Aslııııı,
Senin kan grubun negatif ya, eşinle bir problem oldu mu? İğne falan vuruldun mu yani? Şimdi dikkatimi çekti de aklıma geldi...
canım durum şöyle. doğumdan 8 hafta önce raporunu açtırıyorsun ya 8 hafta sonrada kapattırıyorsun. Bazı işyerleri raporlu olduğun bu süre zarfında maaşını yatırmıyor git ssk dan al diyor. Ama biz işyerinde öyle yapmıyoruz. O dönemde kişinin ücretini maaşını yine yatırıyoruz. Ssk dan alması gereken parayı kişiler alıp bize iade ediyorlar böylece mağdur olmamış oluyorlar. Yoksa kızıldeniz doğru söylüyor yasal süreç aslında bu şekilde.
Bende bir İK cı olduğum için biliyorum bunları.
canım ıyı olmaya calısıyorum işte.. devamlı yatıyorum ve yatmak cok sıkıcı. Salı gunku randevumu buyuk bır umutla beklıyorum. Belkı doktor ıyı bıseyler soyler dıye.
Füsun gelmiş hoşgeldin.. neler yaptın bakalım bayramda... tatlıları yemedin dimi? nasıl oldu acaba şeker düzeyin?
yok canım ya raporu kapattığında gidip alıyorsun paranı. Bu arada bebek arabası bize hediye gelmeseydi ve param olsaydı kesinlikle mc laren alırdım çok hafifler.
bebeğime alışveriş yapamamıştım. Şimdide sürekli yattığım için yapamıyorum. Artık son ay tehlikeyi atlatınca 2-3 günde yaparım herşeyini diyorum. Daha hastane çıkışı bile yok ama puseti var.
Arabamız bu
Atlan travel system package - Vermillion : mothercare
günaydın arkadaşlar...bayramınız nasıl geçiyor......
gunaydiinn ben doktora gidiyorum ama bebegii goremiycem sadece kilo ve tansiyon olcumleri. ordanda carsiya postaneye sonrada eve gelicem opuldunuz kocaman. bu arada ADACYO enerjine hayran kaldim kiz bakiyom dukkani sen aciyon sen kapiyon buralar senden sorulur oldu :))
Seni gidi seni... Bi de ne güzel yazmış, gitmemkiii diyebizde geldiiiiik.. gece kuslari is basindaymis yine masallah..
gece bi uyumusum ki sormayin.. sabah esim uyandirdi, saati bile duymamisim.. dio benzetmek gibi olmasinda ölü gibi uyuyordun..
oda firsattan istifade etmis.. diyo bizde kizimla konustuk..epey kaynattik diyor.
cok hosuma gidiyor benim bu.. eli her an karnimda :)
KBB doktoruna gittim.. sinüzit dedi.. ilac verdi.. bide burnumda et varmis.. dogumdan sonra bi ara gidecekmisim yine.. alinmasi lazimmis.. gitmemki gitmemkiii.. bebem daha kücük.. 3 gün hastanede yatiriyorlar, nasil gideyim..
gülsümüm ne güzel yazmissin öyle.. yazinin sonu gelmesine üzüldüm bitince.. akici ve dogru yazdiklarin..
günaydın kızlar bayramda çok fazla giremedim gördüğüm kadarıyla hepiniz iyisiniz bizde dün kocişimle alışveriş merkezlerini gezeriz diye çıktık bi çıktık kızımın park yatağını nevresim takımını herşeyini alıp geldik
Seni gidi seni... Bi de ne güzel yazmış, gitmemkiii diyeGitme tabii şimdilik, ama bebiş biraz ele avuca gelince, git de hallet, epeyce rahatlarsın bence. Geçmiş olsun canım.
hayirlisi bakalim..
adacim sen kacta yatiyosun kacta kalkiyosun hangi arada derede yemek hazirliyorsun yiyorsun bi wcye gidip geliyorsun??:uhm:
masallah sen benide gectin
Valla bayram dönüşü ,hamileyim diye herkes yiyecek birşeylerden çıkın yaptı. İnanır mısınız, pişmiş çorbadan, pişmiş pilava, börekten bilmem neye kadar herşey var. Hatta meyve bile koydular... Sanki burdaki marketlerde yok. :)))
Ben de yiyip içip oturuyom işte...
günaydın kızlar bayramda çok fazla giremedim gördüğüm kadarıyla hepiniz iyisiniz bizde dün kocişimle alışveriş merkezlerini gezeriz diye çıktık bi çıktık kızımın park yatağını nevresim takımını herşeyini alıp geldik
10 dönüm bostan olacaktı o... :roflol::roflol:bi atasözü var.. dur bakim dogru yazcammi..
10 dölüm bostan yan gel osman..
böyleydi galiba hihoyyyt
10 dönüm bostan olacaktı o... :roflol::roflol:
ama tabii,senin aklın nerde baksana...sırnaşık şeysırnaşık şey
dönücem ben simdi sana..
parmagim sürsmüs olamazmi alla alla :1closedeyes:
Haaala, parmak falan diyo... Şuna bak yaaa!!! :roflol::roflol:
icin fesat senin ..
aklin fikrin nerde anlasildi sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?