok üzüldüm kendinize dikkat edin inşallah zamanında gelir melekleriniz

canım çok geçmiş olsun
amin canım benim

Sonra eve döndük. Deprem oldu. Alttan bir gümbürtü geldi hemen 2 saniye sürdü ama vuruşu ürkütücüydü.
Kocişe dedim işe giderken beni anneme bırak. Dönüştede alırsın. Yeni geldik.

geçmiş olsun kız dikkat et sllama bebişi

buarada şaka maka 7, ayına giren anniş sayımız artmış e hazırlayın çantalarınızı kadınlarrr belli olmaz bu afacanların işi:))
Ayy aslıcım doğru söylüyorsun aslında hazırlıklı olmak lazım. Ama heyecanlandım bak şimdi yawff. Ama daha 10 küsür hafta var yaklaşık :1shok:

Gözünaydın canım. İnan çok sevindim. O senin canın kanın kıyamazsın tabi. Çok şükür geçmiş olsun. Şeniz

Geçmiş olsun hemşerim. İnşallah sabrın selamete ulaşır. Bebişini sağlıkla ve ZAMANINDA alabilirsin kucağına. Dualarımız seninle tatlım. Dikkat et.

Aman canım dikkat et. Duacıyız sizler için emin olun. Geçmiş olsun. Maşallah kilosuda iyi gidiyor. Allah sağlıkla kavuştursun inşallah.

Yok güzelim nazanla ayşin var en önde. Bende onları takip ediyorum.

buketcim iyi haberler almana sevindim, bebisin iyi olmasinada sevindim gozun aydin canim ayrica gecmis olsun depremden dolayi, Allah tekrarini yasatmasin canim
Amin canım sağolasın. Pek korkmazdım depremden ama ne bileyim sert vurdu bu sefer,tırstım yani. kafamçokkarıştı

yok canim ufak dogdu 48 cm di boyu 2 kilo 650 gramdi yakindan cektim diye oyle gorunuyor doktorun iki eline sigmisti:)
:nazar: Anaaaaaam hem pek tatlıııı hemde korkuyorum yeni doğan bebeklerden ben yaaa. :1shok: Çok ufak oluyolarya ödüm patlıyo incinir falan diye,ayy küçücük şeyler. Bebişime nasıl bakıcam ben tutabilirim inşallah :asigim::çok üzgünüm:
Bu arada benden iyi doğmuş.Ben 2,200 gr. doğmuşum. Malum ikiz olunca :ecrin_bebek:

geçmiş olsun canım allah bir daha yaşatmasın
Sağol canım. İnşallah.

canım çok geçmiş olsun
kız dikkat et sllama bebişi
Sağol canım. Olsun sallansın alışsın depreme falan,korkmasın.

ben burdayim che ama benim internet kafayi yedi sayfalari takip etmek tam bi iskence/
ADAYADAYI coook gecmis olsun cok dikkat et sakin bisey olmaz deyip ayaklanma az kaldi zaten yat dinlen bolca.
Melekcim bak yaramaza kafasini oraya koymus demek umarim degistirir pozisyonunu dualarimiz sizinle sende cok dikkat et hersey bebekler icin sonra yine donersin aktif hayatina simdi dinlenme zamani canim.
BUKETT cok gecmis olsun bir izmirli olarak depremleri iyi bilirim evde yalniz kalmaman bencede cok iyi olur.

Benim uyku bastırdı kızlar. Zaten kocişin horlaması konsantrasyonumu bozuyo. Çok seviyo tv. karşısında kestirmeyi. Bende kıskanıyorum. Bari kaldırayımda yerimize geçek.
İyigeceler hepinize. Tatlı uykular.

Kızlar selam, birkaç saat önce aniden çıktım, komşum çağırdı da gitmek zorunda kaldım. Şimdi geldim yeniden.
nazancım oğluşun çok tatlıymış, maşallah... Biz de o günleri görebilecek miyiz bakalım...
Kimler var burada? neler yapıyosunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…