2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım yine de aşırı değil, üzme kendini... hem artık göbüşler de büyüdü, hareket etmek zorlaştı... sadece kilodan değil yani... Üzülme.

ben kendim kilo aldığım için üzülmüyorum normal doğum yapmak istiyorum ben bu kadar kilo alınca bebeğim de kilolu olur ve normal doğum zorlaşır diye düşünüyorum... hayırlısı bakalım CADIARZU

sen ne yaptın annenle konuştun mu canım...

Ben de senin gibi, kiloma dikkat ederek normal doğum yapmak istiyorum... Bu nedenle aldıklarımı derhal vermeliyim!!!
Annemi aradım bu sabah, hiçbir şey olmamış gibi... Annem buz gibi bir sesle konuştu... Ben de hiç konuyu açmadım... Yani olay dün gece bıraktığımız yerde duruyor... ((

İnşallah Rebeca'cım...
Bugün o kadar ağladım ki; kendimden şüphe etmeye başladım... Galiba hamilelik artık bizi fazla duygusal yapmaya başladı... Sende de var mı aynı şey?

hamilelik döneminde olayların bizi daha fazla etkilediği bi gerçek, ben bi kaç kere sebepsiz yere ağladım sebepsiz de demeyelim de yani ufak tefek şeyleri büyüttüm ama bebeğimi düşününce onu da üzdüğümü farkettim bu aralar ağlamıyorum çok şükür...
zamam zaman duygusal farklılılar yaşıyor insan, hamile kalmadan önce de oluyodu insanız hepimiz kaya değiliz ya ağlıyoz canım napalım kaydirigubbakcemile5

Valla öyle...
Çeşitli kaygılardan, yaşanan talihsiz ve üzücü olaylardan dolayı hepimizi bi kliniğe(!) kapatmadan önce; akıl ve ruh sağlığımızı da koruyarak doğurur, normale döneriz inşallah...:roflol:

kızlar tamam hamilelikte duygusallaşıyoruz ama gereksiz yere kesinlikle ağlamayın.halinize şükredin. ve kötü olayları lütfen ve lütfen burada yazmayalım. Bende kalabalık bi yerde çalışıyorum ve etrafımda o kadar çok hamile o kadar çok kötü olay yaşadı ki en çok da onlardan etkilendim ve kötü örnekleri Mart annelerinde paylaşmayalım lütfen. dibe vuran moralimizi iyice dibe indirmeyelim.

adacyo bu arada neden ıssız kaldın bakim sen? ne ıs yapıyordun? bahaneyle cocugunu buyutursun bu donemde dıyecem ama esın de ıssızmıs

adacyo bu arada neden ıssız kaldın bakim sen? ne ıs yapıyordun? bahaneyle cocugunu buyutursun bu donemde dıyecem ama esın de ıssızmıs

Ben hamile olduğum için, kriz bahane edilerek işten çıkartıldım. Bir danışmanlık firmasında, İnsan Kaynakları Danışmanı olarak çalışıyor, müşterim olan firmalar için, idari ve teknik kadrolar için başlangıç, orta ve üst düzey personel seçimi konusunda seçme yerleştirme işini yapıyordum... Eşimle bir ay arayla işsiz kalmamız fena oldu... Üstelik kiradayız, kredi kartı ve kredi borçlarımız falan var... Amaaannnnn! Bana bu konuda soru soruca böle oluyo, bir dokun bin ah işit misali... Eşim şöle iyi bir iş bulsa hayırlısıyla, artık kıt kanaat olsa da geçinir gideriz, ben de bakarım bebişime ama.... HZ.Hızır (as) ne zaman yetişecek diye bekliyorum ben de...:Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleyen: Moderatör:
canım ıyı olmaya calısıyorum işte.. devamlı yatıyorum ve yatmak cok sıkıcı. Salı gunku randevumu buyuk bır umutla beklıyorum. Belkı doktor ıyı bıseyler soyler dıye.

Melek'cim, Allah'ın izniyle iyi haberler alırsın umarım. Gönlünü ferah tut, kötü düşünceleri çağırma...

off yaa deme..eee bir İK.cı olarak seni hamileyken çıkaramayacaklarını biliyorsundur dava açsan direk kazanırsın. Eeee danışmanlık firmasında çalışırken çevre edinemedin mi biras.

off yaa deme..eee bir İK.cı olarak seni hamileyken çıkaramayacaklarını biliyorsundur dava açsan direk kazanırsın. Eeee danışmanlık firmasında çalışırken çevre edinemedin mi biras.

beni hamileyken çıkaramayacaklarını biliyorum tabii. Bu nedenle tüm tazminatımı alarak ve işten çıkartılma belgesi düzenleterek ayrıldım. İşsizlik maaşı için de başvurabildim bu sayede... Firmadaki çalışan sayısı 30 dan az olduğu için işe iade davası açamıyorum ancak eşitlik ilkesine aykırı olarak işten çıkartıldığıma dair, tazminat davası açabiliyorum. (4 brüt maaş kadardı sanırım max. tazminat...)
Ancak bu dava için de vekaletname ve harç parası lazım... Şu anda benim için büyük paralar bunlar. Azıcık belimi doğrultursam açmayı düşünüyorum. 2 sene civarında sonuçlanıyor bu davalar... Şu anda da açsam davayı, bana hemen bir faydası olmayacak yani... ((
Çevreye gelince, çevre edindim tabii ama birçoğu otomotiv yan sanayi firması... Şu anda hamile olduğum için kimsenin işine yaramıyom... Üstelik sektörlerinden dolayı hepsi krizde şu anda... ((

canım benim ya doğru söylüyorsun danışmanlık firmaları çalışan sayısı az olabiliyor düşünememişim. Umarım eşin en kısa zamanda iyi bir iş bulur. O ne iş yapıyor?
En azından kira olmasaydı ev idare ederdiniz. Sorma bizde ev kredisi aldık.Küçücük bir ev aldık ama birimiz işsiz kalsak yandık. Doğumdan sonra paraya ihtiyacım olduğu için ücretsiz izin bile talep edemiyorum
İşten çıkmasaydın bebişine kim bakacaktı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…