merhaba herkese.
cerez gecmis olsun.ben de de burun tikanikligi basladi.hiic horlamayan ben gece sirtüstü yatip acayip sesler cikarmisim:uhm: esim uyandirdi da yan yattim.
HACEER gecmis olsun anneem ne oldu sana dikkat et kendine havuc guzeli :))
simdi size bisey diycem kimle konussam hamileliginin kiymetini bil tadini cikart en guzel zamanlar falan diyor ben buna hiiicc katilmiyorum hamilelik demek bence STRES demek. ilk 3 ay dustu mu bebek dusermi ,bulantiydi kusmaydi tiksinmeydi bebek yasyomu bilmem ne sonra bebek hareket etmiyo biseymi oldu yeteri kadar besleniyormuyum, kabizlik,kalca , bel agrisiydi iki adim yuruyup nefes nefese kalmalar, erken dogum korkulari, yalanci sancisi bilmemnesi eminim son aylardada uykusuzluk basliycak donemiycez yatakta yine tuvalet problemi basliycak. yani soylermisiniz nasil bir kadin icin en guzel zaman hamilelik donemi olabiliyor. benim icin gecerli degil ben zamanin cabuk gecmesini ve bebisimi bir an once kollarima almak istiyorum sonrada hickimseye hamilelik icin harika bi donem tadini cikart diyecegimide hic sanmiyorum bu donemin tek bi guzel yani var oda BEBISIMIN TEKMELERI :) simdi sabah sabah bunlar nerden cikti diyceksiniz walla bilmiyom.
melek ve adayadayı işniz zor allah yardımcınız olsun!fazla hareket etmemeye dikkat buarada verdiğiniz blgiler bize de ışık tutyor mesela benim rahimağzım ölçülmedi ilk muayenede soracağım!
slm kizlar, hic keyfim yok benim ya, dun esimle birbirimizi yedik, su ruyada serpil diye sayiklamalarindan dolayi, ya hem suclu hem guclu, birde bagirip , cagirmalar, kufurlu hakaret etmeler,tehdit etmeler felan birde uste cikti yani suclu benmisim gibi, kendimi cok mutsuz hissediyorum
bir insanla bir iliski bittiyse tekrar baslamanin ne kadar buyuk hata oldugunu tekrar anladim ama caresiz iki cocugun hatirina katlanmak cok aci...
neyse sizinde moralinizi bozmayim canlarim
ezgi vallaha çok haklısın.
şimdi bebek hareket etmiyor diye o kadar sıkıntıya girdimki anlatamam..ağladım ağlıcam..
kucağıma aldığım günü bi görsem:Saruboceq:
canım benim bozma moralini lütfen rüya bu olur sayıklamıştır.
bak bir gece müdürümüz sayıklayıp dururmuş kadifeee kadifee diye sabah eşi sormuş kim bu kadife adam hatırlamaz biraz hafızayı yoklayınca kim çıksa beğenirsin. kemal sunalın filmindeki eşeğin adıymış kadife.
belki seninkide bir filmden etkilenmiştir falan. yıpratmayın kendinizi nolurr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?