2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de pc ile birlikte mutfağa geldim... Sevgulü görümcelere götürmek için bir kek çırpayım bari... Bende tabakları vardı, boş götürmeyim şimdi... Arada da size bakıyorum.. :)))

sabah sabah kaynatmışsınız yine kızlar:)))benim kolumun ağrısı geçmedi arttı bile ne fena birşeymiş ayol:)))
denizcim iyi yolculuklar yine de çok surat asma görümcelerine neticede hala onlar:))
lavinia güldürdün beni sabah sabah yürüyen makina hahahahaha

Aslıcım sağolasın... Surat asmıyorum, içimden konuşma ve küfretme yöntemini uyguluyorum hayatım... Parantez bacaklı ve kepçe kulaklı olan görümceme bakmamaya gayret göstermekle geçecek bayramım... :))))))
Şu keki bi fırına verem de gelem...
Sana da geçmiş olsun canım, kolun için...

günaydın kızlar, herkes bayram tatiline başladı. eşim hala işte. gerçi bu dönemde bayram tatili neyimize diye de düşünüyorum. sanki kişi başına düşen gelirimiz çok yüksek bi de para harcayacak tatiller sunuluyo.. valla 4 günse 4 gün. birleştirmelere karşıyım.

biraz agresif başladım sanırım güne:) çünkü açım. fazla kilo aldım da 2 dilim kepek ekmek yedim. bunun stresi bastı sanırım. yağlı kalorili bişiler istiyo canım.

akrabalarına memleketine gideceklere iyi yolculuklar diliyorum. umarım güzel vakitler geçirirsiniz...
adacyo canım çok güldüm görümce tanımına:) ama dilini ısır bence, kuzenim kayınvalidesini pek sevmezdi bebek kızı aynı ona benzedi:S bu arada kolay gelsin bana kek bile demeyin. herşeyi canım çekiyo...

Günaydın demek için sanırım geciktim.Herkese hayırlı günler diliyorum.
Lavinia geçmiş olsun.Şu dönem biraz gamsız olmak lazım sanırım.Boşver buruşuk kalan perde olsun.Sen kendini de bebişinide üzme.

Dün gece bende araştırırken hepsiburada da gördüm bu telsizleri fakat yorumlara baktığımda fiyatının neden bu kadar düşük olduğunu az çok anladım.Pek beğeni alamamış bir ürün olması bu markayı elememe neden oldu.Hayırlısı bakalım.Başka modellere bakıcam artık.

Kızlar hepinize tünaydın!
Bütün gece uyuyamadım o yüzden bu saate kaldım .Geçmişi okuamıyorum, çünkü hızınıza yetişemem:) ama adacyo cum senin listeyi gördüm çok saol canım. onu bi ara tekrar bulup kaydedicem bi kenara.
Gelelim minik kuşlarıma. Dün bizim için çok özel bi gündü, çünkü bebişlerimden birinin erkek olduğunu öğrendim. Kızlar eşimin mutluluğu görülmeye değerdi, çok mutlu oldu canım kocacım. Çünkü dr bize 4. ayda üçüde kıza benziyo demişti.Ama hiç net bişey dememişti. Şimdi artık birinin erkek, diğerinin kız olduğu kesin.Ama üçüncü minnoşum yine göstermedi.Benim için en önemli olanı bebeklerimin sağlıklı olduğunu duymak ama rabbim hem erkek hemde kız çocuğu aynı anda verdiği için çok şükürler olsun.İnşallah üçünü birden sağlıkla kollarıma alırım.
Bu arada kafamdaki bütün sorulara yanıt buldum dün. Dr um saolsun uzun uzun herşeyi anlattı. Bayramdan sonra erken doğum riskine karşı bebişlern ciğerleri gelişsin die i iğne varmış onu yaptırıcaz. Kızlar bu iğneyi erken doğum riski olan tüm annelere tavsiye ediyorum. Çünkü bunu bana bi üçüz annesi ısrarla önerdi. Bebekleri 28 haftalık doğmuşlar ama iğneyi yaptırdığı için hiçbir sorun yaşamamış. Dr umda aynı şeyi söyledi. Erken doğumlarda bebeklerin ölüm sebebi, ciğerleri gelişemediği için nefes alamamaları dedi. Bu iğne bu sorunu ortadan kaldırıyo. Riski olan anneler mutlaka dr una danışsınlar bu konuyu.

Allahım hepimize zamanında doğumlar ve sağlıklı bebişler versin arkadaşlar.

Elifzeyneb sana katılıyorum, bende benzer tereddütte kaldım ve araştırmaya devam ediyorum. Philips marka bebek telsizi kullananların genel yorumları menzil ve ses kalitesi açısından çok olumlu, incelemeni tavsiye ederim. Sökonusu sitedeki kullanıcı yorumları da benzer doğrultuda, ancak Beko'ya karar verenler varsa, indirimi kaçırıp aynı ürüne o kadar fark ödemesinler...

Mehlika10 doktordan güzel haberlerle dönmenize eşin ve senin adına çok sevindim okuyunca, inşallah hepimiz sağlıkla, sağlıklı bebeklerimizi kucaklarımıza alırız...

Son düzenleme:
mehlika çok sevindim canım herşey yolunda demekki
ayrıca aynı anda 2 ayrı cinsiyetin mutluluğunu yaşamanda daha bir güzel.
allah hayırlısıyla sağlıkla ve zamanında 3 ünüde kollarına almayı nasip etsin inşallah

adacyo sanada iyi yolculuklar canım
sabret sayılı gün çabuk geçer
boşver onlarada eşlerimiz hatrına katlanacağız artık

gülşahcım senin eşinde mi hastalandı canım ya
bu anne adaylarının çilesi ne böyle
biz hastalanmayalım derken eşlere ne oluyor böyle nazar mı var ne
aman dikkat et ona bakayım derken sen de hastalanma geçmiş olsun acil şifalar diliyorum

mehlikacım gözün aydın canım çok sewindim senin adına hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallah!!!

Mehlika iyi haberler almana çok sevindim.Acaba ne durumda herşey yolundamı diye sürekli aklıma düşüyorsun.Duacınım canım Allahım inşaallah hayırlısıyla sağlıklı birşekilde bebelerini kucağına almanı nasip eder.Sen çok şanslısın bize verilen hediyeden sana 3 tane verildi çok güzel bir duygu olmalı.Hayal bile edemiyorum.Rabbim sorunsuz mutlu bir şekilde tamamlamanı nasib etsin.

Kızlar hepinze çok teşekkür ederim. İnanın ben de dualarımı bütün hamilelere gönderiyorum. Burda sizinle paylaşımda bulunmak çok güzel, Allah olmayan herkese de bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah. Hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin.

Tatile çıkan arkadaşlar kendinize dikkat edin.iyi tatiller.

oglumun dogdugu anki resmini gordum resimleri karistirirken sizinle paylasmak istedim:)

ayyyy maşallahhh ne tatlııııı. içim bi hoş oldu bakarken yaa.allah nazarlardan saklasın.:Saruboceq:

Denizzzzzz, Damlaaaaaa!!! Niye sesiniz çıkmıyooo?
canııııımmm kıss görmemişim ben böyle kapanan gözlerle geçmişi okumaya çalışıyordum. baktım uyuyacağım kapatıp yattım. çooook özür.
Sonra eve döndük. Deprem oldu. Alttan bir gümbürtü geldi hemen 2 saniye sürdü ama vuruşu ürkütücüydü.
Kocişe dedim işe giderken beni anneme bırak. Dönüştede alırsın. Yeni geldik.
geçmiş olsun canım. allah tekrarından saklasın.
geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine ve bebişine.

kaydirigubbakcemile3ayyy ne sevindim anlatamammm. ne güzel iki duyguyu birden yaşamaaaak. allah sağlık sıhhat versin canım. sağlıkla kucağına al üçünüde.

DDçok sevindim mehlikacım, umarım sağlıklı geçer bu dönem de:))

ya ben şeyi merak ediyorum, üçüzlerin ultrason görüntüleri varmı sende. acayip merak ediyorum şu fasulyecik oldukları dönemden başlayarak:)))

saol canım. bi dolu görüntüleri var ama çok karmaşık.her gittiğimizde çarşaf gibi veriyo dr görüntüleri:) keşke yanımızda olup o anda görebilseniz.Bazen ikisinin kafası aynı anda görüntüleniyo, çok komik oluyo:) zaten bizim ultrasonumuz yarım saati geçiyo.

bide bişey dikatimi çekti, 2 seferdir randevumuz cuma gününe denk geliyo, ben de cuma günleri biraz Kuranı Kerim okuyorum ve ultrason anında ikidir yavrucumun birini hep secde şeklinde görüyoruz. Kızlar bu minnoşların bizi çok ii anladığı kesin. Dün akşam yatarken eşim yazık ya bak biri erkekmiş hep kızlarım diye seviyodum dedi, dur bi oğluşuma özel ilgi gösterim dedi (karnımda duruşları itibariyle biliyorum, doktor ortadakine erkek dedi, en aşağıda durana kız dedi,bitanesi de sağ kaburgama dayanmış durumda) eşim elini oğlumuzun olduğu kısma koydu merhaba canım özür dileriz yaw sen erkekmişsin falan dedi, hadi bana bi tekme at bakalım dedi. Benim o hiç tekmelemeyen bebişim kocaman bi tekme savurdu. İnanamadık yaaa. Süperdi.
canım ultrasonları akşam yollarım, yanımda yok şuanda. iyi dilekleriniz için tekrr teşekkürler.

selam fıstıklar yine bir ton yazmışınız nasılsınız
acayip karnım ağrıyor ya
allahım bebkte yine oynamıyor 2 günüdr ay neden avaba kızlar tutarsızdı sdemi hareketler ay bide üstüne karnımm ağrıyınca iyice korku kapladı beni ya doktoru arsam gel der gidememde şimdi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…