ben geldim ama geç mi kaldım?
bi tek ben varım..ilk günaydınınız benden olsun:Şeniz:
3.30 dan beri ayaktayım.eşim resmen inliyordu ah uh diye.gece yatarken portakal sıkmıştım.kalktım gene sıktım koca bir bardak içirdim..
çok üzüldüm onu böyle hasta görünce.yerinden kımıldayamıyor aşkım..
abowww kolum çok ağrıyor anaaaammmm
JNM GEÇMİŞ OLSUN AMA SEN DE DİKKAT ET EMİ YİĞENİMLE SANA BİŞİ OLMASIN :CüvCüv:a.s.4492710 .!.:bi tek ben varım..ilk günaydınınız benden olsun
3.30 dan beri ayaktayım.eşim resmen inliyordu ah uh diye.gece yatarken portakal sıkmıştım.kalktım gene sıktım koca bir bardak içirdim..
çok üzüldüm onu böyle hasta görünce.yerinden kımıldayamıyor aşkım..
GEÇMİŞ OLSUN JNM ALLAH BETERİNDEN KORUSUN...Sonra eve döndük. Deprem oldu. Alttan bir gümbürtü geldi hemen 2 saniye sürdü ama vuruşu ürkütücüydü.
Kocişe dedim işe giderken beni anneme bırak. Dönüştede alırsın. Yeni geldik.
ÇOK SEVİNDİM JNM İNŞ ARTIK MELEKLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALIP DOĞUM HİKAYELERİMİZİ YAZARIZ.gamyoncuiremsuValla bende milletin son ayda girdiği nst makinasına sancı kasılma varmı diye ilk defa dün girdim. Bebeğin kalp seslerini 15 dk boyunca dinledik. Hareket ettikçe bile ses geliyordu. Çok güzel bir duygu.
oglumun dogdugu anki resmini gordum resimleri karistirirken sizinle paylasmak istedim:)
MAŞALLAHHH JNMCIMa.s.
canım benim yaa bende de aynı sorun varbüyük geçmiş olsun dualarımız seninle.. Kızlar mübarek Kurban bayramında bizler için dua edin. Yazmıştım bende Rahim ağzı boyunda kısalma varmış. Dünde başka doktora gittim o da çok korkulacak bişey yok ama evet doğru dedi. Bebek leğen kemiğinin ortasında kafasını dönmüş dedi. normalde son ay kafayı oraya sokarmış. Amniyos sıvısı falan iyi sancı da yok ama yine de erken doğum riskim var bol bol yatacam artık. Allahtan bebeğim iyi. 1230 gr olmuş. Kızlar bebeğiniz için en önemlisi sağlıklı olması. Başka hiçbirşeyin önemi yok.
oglumun dogdugu anki resmini gordum resimleri karistirirken sizinle paylasmak istedim:)
Oyy maşallah kocaman oldu annesi artık :)
Günaydın nasılsınız ?
Kızlar dün akşam başıma neler geldi ilk defa tülümü yıkadım mümkünse gülmeyinyeni evliyiz ya herkez doğumu beklersin temizlikte hallederiz dediler ben kurtlandım çıkarıp yıkadım ama ütü olmuyo kırış kırış biraz insafa geldi ama istediğim gibi olmadı oturdum sinirden ağladım.sonra makineye çamaşır attım sevgili koçişte evde yuk maça gitti beyefendi. çamaşırları sıkarken makinem yürümeye başladı çok korktum aklımı kaçırcaktım durdurdum hemen fişini çektim.ama çok kötüydüm sonra stresten burnum kanamaya başladı koçişi aradım 2 dk geldi bütün gece sinirden ağladım deli oldum.
Canım küçük şeyler için stres yapıyoruz aynı şeyleri bende yapıyorum sonrdan diyorumki ne boş şeylere kafayı takıyorum.Ya bebeğim bundan etkilenip ters bişey olsa diyorum.
Herkese günaydınlar,
Son iki gündür oldukça düzensiz giriyorum nete, ofiste sürekli bilg. başında olunca evde hiç başına oturası gelmiyormuş insanın :) Geçmişi okumam baya bir vaktimi aldı. Bir ara bebek telsizi ile ilgili bir gündem olmuş (sayfa 1541'de), ben henüz alışverişe başlamadım ama baya bi araştırıyorum, bahsedilen beko marka ve kameralı model 43YTL+kdv'ye şuan internette satılıyor, daha öncede yazmıştım aslındaAynı markanın kamerasız olanı 25YTL+kdv. İndirimin aralık ayı boyunca devam edeceği yazıyor... Site: hepsiburada
melekcim ben omega 3 kullanmıyorum canım, bu nedenle bişy söyleyemicem...
yaa bazı arkadaşlar yazmış; kafası ne tarafta ayağı ne tarafta anlıyorum diye... Ben de bazen tekmelerden tahmin ediyorum ama onlar karınlarına dokununca anlıyorlarmış... Nasıl oluyor o iş... Valla elimle kontrol ettim karnımın heryeri semsert, kafa kol falan anlaşılmıyo... Bizim bebek ufak desem değil, 2 hafta ilerde giden de bi çocuk, bende mi bir salaklık var yaaaa, ben neden anlamıyom kafası nerde? koskoca çocuk artık, anlamam gerekir diye düşünüyorum....( tomato:
Günaydın nasılsınız ?
Kızlar dün akşam başıma neler geldi ilk defa tülümü yıkadım mümkünse gülmeyinyeni evliyiz ya herkez doğumu beklersin temizlikte hallederiz dediler ben kurtlandım çıkarıp yıkadım ama ütü olmuyo kırış kırış biraz insafa geldi ama istediğim gibi olmadı oturdum sinirden ağladım.sonra makineye çamaşır attım sevgili koçişte evde yuk maça gitti beyefendi. çamaşırları sıkarken makinem yürümeye başladı çok korktum aklımı kaçırcaktım durdurdum hemen fişini çektim.ama çok kötüydüm sonra stresten burnum kanamaya başladı koçişi aradım 2 dk geldi bütün gece sinirden ağladım deli oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?