ben kendim kilo aldığım için üzülmüyorum normal doğum yapmak istiyorum ben bu kadar kilo alınca bebeğim de kilolu olur ve normal doğum zorlaşır diye düşünüyorum... hayırlısı bakalım CADIARZU
sen ne yaptın annenle konuştun mu canım...
adacyo bu arada neden ıssız kaldın bakim sen? ne ıs yapıyordun? bahaneyle cocugunu buyutursun bu donemde dıyecem ama esın de ıssızmıs
iyi geceler kızlar biz yatıyoruz kendinize ve bebişlerinize iyi bakın kızım size el sallıyoo
Ben hamile olduğum için, kriz bahane edilerek işten çıkartıldım. Bir danışmanlık firmasında, İnsan Kaynakları Danışmanı olarak çalışıyor, müşterim olan firmalar için, idari ve teknik kadrolar için başlangıç, orta ve üst düzey personel seçimi konusunda seçme yerleştirme işini yapıyordum... Eşimle bir ay arayla işsiz kalmamız fena oldu... Üstelik kiradayız, kredi kartı ve kredi borçlarımız falan var... Amaaannnnn! Bana bu konuda soru soruca böle oluyo, bir dokun bin ah işit misali... Eşim şöle iyi bir iş bulsa hayırlısıyla, artık kıt kanaat olsa da geçinir gideriz, ben de bakarım bebişime ama.... HZ.Hızır (as) ne zaman yetişecek diye bekliyorum ben de...:Saruboceq::Saruboceq:
off yaa deme..eee bir İK.cı olarak seni hamileyken çıkaramayacaklarını biliyorsundur dava açsan direk kazanırsın. Eeee danışmanlık firmasında çalışırken çevre edinemedin mi biras.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?