Kızlar hepinize tünaydın!
Bütün gece uyuyamadım o yüzden bu saate kaldım .Geçmişi okuamıyorum, çünkü hızınıza yetişemem:) ama adacyo cum senin listeyi gördüm çok saol canım. onu bi ara tekrar bulup kaydedicem bi kenara.
Gelelim minik kuşlarıma. Dün bizim için çok özel bi gündü, çünkü bebişlerimden birinin erkek olduğunu öğrendim. Kızlar eşimin mutluluğu görülmeye değerdi, çok mutlu oldu canım kocacım. Çünkü dr bize 4. ayda üçüde kıza benziyo demişti.Ama hiç net bişey dememişti. Şimdi artık birinin erkek, diğerinin kız olduğu kesin.Ama üçüncü minnoşum yine göstermedi.Benim için en önemli olanı bebeklerimin sağlıklı olduğunu duymak ama rabbim hem erkek hemde kız çocuğu aynı anda verdiği için çok şükürler olsun.İnşallah üçünü birden sağlıkla kollarıma alırım.
Bu arada kafamdaki bütün sorulara yanıt buldum dün. Dr um saolsun uzun uzun herşeyi anlattı. Bayramdan sonra erken doğum riskine karşı bebişlern ciğerleri gelişsin die i iğne varmış onu yaptırıcaz. Kızlar bu iğneyi erken doğum riski olan tüm annelere tavsiye ediyorum. Çünkü bunu bana bi üçüz annesi ısrarla önerdi. Bebekleri 28 haftalık doğmuşlar ama iğneyi yaptırdığı için hiçbir sorun yaşamamış. Dr umda aynı şeyi söyledi. Erken doğumlarda bebeklerin ölüm sebebi, ciğerleri gelişemediği için nefes alamamaları dedi. Bu iğne bu sorunu ortadan kaldırıyo. Riski olan anneler mutlaka dr una danışsınlar bu konuyu.
Allahım hepimize zamanında doğumlar ve sağlıklı bebişler versin arkadaşlar.
selam fıstıklar yine bir ton yazmışınız nasılsınız
acayip karnım ağrıyor ya
allahım bebkte yine oynamıyor 2 günüdr ay neden avaba kızlar tutarsızdı sdemi hareketler ay bide üstüne karnımm ağrıyınca iyice korku kapladı beni ya doktoru arsam gel der gidememde şimdi ya
canım cok sevındım bebıslerıne... Bende de erken dogum rıskı var ve yatıyorum. Rahım agzı boyunda kısalma varmıs. Doktorum bayramdan sonra cıger gelıstırıcı ıgneye baslanacagını soyledı banada.. Senın neden rısk var.. ucuz bebek dıyemı? Sen sımdı hangı ılacları kullanıyorsun kasılma onleyıcı falan da kullanıyormusun? verdıgı ıgnenın markası ne?
bır de adayadayında erken dogum rıskı var. Sanırım ucumuzde var bu sorun... Dıger Mart annelerının dualarını beklıyoruz
bende mart bebişi annesi olucam inş.heyecanla bekliyorum ilk yavrumu
Geçmiş olsun canım. Sen dikkat et kendine. Umarım çabuk atlatır.bi tek ben varım..ilk günaydınınız benden olsun:Şeniz:
3.30 dan beri ayaktayım.eşim resmen inliyordu ah uh diye.gece yatarken portakal sıkmıştım.kalktım gene sıktım koca bir bardak içirdim..çok üzüldüm onu böyle hasta görünce.yerinden kımıldayamıyor aşkım..
Aferin sana ne güzel halletceklermiş işte bekleseydin ya. Duramadın dimi. kaydirigubbakcemile Bidaha duymayalım emi. Kıyamam.Günaydın nasılsınız ?
Kızlar dün akşam başıma neler geldi ilk defa tülümü yıkadım mümkünse gülmeyinyeni evliyiz ya herkez doğumu beklersin temizlikte hallederiz dediler ben kurtlandım çıkarıp yıkadım ama ütü olmuyo kırış kırış biraz insafa geldi ama istediğim gibi olmadı oturdum sinirden ağladım.sonra makineye çamaşır attım sevgili koçişte evde yuk maça gitti beyefendi. çamaşırları sıkarken makinem yürümeye başladı çok korktum aklımı kaçırcaktım durdurdum hemen fişini çektim.ama çok kötüydüm sonra stresten burnum kanamaya başladı koçişi aradım 2 dk geldi bütün gece sinirden ağladım deli oldum.
Kızlar hepinize günaydın... Bugün yolculuk var. Yolculuk dediğime de bakmayın aslında; İstanbul'dan Sapanca, topu topu 1 saat... Ama işte yine ütü yap, valiz hazırla gibi dertlerle uğraşmak gerekiyor. Ütülerimi bitirdim, duş almakla valiz hazırlamak kaldı... Nası gözümde büyüyor anlatamam... Ben de ütüyü bitirmemin şerefine pc başına geçip, size bir bakayım dedim... :)) Bu bayram görümcemlere (2 tanesi 1 arada...) gittiğimiz için hazırlıklara elim varmıyor... Anneme gidiyor olsaydım o valiz, 1 haftadır hazır kapı ağzında bekliyor olurdu...((
Lavinia'cım geçmiş olsun hayatım, üzülme... Ben de yapıyorum benzer şeyler, sonra da kendi kendime sinir krizi geçiriyorum. Olan yine bana ve bebişime oluyor. Üzme kendini...
Gözünaydın canım. Ne güzel hem kız-hem erkek annesi oluyosun. Allah sağlıkla kavuştursun. Önemli olan sağlıkları.Kızlar hepinize tünaydın!
Bütün gece uyuyamadım o yüzden bu saate kaldım .Geçmişi okuamıyorum, çünkü hızınıza yetişemem:) ama adacyo cum senin listeyi gördüm çok saol canım. onu bi ara tekrar bulup kaydedicem bi kenara.
Gelelim minik kuşlarıma. Dün bizim için çok özel bi gündü, çünkü bebişlerimden birinin erkek olduğunu öğrendim. Kızlar eşimin mutluluğu görülmeye değerdi, çok mutlu oldu canım kocacım. Çünkü dr bize 4. ayda üçüde kıza benziyo demişti.Ama hiç net bişey dememişti. Şimdi artık birinin erkek, diğerinin kız olduğu kesin.Ama üçüncü minnoşum yine göstermedi.Benim için en önemli olanı bebeklerimin sağlıklı olduğunu duymak ama rabbim hem erkek hemde kız çocuğu aynı anda verdiği için çok şükürler olsun.İnşallah üçünü birden sağlıkla kollarıma alırım. Bu arada kafamdaki bütün sorulara yanıt buldum dün. Dr um saolsun uzun uzun herşeyi anlattı. Bayramdan sonra erken doğum riskine karşı bebişlern ciğerleri gelişsin die i iğne varmış onu yaptırıcaz. Kızlar bu iğneyi erken doğum riski olan tüm annelere tavsiye ediyorum. Çünkü bunu bana bi üçüz annesi ısrarla önerdi. Bebekleri 28 haftalık doğmuşlar ama iğneyi yaptırdığı için hiçbir sorun yaşamamış. Dr umda aynı şeyi söyledi. Erken doğumlarda bebeklerin ölüm sebebi, ciğerleri gelişemediği için nefes alamamaları dedi. Bu iğne bu sorunu ortadan kaldırıyo. Riski olan anneler mutlaka dr una danışsınlar bu konuyu. Allahım hepimize zamanında doğumlar ve sağlıklı bebişler versin arkadaşlar.
bende mart bebişi annesi olucam inş.heyecanla bekliyorum ilk yavrumu
ben geldim canlarım.babamdayım.geçmişe bakamadım.
bugün birde kendi doktoruma gittim.bayram haftası daha göremem diye.
bizim kızın yüzü aynı ben:asigim:
görseniz bayıldım.suyuma baktı,rahim ağzıma baktı kalp atışlarına filan.herşeyi iyiydi şükür.
sanırım ben biraz endişe ediyorum canlar.
1163 kilo olmuş prenses,39 cm de boyu
Buketcim napıcaz şimdi??????
Biri erkek biri kız diğeri yine sakladı. Bu gidişle benim bebişlerimi cinsiyetini doğduklarında eklicez listeye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?