slm kizlar, hic keyfim yok benim ya, dun esimle birbirimizi yedik, su ruyada serpil diye sayiklamalarindan dolayi, ya hem suclu hem guclu, birde bagirip , cagirmalar, kufurlu hakaret etmeler,tehdit etmeler felan birde uste cikti yani suclu benmisim gibi, kendimi cok mutsuz hissediyorum
bir insanla bir iliski bittiyse tekrar baslamanin ne kadar buyuk hata oldugunu tekrar anladim ama caresiz iki cocugun hatirina katlanmak cok aci...
neyse sizinde moralinizi bozmayim canlarim
slm kizlar, hic keyfim yok benim ya, dun esimle birbirimizi yedik, su ruyada serpil diye sayiklamalarindan dolayi, ya hem suclu hem guclu, birde bagirip , cagirmalar, kufurlu hakaret etmeler,tehdit etmeler felan birde uste cikti yani suclu benmisim gibi, kendimi cok mutsuz hissediyorum
bir insanla bir iliski bittiyse tekrar baslamanin ne kadar buyuk hata oldugunu tekrar anladim ama caresiz iki cocugun hatirina katlanmak cok aci...
neyse sizinde moralinizi bozmayim canlarim
nazanım seni en iyi anlayanlardan biriyim benzer olaylar yaşadım yarası kolay kapanmıyor hassaslaştığım dönemlerde daha da kanamaya başlıyor adam hiçbişey yapmıyor sürekli dibimde ama huysuzluk yapıyorum ona kötü dawranıyorum eski günler geliyor aklıma ve keşke diyorum işte canalıcı nokta bu keşke diyemeyenler huzurla yaşantısına dewam ediyor ancak sen ve ben gibi keşkeciler gücümüz yetene kadar gideceğiz!üstelik ben öyle bir aptalım ki benim çocuğum da yoktu yeni evliydim paramı kazanıyordumÇok üzgünüm çoook kısmet dyelim
ege deniz sana kesinlikle katılıyorum hamilelik tamam güzel bir süreç ama bir o kadar da stresli bir süreç. Valla çerezcim başa gelince anlıyor insan hiç de tatlı evhamlar değil bunlar.
sibser canım benimde bebek başı aşağıda hatta leğen kemiklerinin ortasında doğum pozisyonunu almış durumda ama hareketlerinde azalma yok. Ben oldukça yoğun bir şekilde hissediyorum hareketlerini özellikle sol tarafıma doğru.
nazancığım sende lütfen üzme kendini. Kendini üzsende eşin aynı olacak üzmesende. Sen kendini üzdüğünle kalacaksın. Benim eşimde ilgisini belli etmiyor ona bozuluyorum ama yapcak bişey yok. Erkekler pek göstermezler ilgilerini deyip geçiştiriyor. ne yapayım yani..
nazanım seni en iyi anlayanlardan biriyim benzer olaylar yaşadım yarası kolay kapanmıyor hassaslaştığım dönemlerde daha da kanamaya başlıyor adam hiçbişey yapmıyor sürekli dibimde ama huysuzluk yapıyorum ona kötü dawranıyorum eski günler geliyor aklıma ve keşke diyorum işte canalıcı nokta bu keşke diyemeyenler huzurla yaşantısına dewam ediyor ancak sen ve ben gibi keşkeciler gücümüz yetene kadar gideceğiz!üstelik ben öyle bir aptalım ki benim çocuğum da yoktu yeni evliydim paramı kazanıyordumÇok üzgünüm çoook kısmet dyelim
cok dogru yazmissin canim, bende evlendigim gunden beri hatta nisanlilik donemlerimden beri keske dedim hep, bosanmaya kalktim bosandim yine olmadi, insanin kaderi pesini birakmiyor, sadece biraz anlayis , hosgoru , biraz nezaket bekliyorum ama adam yontulmamis kereste:mymeka:
canim sayiklamasindan gectim, kaba hareketleri, deger vermez tavirlari, kaba sozleri beni cok uzuyor, mesela gecmis karsima neyin var lan senin diye bagiriyo bana neyim varmis, kocasi sabaha kadar baska kadinlarin adini sayiklayan 7 aylik hamile kadina neyin var senin diyor, Allaha havale ediyorum boylelerini
Kibele'cim, çok sevindim, çok güzel bir haber bu!!! Allah hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip eder inşallah. Dualarımız seninle...Kizlar beni hatirladiniz mi? Ben de Mart 2009 anne adayiydim ama dis gebelik sebebiyle daha hamileligime doyamadan bebegim ucup gitmisti elleimden. Ne guzel ben de bir kac aya anne olacaktim ama kismet. ama gene de rabbim tek tupla cok bekletmedi,
Yeniden hamisim Allah'a sukur.Dua edin. a.s.Opuyorum sizi.
Kibele'cim, çok sevindim, çok güzel bir haber bu!!! Allah hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip eder inşallah. Dualarımız seninle...
Kızlar herkese merhaba,
Ben Sapanca'dan evime döndüm nihayet... Artık sürekli pc başındayım, 24 saat açık tekel bayii gibi... Çok hastayım, orada şifayı kaptım... Ağzım, burnum, gözlerim akıp duruyor... Nazan'cım ve Aslı'cım sizlere katılıyor, duygularınızı paylaşıyorum ama konuyu burada çok uzatıp da, diğer annelerin canını sıkmak istemiyorum...
Moralim zaten annemlerle ilgili olaydan ve evimden ayrı kalmaktan ve tabii ayrıca şu işsizlik olaylarımızdan epeyce sıkkındı... Amaaaa Sapanca'da farklı bir sebepten biraz daha sıkıldı. Eşim tarafından akrabamız olan, kuzenlerden birinin vakitli doğum yaptığını ancak bebeğinin sağlık sorunları nedeniyle şu an dua ederek beklemede olduklarını... Diğer bir kuzenin, eşinin bebeğinin karnında vefatı nedeniyle alınmak zorunda kalındığını... Uzun yıllar çocuk sahibi olmak için tedavi gören bir arkadaşımın, tüp bebekle olan üçüzlerinin de erken doğduklarını ve üçünün de vefat ettiğini öğrendim. Sinirlerim bozuldu... Bu üç haberi de toplamda 20 saat içinde falan aldım... Ağır geldi bünyeme... Çevremdekiler sen fazla düşünme, empati kurma, acıma sakın; Allah'ın takdiri diyorlar ama üzülmeden edemiyorum. Allah kimseye bunları yaşatmasın; yaşayanlara da dayanma kuvveti versin...
Ben buralardayım, gelenler sataşarak haberdar ederlerse seviniim. :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?