Herkese günaydınlar,
Son iki gündür oldukça düzensiz giriyorum nete, ofiste sürekli bilg. başında olunca evde hiç başına oturası gelmiyormuş insanın :) Geçmişi okumam baya bir vaktimi aldı. Bir ara bebek telsizi ile ilgili bir gündem olmuş (sayfa 1541'de), ben henüz alışverişe başlamadım ama baya bi araştırıyorum, bahsedilen beko marka ve kameralı model 43YTL+kdv'ye şuan internette satılıyor, daha öncede yazmıştım aslındaAynı markanın kamerasız olanı 25YTL+kdv. İndirimin aralık ayı boyunca devam edeceği yazıyor... Site: hepsiburada
Günaydın demek için sanırım geciktim.Herkese hayırlı günler diliyorum.
Lavinia geçmiş olsun.Şu dönem biraz gamsız olmak lazım sanırım.Boşver buruşuk kalan perde olsun.Sen kendini de bebişinide üzme.
Dün gece bende araştırırken hepsiburada da gördüm bu telsizleri fakat yorumlara baktığımda fiyatının neden bu kadar düşük olduğunu az çok anladım.Pek beğeni alamamış bir ürün olması bu markayı elememe neden oldu.Hayırlısı bakalım.Başka modellere bakıcam artık.
ayyyy maşallahhh ne tatlııııı. içim bi hoş oldu bakarken yaa.allah nazarlardan saklasın.:Saruboceq:oglumun dogdugu anki resmini gordum resimleri karistirirken sizinle paylasmak istedim:)
canııııımmm kıss görmemişim ben böyle kapanan gözlerle geçmişi okumaya çalışıyordum. baktım uyuyacağım kapatıp yattım. çooook özür.Denizzzzzz, Damlaaaaaa!!! Niye sesiniz çıkmıyooo?
geçmiş olsun canım. allah tekrarından saklasın.Sonra eve döndük. Deprem oldu. Alttan bir gümbürtü geldi hemen 2 saniye sürdü ama vuruşu ürkütücüydü.
Kocişe dedim işe giderken beni anneme bırak. Dönüştede alırsın. Yeni geldik.
geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine ve bebişine.arkadaşlar iyi akşamlar
1 haftadır yoktum belki fark etmişsinizdir, geçmişi okuyamadım. 1 haftadır ege üni. hast. de yatıyorum, geçgn hafta sancım vardı 2 gün sancım oldu meğerse doğum sancısıymış. cumartesi kendi dr, a gittik baktı sancında var dedi bir de bebeğin suyundu azalma var siz en iyisi ün. has.ne gidin dedi. apar topar izmir'e gittik hemen yatış yapıldı, Allahtan o kadar sancıya açılmam olmamış. düne kadar sürekli serum bağlıydı. çok şükür bugün taburcu olduk. eve dönmeyeceğiz kayınvalidemlerde kalacağız izmirde kontrollere devam edeceğiz. bundun sonra sadece tuvalete kalkacağım. inşallah kızım dişini sıkar da bu kadar erken gelmeye kalkmaz. Hepiniz Allaha emanet olun, bizim için de ne olur dua edin. çok sık giremem artık.
Kızlar hepinize tünaydın!
Bütün gece uyuyamadım o yüzden bu saate kaldım .Geçmişi okuamıyorum, çünkü hızınıza yetişemem:) ama adacyo cum senin listeyi gördüm çok saol canım. onu bi ara tekrar bulup kaydedicem bi kenara.
Gelelim minik kuşlarıma. Dün bizim için çok özel bi gündü, çünkü bebişlerimden birinin erkek olduğunu öğrendim. Kızlar eşimin mutluluğu görülmeye değerdi, çok mutlu oldu canım kocacım. Çünkü dr bize 4. ayda üçüde kıza benziyo demişti.Ama hiç net bişey dememişti. Şimdi artık birinin erkek, diğerinin kız olduğu kesin.Ama üçüncü minnoşum yine göstermedi.Benim için en önemli olanı bebeklerimin sağlıklı olduğunu duymak ama rabbim hem erkek hemde kız çocuğu aynı anda verdiği için çok şükürler olsun.İnşallah üçünü birden sağlıkla kollarıma alırım.
Bu arada kafamdaki bütün sorulara yanıt buldum dün. Dr um saolsun uzun uzun herşeyi anlattı. Bayramdan sonra erken doğum riskine karşı bebişlern ciğerleri gelişsin die i iğne varmış onu yaptırıcaz. Kızlar bu iğneyi erken doğum riski olan tüm annelere tavsiye ediyorum. Çünkü bunu bana bi üçüz annesi ısrarla önerdi. Bebekleri 28 haftalık doğmuşlar ama iğneyi yaptırdığı için hiçbir sorun yaşamamış. Dr umda aynı şeyi söyledi. Erken doğumlarda bebeklerin ölüm sebebi, ciğerleri gelişemediği için nefes alamamaları dedi. Bu iğne bu sorunu ortadan kaldırıyo. Riski olan anneler mutlaka dr una danışsınlar bu konuyu.
Allahım hepimize zamanında doğumlar ve sağlıklı bebişler versin arkadaşlar.
DDçok sevindim mehlikacım, umarım sağlıklı geçer bu dönem de:))
ya ben şeyi merak ediyorum, üçüzlerin ultrason görüntüleri varmı sende. acayip merak ediyorum şu fasulyecik oldukları dönemden başlayarak:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?