saglikli günlerde kullanin insallah canim..
ben daha hic bi hazirlik yapmadim.. ocakda insallah.. simdi ufak ufak bakinmaya basladim sadece.. baska bisey yok..
bebekarabalrina aklim takiliyor.. burda su kombiler varya.. basta bebek arabasi.. sonra buggy olarak kullanabiliyorsun.. onlara bakiyorum.. ama ne kadar farkli fiyatlar var öyle.. aralarinda ucurumlar var.. kararsiz kaliyor insan..
bakalim.. annemide takicam koluma baslicaz gezmelere insallah
Doğrudur... Sözleşmeli olunca, sözlşemeye konu olan emeğini verebildiğin müddetçe ücret vs. haklardan faydalanıyorsun sanırım... Mantığın bu olduğunu tahmin ediyorum. Allah kolaylık versin. Herkesin ayrı ayrı derdi var baksana...evet canım baktım ssk bıle yatmıyormuş 4 aylık dönemde saolun kızlar valla yazısmak ıyı geldı a.s.
slm arkadaslar nasilsiniz bakem bebisler nasil?
canım durum şöyle. doğumdan 8 hafta önce raporunu açtırıyorsun ya 8 hafta sonrada kapattırıyorsun. Bazı işyerleri raporlu olduğun bu süre zarfında maaşını yatırmıyor git ssk dan al diyor. Ama biz işyerinde öyle yapmıyoruz. O dönemde kişinin ücretini maaşını yine yatırıyoruz. Ssk dan alması gereken parayı kişiler alıp bize iade ediyorlar böylece mağdur olmamış oluyorlar. Yoksa kızıldeniz doğru söylüyor yasal süreç aslında bu şekilde.
Bende bir İK cı olduğum için biliyorum bunları.
yok canım ya raporu kapattığında gidip alıyorsun paranı. Bu arada bebek arabası bize hediye gelmeseydi ve param olsaydı kesinlikle mc laren alırdım çok hafifler.
bebeğime alışveriş yapamamıştım. Şimdide sürekli yattığım için yapamıyorum. Artık son ay tehlikeyi atlatınca 2-3 günde yaparım herşeyini diyorum. Daha hastane çıkışı bile yok ama puseti var.
Arabamız bu
Atlan travel system package - Vermillion : mothercare
he yaw ben de bu ssk işine taktıydım nası oluyo özel sektörde????
Şehnaz teşekkürler benim oğlum çok iyi. Geçen perşembe doktora gittiğimizde 1230 gr.dı. Hareketleri de başını leğen kemiklerimin içine sokmuş olmasına rağmen çok iyi :) Ama işte biraz acele ediyor oğluşum dünyaya gelmek için. Onun dışında bir sorunumuz yok. Senin nasıl gidiyor?
yok canım ya raporu kapattığında gidip alıyorsun paranı. Bu arada bebek arabası bize hediye gelmeseydi ve param olsaydı kesinlikle mc laren alırdım çok hafifler.
bebeğime alışveriş yapamamıştım. Şimdide sürekli yattığım için yapamıyorum. Artık son ay tehlikeyi atlatınca 2-3 günde yaparım herşeyini diyorum. Daha hastane çıkışı bile yok ama puseti var.
Arabamız bu
Atlan travel system package - Vermillion : mothercare[/QUO
cok güzelmis cnm bebisin güle güle kullansin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?