Selam kızlar. Yeni geldim eve.
Sabah sağlıkocağına gittim. Kan hapımı yazdırmaya. Bebişimin kalp atışınıda dinledim ilk kez. Ama streteskopla. Olsun bunada şükür. Ebemiz gelişimi gayet güzel dedi. Tansiyon yine 10a 6 çıktı (herzamanki gibi)... Kafası aşağıda sırtı sağda duruyo dedi. Ama 5 dakika sonra değişebilir daha küçük,yeri dönmeye müsait şimdilik dedi. Zaten çok hareketli dedimBelli dedi. Elleyince kaçtı hemen dedi kaydirigubbakcemile3
Şimdiden belli çok haylaz olacak kerata.:ecrin_bebek:
sabah 11 e kadar bısey yemeyeceksın. sonrasında da 1 saat daha yemeyeceksın.. Bu sefer aclık saatı uzayacagı ıcın dogru sonucu almak daha zor olacagı ıcın sabahları alıyorlar genelde.
Selam kızlar,
Belki biraz saçma olacak ama size bişey sorucam:
Ben yarın 50'lik şeker yüklemesine giricem de.
En son gittiğimde doktorum ve randevu veren görevli bikaç kere "Sabah erkenden gel"demişlerdi.
Şimdi düşünüyorum,yarın mesela 11'de falan gitsem geç mi olur acaba?
Yani neticede aç gidicem,önemli olan bu değil midir?fisfisfis
maşallah çok tatlıymış oğlun allah uzun ömürler versinyok canim ufak dogdu 48 cm di boyu 2 kilo 650 gramdi yakindan cektim diye oyle gorunuyor doktorun iki eline sigmisti:)
geçmiş olsun canım allah bir daha yaşatmasınSonra eve döndük. Deprem oldu. Alttan bir gümbürtü geldi hemen 2 saniye sürdü ama vuruşu ürkütücüydü.
Kocişe dedim işe giderken beni anneme bırak. Dönüştede alırsın. Yeni geldik.
canım çok geçmiş olsunarkadaşlar iyi akşamlar
1 haftadır yoktum belki fark etmişsinizdir, geçmişi okuyamadım. 1 haftadır ege üni. hast. de yatıyorum, geçgn hafta sancım vardı 2 gün sancım oldu meğerse doğum sancısıymış. cumartesi kendi dr, a gittik baktı sancında var dedi bir de bebeğin suyundu azalma var siz en iyisi ün. has.ne gidin dedi. apar topar izmir'e gittik hemen yatış yapıldı, Allahtan o kadar sancıya açılmam olmamış. düne kadar sürekli serum bağlıydı. çok şükür bugün taburcu olduk. eve dönmeyeceğiz kayınvalidemlerde kalacağız izmirde kontrollere devam edeceğiz. bundun sonra sadece tuvalete kalkacağım. inşallah kızım dişini sıkar da bu kadar erken gelmeye kalkmaz. Hepiniz Allaha emanet olun, bizim için de ne olur dua edin. çok sık giremem artık.
amin canım benimCanlarım dualarımız sizinle... :Saruboceq: Allah hepimizi ve bebişlerimizi korusun inşallah. Maşallah bebişin de kocaman olmuş. Allah sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah. Yorma kendini, bebişin için bol bol dinlen canım. öperim.:1hug:
Sonra eve döndük. Deprem oldu. Alttan bir gümbürtü geldi hemen 2 saniye sürdü ama vuruşu ürkütücüydü.
Kocişe dedim işe giderken beni anneme bırak. Dönüştede alırsın. Yeni geldik.
Ayy aslıcım doğru söylüyorsun aslında hazırlıklı olmak lazım. Ama heyecanlandım bak şimdi yawff. Ama daha 10 küsür hafta var yaklaşık :1shok:buarada şaka maka 7, ayına giren anniş sayımız artmış e hazırlayın çantalarınızı kadınlarrr belli olmaz bu afacanların işi:))
Gözünaydın canım. İnan çok sevindim. O senin canın kanın kıyamazsın tabi. Çok şükür geçmiş olsun. Şenizslm kizlarrrrr, bugun cok mutluyum , buyuk oglumun goz kontrolu vardi, dogustan goz kaymasi vardi gozunde, 2 sefer ameliyat oldu, birkac ay once ucuncusunu olmasi lazim demisti bir doktoru, ben yaptirmadim birde ameliyat doktorunun gormesini istiyorum demistim, bugun bakti goz cerrahi, gozleri gayet iyi ameliyat felan yapamam ben bu cocuga niye yaptiriyosunuzki dedi, nasil mutlu oldum nasil mutlu oldum anlatamam, oteki saftirik doktora biraksaydik bosuna ameliyat ettircekti gozunu cocugumun, icim nasil rahatladi anlatamam, cok sevindim:sm_cool:
bu arada gecmisi okuyamadim biraz bakip geleyim
Geçmiş olsun hemşerim. İnşallah sabrın selamete ulaşır. Bebişini sağlıkla ve ZAMANINDA alabilirsin kucağına. Dualarımız seninle tatlım. Dikkat et.arkadaşlar iyi akşamlar
1 haftadır yoktum belki fark etmişsinizdir, geçmişi okuyamadım. 1 haftadır ege üni. hast. de yatıyorum, geçgn hafta sancım vardı 2 gün sancım oldu meğerse doğum sancısıymış. cumartesi kendi dr, a gittik baktı sancında var dedi bir de bebeğin suyundu azalma var siz en iyisi ün. has.ne gidin dedi. apar topar izmir'e gittik hemen yatış yapıldı, Allahtan o kadar sancıya açılmam olmamış. düne kadar sürekli serum bağlıydı. çok şükür bugün taburcu olduk. eve dönmeyeceğiz kayınvalidemlerde kalacağız izmirde kontrollere devam edeceğiz. bundun sonra sadece tuvalete kalkacağım. inşallah kızım dişini sıkar da bu kadar erken gelmeye kalkmaz. Hepiniz Allaha emanet olun, bizim için de ne olur dua edin. çok sık giremem artık.
Aman canım dikkat et. Duacıyız sizler için emin olun. Geçmiş olsun. Maşallah kilosuda iyi gidiyor. Allah sağlıkla kavuştursun inşallah.canım benim yaa bende de aynı sorun varbüyük geçmiş olsun dualarımız seninle.. Kızlar mübarek Kurban bayramında bizler için dua edin. Yazmıştım bende Rahim ağzı boyunda kısalma varmış. Dünde başka doktora gittim o da çok korkulacak bişey yok ama evet doğru dedi. Bebek leğen kemiğinin ortasında kafasını dönmüş dedi. normalde son ay kafayı oraya sokarmış. Amniyos sıvısı falan iyi sancı da yok ama yine de erken doğum riskim var bol bol yatacam artık. Allahtan bebeğim iyi. 1230 gr olmuş. Kızlar bebeğiniz için en önemlisi sağlıklı olması. Başka hiçbirşeyin önemi yok.
Yok güzelim nazanla ayşin var en önde. Bende onları takip ediyorum.valla bende anlıyorum az çok.. benimkinin kafa aşağıda zaten.. Ayaklarda karnımda bazen poposunu dayıyor.. Ve çok sertlendi hareketleri...Buketciğim sen 29 haftadasın en önlerde ayşin ve sen varsın aslında.. biz sizlerden takip ediyoruz :)
Amin canım sağolasın. Pek korkmazdım depremden ama ne bileyim sert vurdu bu sefer,tırstım yani. kafamçokkarıştıbuketcim iyi haberler almana sevindim, bebisin iyi olmasinada sevindim gozun aydin canim ayrica gecmis olsun depremden dolayi, Allah tekrarini yasatmasin canim
:nazar:yok canim ufak dogdu 48 cm di boyu 2 kilo 650 gramdi yakindan cektim diye oyle gorunuyor doktorun iki eline sigmisti:)
Sağol canım. İnşallah.geçmiş olsun canım allah bir daha yaşatmasın
Sağol canım. Olsun sallansın alışsın depreme falan,korkmasın.canım çok geçmiş olsun
kız dikkat et sllama bebişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?