2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

melek ve adayadayı işniz zor allah yardımcınız olsun!fazla hareket etmemeye dikkat buarada verdiğiniz blgiler bize de ışık tutyor mesela benim rahimağzım ölçülmedi ilk muayenede soracağım!

merhaba herkese.
cerez gecmis olsun.ben de de burun tikanikligi basladi.hiic horlamayan ben gece sirtüstü yatip acayip sesler cikarmisim:uhm: esim uyandirdi da yan yattim.

gunaydiinn;

GULSAHCIM evet haklisin hep huzursuz endiseliyiz zaten ama benimki geceleri 2 ye katlar oldu. cok tesekkurler canisi biliyorum yalniz birakmazsiniz beni :)))

TEBESSUUMM nasil olduda gormedim seni ben dun gece ilac gibi gelirdi walla diger sayfalarda dolasiyordum keske ozelden yazsaydin dikkatimi cekerdi yinede cok saolasin canim.

HACEER gecmis olsun anneem ne oldu sana dikkat et kendine havuc guzeli :))

SIBSERCIM dualarimiz seninle, esin ve bebisinle nice mutlu yillar diliyorum, bende erken dogumdan cok korkuyorum ve aynen senin gibi dusunuyorum saglikli olsunda nezaman dogarsa dogsun.

günaydin arkadaslar bayram mayram dememissin döktürmüssünüz gene oku oku bitmedi bi türlü

adayadayi,sibser ve melek ,cook gecmis olsun kizlar iins saglikli bir sekilde aliriz hepimiz bebeklerimizi kucagimiza ben bazen okadar bunaliyorumki diyorum saglikli gelcekse erken gelsin sonrada tövbe tövbe diyorum kendi kendime delirdin heralde ama önemli olan saglikli olmalari zaten benim burda bi arkadasin ikizleri var oda 8 aylik dogurdu 1 kilo küsür dogdular 2 kilo olana kadar hastahanede kaldilar gecen gittik simdi 6 7 aylik oldular görseniz masallahlari var

cerezcim sanada gecmis olsun canim benim dikkat et kendine burnun tikaliysa damal kullanabilirsin bende hasta oldugum zaman doktora gitmis ev doktoruna kullanabilirsin demisti bana

bu aradada cogu arkadas gece rahatsizliklarindan bahsetmis bana da brsey oldu dün gece ilk önce bebegimin dönüp durmasina uyandim ama nasil hic araliksiz hareket ediyodu saga döndüm olmadi salo döndüm olmadi sonra migdem agardi bi tuhaf oldum tuvalate gittim afedersiniz gazim vardi ama cikmadi ikinmaya calisincada sag kasigim agirdi sonra yattim zar zor uyudum sabah kalktim yine bi tuhaf migdem simdi biraz iyi sayilir ama ufaklik sag olsun hic durmuyor yeinnde basiga asagida bacaklar yukarda ittirip duruyor yukari dogru hayirlsiiyla bi atlatsaydik sag saglim ben iyce dokuz aylik gibin oldum cok zor hareket ediyorum hele egilip kalkmak tamamen iskence olmus durumda ilk oglumda böyle degildim daha hareketliydim yani en azindan harekete edebiliyordum

simdi size bisey diycem kimle konussam hamileliginin kiymetini bil tadini cikart en guzel zamanlar falan diyor ben buna hiiicc katilmiyorum hamilelik demek bence STRES demek. ilk 3 ay dustu mu bebek dusermi ,bulantiydi kusmaydi tiksinmeydi bebek yasyomu bilmem ne sonra bebek hareket etmiyo biseymi oldu yeteri kadar besleniyormuyum, kabizlik,kalca , bel agrisiydi iki adim yuruyup nefes nefese kalmalar, erken dogum korkulari, yalanci sancisi bilmemnesi eminim son aylardada uykusuzluk basliycak donemiycez yatakta yine tuvalet problemi basliycak. yani soylermisiniz nasil bir kadin icin en guzel zaman hamilelik donemi olabiliyor. benim icin gecerli degil ben zamanin cabuk gecmesini ve bebisimi bir an once kollarima almak istiyorum sonrada hickimseye hamilelik icin harika bi donem tadini cikart diyecegimide hic sanmiyorum bu donemin tek bi guzel yani var oda BEBISIMIN TEKMELERI :) simdi sabah sabah bunlar nerden cikti diyceksiniz walla bilmiyom.

katilmiyorum :1closedeyes:
bunlar güzel endiseler be canim.. saglikla kucagimiza alalim hele hepsine degecek..
e anne olmak kolay degil diye bosuna demiyorlar..
bende oflanip poflanmaya basladimmi esim diyor bosuna cenneti ayaklarinizin altina sermemisler.. katlancaksiniz diye..
böyle düsün bide canik
:1rolleyes:

ezgi vallaha çok haklısın.
şimdi bebek hareket etmiyor diye o kadar sıkıntıya girdimki anlatamam..ağladım ağlıcam..
kucağıma aldığım günü bi görsem:Saruboceq:

anne adayi olmak tartismasiz cok guzel cok kutsal birsey ama bu surec benim icin cokta eglenceli bi surec degil cok korkuyorum bisey olcak diye her agrida eyvah doguruyorum diyorum tabi rahat gecirenlerde vardir bu biraz yapiyla ilgili ben panik ve pinpirikli biri olarak rahatlayamiyorum dogurmadanda rahatliyamiycam

slm kizlar, hic keyfim yok benim ya, dun esimle birbirimizi yedik, su ruyada serpil diye sayiklamalarindan dolayi, ya hem suclu hem guclu, birde bagirip , cagirmalar, kufurlu hakaret etmeler,tehdit etmeler felan birde uste cikti yani suclu benmisim gibi, kendimi cok mutsuz hissediyorum
bir insanla bir iliski bittiyse tekrar baslamanin ne kadar buyuk hata oldugunu tekrar anladim ama caresiz iki cocugun hatirina katlanmak cok aci...
neyse sizinde moralinizi bozmayim canlarim

selam kızlar herkese iyi bayramlar.
adayadayi,sibser ve melek geçmiş olsun dikkat edin kendinize endişelenmeyin sağlıkla alcaz inşallah kucağımıza.
çerezcim sana da geçmiş olsun. anacım sağa sola laf yetiştirmekten kendine bakamadın he. şaka bi yana dikkat et kendine.
bu arada benimde boğazımda ağrı başladı.
bebeğim bayram boyunca çok hareketliydi. okulda yorulduğumdan olsa gerek bu kadar yoğun hissetmiyordum şimdi epey yaramalaştı sıpaaaa. ayy ne çok gezdim ya 2 günde beynmi bulandı odan oraya savruldum durdum. özledim valla hepinizi.
muccccckkkkkkk kendinize iyi bakın.

melek ve adayadayı işniz zor allah yardımcınız olsun!fazla hareket etmemeye dikkat buarada verdiğiniz blgiler bize de ışık tutyor mesela benim rahimağzım ölçülmedi ilk muayenede soracağım!

saol canım.. sibser adayadayı ve ben dualarınıza ihtiyacımız var. Sorun bakalım doktorlarınız ne dıyecek bu konuda. Bızlere de haber verın.

canım benim bozma moralini lütfen rüya bu olur sayıklamıştır.
bak bir gece müdürümüz sayıklayıp dururmuş kadifeee kadifee diye sabah eşi sormuş kim bu kadife adam hatırlamaz biraz hafızayı yoklayınca kim çıksa beğenirsin. kemal sunalın filmindeki eşeğin adıymış kadife.
belki seninkide bir filmden etkilenmiştir falan. yıpratmayın kendinizi nolurr.

ezgi vallaha çok haklısın.
şimdi bebek hareket etmiyor diye o kadar sıkıntıya girdimki anlatamam..ağladım ağlıcam..
kucağıma aldığım günü bi görsem:Saruboceq:

benimkide hareket etmedi bugun hic soyle bisey oldu gecen pazartesi koca bi tabak kuru fasulye yedim akilli ben ustunden cok gecmedende koca bi bardak sut ictim aman allahim bir gaz bir gaz oluyorum sandim bebek dun ogleden sonraya kadar kipirdamadi sonra kipirdadi ama cok zayif yani tekme falan yok aksam bir iki dondu bugun hic ses yok. yine beklemelerdeyim..

canim sayiklamasindan gectim, kaba hareketleri, deger vermez tavirlari, kaba sozleri beni cok uzuyor, mesela gecmis karsima neyin var lan senin diye bagiriyo bana neyim varmis, kocasi sabaha kadar baska kadinlarin adini sayiklayan 7 aylik hamile kadina neyin var senin diyor, Allaha havale ediyorum boylelerini

NAZANcim uzulme canim kocisinde ustune gitme sakinlesin sonra bi konusun yok oyle biri diyorsa fazla kurcalama simdilik. biz kadinlar biseyi ortaya cikarmak istersek elimizden hicbisey kurtulmaz bunu sende biliyorsun o yuzden sakin ve akilli olmak lazim. ama inaniyorumki altindan komik bisey cikacak. uzme kendini bacim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…