2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim kız nazlı biraz gerçi bayram muhabbeti beni de gerd yoruldum soğuk yedim gaz oldum derken pek fzla oynamadı kızım ama bugün itibariyle evdeyim bakalım nasıl olacak:ecrin_bebek:ben moral olarak da kötüyüm nedenini bilmiyorum ama olumsuz psikoza girdim dönemsel birşey herhalde

günaydın herkese, ama görünen o ki benden başka kimse yok. bayram tatilibitince siz geleceksiniz ama görümcemlerle beraber laptop da gidecek kalkıp PC'nin başına da geçemeyeceğim
kibele Allah tamamına erdirsin canım, sağ salim kucağına da alırsın inşallah.

Günaydın kızlarr.. nasılsınız?Istanbulda hava soguk olsa da gunes actı ama ben yıne evdeyım. Acıktım kahvaltı yapmam lazım

mrb lar kibele hayırlı olsun allah kucağına görmeyi nasip etsin sevgili sibser çok egçmiş olsun bu konuda bir bilgim yok dr unun söylediklerini ihmal etme allah yardımcımız olsun

bende burdayım kızlar:Şeniz:
melekcim günaydın akşam aklım sendeydi.de sen bakalım bana nasıl oldu bu rahim açıklık olayı.nasıl çıktı ortaya.

aaaa olurmu gece kuşu Gülşah da buralarda :)

Neyse benim koca bu durumuma rağmen hala tek başına kahvaltı hazırlayamıyor. Hala durumun ciddiyetinin farkında değil herhalde. Sinir oluyorum bazen Kalkıp bişiler hazırlayayım yavaş yavaş.

Gülşahım yakın takipte olduğunun ilgilendiğinin farkındayım. Çok teşekkür ederim desteğin için. Ben Medical Park Göztepe hastanesinde Mehtap hanım diye bir doktora gidiyordum. Doktorum hastaneyi bırakınca aynı hastanede Gökmen beye devam ettim. Geçen ayki kontrollerimde eski testlerime bebeğe falan baktı çok iyi dedi. Geçtiğimiz Salı 1 hafta önce 2. kontrolümde biraz moralimin bozuk olduğunu işyerinde etrafımda çok fazla erken doğum falan olduğunu söyledim doktoruma. Kalabalık bi yerde çalışınca etraf hamiş dolu :)

Doktor da senin rahim ağzı boyun ölçülmüşmüydü dedi.. Eeee tabi doğal olarak o da ne dedim!.. Sonra ulltrasonla baktı 2.5 ve 2 altında çıkıyordu. Sonra rahim ağzı boyunu ölçemedim vajınal bakalım dedi. 2.7 dedi ama nette araştırdım gitgide açılabilirmiş ve 2.5 cm altı direk erken doğum riskiymiş.
Bana proluton iğne verdi. Pazar günü ilkini vuruldum işte. Haftaya diğerini vurulup kontrole gidecem. Bu zaman zarfında bol bol yat dinlen dedi.

Zaten netten araştırınca bu dertten muzdarip çok kişi olduğunu gördüm

adayadayı canım bılgısayar bıraz benım zamanımı alıyor yatabılıyorum.. sen masaustu bılgıısayarda olsa yakınına bır sehpa cektırıp onu koydur esıne.. artık en azından şu tehlıkelı donemı atlatana kadar yapacak bısey yok.

bu rahşm ağzı boyu normalde daha ilk zamanlarda ölçülmesi lazımmış. tabiiki o zaman iyi olup sonradan kısalabilirmişde. O yüzden doktorlarımızın sadece bebeğimizi değil bizim rahmimizi suyumuzu herşeyi kontrol etmeleri gerekiyor

canım benim ne kadar şanslısınki doktorun ilgili..
birde düşünsene ilgisiz bir doktora gittiğini.aman Allahım korusun:Saruboceq:
ben her muayeneye gittiğimde duyumada bakar,rahimağzı uzunluğunada..
biz eşeğimizi sağlam kazığa bağlayalım gerisi Rabbime kalmış..Allahımın izniyle hiç moralini bozma,sen,sibser ve adayadayıda bozmasın nolur.herşey iyi olacak.ve zamanında alacaz kucaklarımıza.
ama nolur kahvaltıyı filan salla.gerekirse ekmek arası bişeler ye ayakta kalma canım..
ve lütfen sık sık yazın..
acıbiberdeydi aklım benim.dün profiline girdim en son ailesinin yanına gideceğini yazmış.ama hala aklım onda.sizle yatıp sizle kalkar oldum be.

slm arkadaslar nasilsiniz bakalim?kimsecikler yok herkes hala bayram tatilin´de sanirim

merhaba canim..
bayram ya.. yok kimseler.. damlarlar bir iki güne yine buraya..
yokki bizlerde bayram tatili.. 1 güncük.. ikincisi gün is basi..
katlancaz artik..
grip olmusum ben.. gece hic uyuyamadim.. nefes alamiyorum yatinca.. iyice tikaniyorum..
yarin bi KBB doktoruna görünmem lazim..
sen nasilsin canim?

slm kizlar CVPlariniz icin cok tesekkürler... doktorum bana suyun azaliyor sadece uzan gerekmedikce kalkma dedi ...
Bende dünden beri yatiyorum sagolsun kocacuk herseyi yapiyor yemegi,temizligi gitmis birde alis veris yapmis dün... Dün evlilik yil dönümüydü yemegi fln yataga getirdi (güzel bir duyguydu)..

Kötü olanda bebegim simdi kafasiyla yukarda önceden hep asagidaydi kafasi asiri derecede hissediyordum simdi iki günden beri kafasi asagida ve birde su azalmasi var doktor bebegi eskisine göre daha az hissedebilrsin dedi.. Bebegimin durumu cok iyimis ... Dedigim gibi bebegi daha az hissediyorum hissedincede taa asagida vuruyor neyse ben size br yazayim dedim simdi tekrar uzanmaya gidiyorum .. Egerki bebegimin haraketleri dahada azalirsa ozaman hastaneye veya doktoruma giderim doktorum beni herzaman ariyabilirsinde dedi HA BU ARADA DOKTORUMU DEGISTGIREBILDIM SIGORTA KARTIMI ACTIRIPTA BENIMKI GERIZEKALIYDI YA hehe...

Kizlar lütfen dualarinizi eksik etmeyin ben bebegimin mutlaka zamaninda gelsin demiyorum SAGLIKLI OLSUNDA NEZAMAN GELMEK ISTERSE GELSIN...LÜTFEN DUA EDIN BEBISIM ICIN...

Pazar rüya görmüstüm yasli bir nine benden ona gelen kurban etini pisirmemi istiyordu yarin kurbanda kesicem...

HEPINIZIN KURBAN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN.. Kusura bakmayin dün yazmadim galiba okadar düsünceliydimki dün!

TEK DUAM DÜNYADAKI BÜTÜN ANNELERIN BEBISLERINI SAGLIKLI BIR SEKILDE KUCAKLARINA ALABILMELERi...

gecmis olsun cnm dikkat et kendine,havalar cok soguk burada..
bende iyim cok sükür teyzesi ardamda cok iyi ve cok mutlu odasini ismarladik bizde 6 yada 8 hafta sonra gelicekmis..bizim odamizada kücük yataklar varya ondn aldik cok sükür hic bi eksigi kalmadi minik kusumun

saglikli günlerde kullanin insallah canim..
ben daha hic bi hazirlik yapmadim.. ocakda insallah.. simdi ufak ufak bakinmaya basladim sadece.. baska bisey yok..
bebekarabalrina aklim takiliyor.. burda su kombiler varya.. basta bebek arabasi.. sonra buggy olarak kullanabiliyorsun.. onlara bakiyorum.. ama ne kadar farkli fiyatlar var öyle.. aralarinda ucurumlar var.. kararsiz kaliyor insan..
bakalim.. annemide takicam koluma baslicaz gezmelere insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…