rebeca sen hangi hastaneye doktora gidiyorsun?
canım benim ya doğru söylüyorsun danışmanlık firmaları çalışan sayısı az olabiliyor düşünememişim. Umarım eşin en kısa zamanda iyi bir iş bulur. O ne iş yapıyor?
En azından kira olmasaydı ev idare ederdiniz. Sorma bizde ev kredisi aldık.Küçücük bir ev aldık ama birimiz işsiz kalsak yandık. Doğumdan sonra paraya ihtiyacım olduğu için ücretsiz izin bile talep edemiyorum
İşten çıkmasaydın bebişine kim bakacaktı?
Bu arada sen de, izin falan talep edip, göze batma.. Ev kresi mühim bişi... Riske atmaya gelmez... Allah korusun!!!
yok zaten ücretsiz izin talep edebilecek durumda değilim ki. sonucta her ay taksıdı odemek zorundayız. Neyse canım sende uzme kendını. Ben bebegımın kısmetıyle gelecegıne ınanıyorum. senınde oyle. Kızın kısmetıyle gelecektır.
Bilgisayar bacaklarımı ağrıttı. Biraz yan yatacağım ayaklarımı havaya doğru dikip. Birazdan uğrarım buralardaysan görüşürüz adacyo( bu arada adın ne :)
canım ssk 4. ayın bıtımınde verıyomuş toplam maaşın3/2 sini dedıler bana ben bılecıkte acılservıste acıl tıp teknısyenıyım daha işe baslayalı 1,5 yıl oldu benım kayınvalıdem benım evımde kalacak amaama yınede ne olursa olursun bebişim için katlanacagım olmadı cok güvenılır bırı cıkarsa karsıma bakıcıyada verebılırım kafam karıstı
canım ssk 4. ayın bıtımınde verıyomuş toplam maaşın3/2 sini dedıler bana ben bılecıkte acılservıste acıl tıp teknısyenıyım daha işe baslayalı 1,5 yıl oldu benım kayınvalıdem benım evımde kalacak amaama yınede ne olursa olursun bebişim için katlanacagım olmadı cok güvenılır bırı cıkarsa karsıma bakıcıyada verebılırım kafam karıstı
bakıcılara güvenemıyorum canımya televızyonlarda görüyoruzya korkuyorum burada cok tanıdıgım kımsede yok bakalım gıdebıldıgı yere kadar dayanacagım artık ogluş için annelik kolay degil :) biraz özgürlügümüzden ödün verıcez :) a.s. canım ben 657 ye baglı 4/b sözleşmeli personelım acaba ondan mı öyle kadrolu degıl yanı
işte o dönemde raporlu oluyoruz. Senin maaşın ssk da düşük gösterilmiyorsa sorun yaşamazsın.Ücretin kadar alırsın. Tabiiki maaşın yüksekse ve ssk tavanını aşıyorsa o zaman eksik alırsın. Kayınvalide konusunda da yapcak bişey yok mecburuz onların bakmasına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?