2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım cok sevındım bebıslerıne... Bende de erken dogum rıskı var ve yatıyorum. Rahım agzı boyunda kısalma varmıs. Doktorum bayramdan sonra cıger gelıstırıcı ıgneye baslanacagını soyledı banada.. Senın neden rısk var.. ucuz bebek dıyemı? Sen sımdı hangı ılacları kullanıyorsun kasılma onleyıcı falan da kullanıyormusun? verdıgı ıgnenın markası ne?

bır de adayadayında erken dogum rıskı var. Sanırım ucumuzde var bu sorun... Dıger Mart annelerının dualarını beklıyoruz

denizcim bu dönemde kasık ağrılarının olması normal tatlım ve biz strese girdiğimiz içinde onlar oynamıyor. kendi haline bırak yegenimizi bak o zaman sana tekme vurcak annesi. canını sıkma tatlım. ama genede çok tereddütdeysen git bence bir doktora.

aaaa kızlar nasılda unutmuşum benim sağ göğsümden süt gelmiş gece yatarken hihoyyyt:teytey:bi kalktım eşim diyo ki one nolmuş göğsüne bi baktım süt gelmiş. benim herif diyo ki ordan oğlumuza 1 litre yarım yağlı süt versene:roflol: deli bu adam yaaaaa.:roflol:

canım üzüldüm durumuna aman dikkat et. Ne kaldı ki sakın kalkma. strese de girme erkenmi doğacaklar diye, seni üzen herşeyden ve herkesden uzak kal. Benim risk üçüz olduğu için, başka bi ilaç kullanmıyorum.İlaç için sadece bayramdan sonra gel dedi.o zaman söylicek herhalde ilacı. Bilmiyorum yani ilacın adını.

İnşallah 9 aylık dünyaya getiririz bebişlerimizi.

selam dün dr gittim iyiymiş bebişim kilosu 9.20gr boy 37cm boyu için kısa dedi çok değilde kısaboylu bebek dedi sizinkilerin boyu nekadar bide bende mütiş halsizlik yorgunluk oluyor sizdede varmı dr kansızlıktan olur dedi bana kan şurubu verdi sabah akşam kullanıcam bebek mideme baskı yapıyor eğilemiyorum eğilince zorlanıyorum daha 1kilocuk bişey sıkıştırıyor şimdiden büyüyünce napıcaz bebişinize isim buldunuzmu benimki için şeyma veya rüveyda sonanda bideğişiklik olmazsa ikisinden birine karar vericaz büyük kızımın adıda şebnem sizin aklınıza uyumlu bişey gelirse yazarsanız sevinirim

Geçmiş olsun canım. Sen dikkat et kendine. Umarım çabuk atlatır.

Aferin sana ne güzel halletceklermiş işte bekleseydin ya. Duramadın dimi. kaydirigubbakcemile Bidaha duymayalım emi. Kıyamam.

Gözünaydın canım. Ne güzel hem kız-hem erkek annesi oluyosun. Allah sağlıkla kavuştursun. Önemli olan sağlıkları.

ben geldim canlarım.babamdayım.geçmişe bakamadım.
bugün birde kendi doktoruma gittim.bayram haftası daha göremem diye.
bizim kızın yüzü aynı ben:asigim:
görseniz bayıldım.suyuma baktı,rahim ağzıma baktı kalp atışlarına filan.herşeyi iyiydi şükür.
sanırım ben biraz endişe ediyorum canlar.
1163 kilo olmuş prenses,39 cm de boyu

herşey çok güzel canım neden endişelisin ki.maşallah bebişine.

Buketcim napıcaz şimdi??????
Biri erkek biri kız diğeri yine sakladı. Bu gidişle benim bebişlerimi cinsiyetini doğduklarında eklicez listeye:)

Buketcim napıcaz şimdi??????
Biri erkek biri kız diğeri yine sakladı. Bu gidişle benim bebişlerimi cinsiyetini doğduklarında eklicez listeye:)

evet öyle olucak herhelde. Olsun sürpriz olsun naapalım. Sabırla bekleriz biz. Yeterki sağlıklı olsunlar.

Gülşahım gözünaydın canım. Maaşallah kızına. Demek bayramlaştın kızınla ne güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…