2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın aslıcım nasılsın prensess nasıl bayram nasıl geçiyoooo
biz babamızı işe gönderdik hava soğuk evde pinekliyoruz of of gurbettte olmak ne zor yaaaa

Aynen canım bizim işyerinde de dediğin gibi yapıyoruz.Kimse mağdur olmuyor.

canım ıyı olmaya calısıyorum işte.. devamlı yatıyorum ve yatmak cok sıkıcı. Salı gunku randevumu buyuk bır umutla beklıyorum. Belkı doktor ıyı bıseyler soyler dıye.

Canım merak etme herşey yolunda gidicek oğluşunda zamanında gelicek muckk

Füsun gelmiş hoşgeldin.. neler yaptın bakalım bayramda... tatlıları yemedin dimi? nasıl oldu acaba şeker düzeyin?

Hoşbuldum canım ceee yapıp gittim sanırım :) Bayramda çok dikkatliydim evde de olduğum için beslenmemde güzeldi.Tatlı zaten sevmiyorum biliyorsun.Benim için sorun olmadı bakalım yarın sabah diyetisyenimiz ne diyecek

Canım puset çok güzelmiş güle güle kullanın işallah.Sen alışveriş işini hiç kafana takma olmadı bana söylersin ocak sonu izine çıkıcam nasılsa.Bana dersin ben bulur alır getiririm sana merak etme....:1hug:

Kızlar günaydın...
Kimsecikler yok mu yine? Ben uyanır uyanmaz geldim, oturdum... Ohh, evde ne olmak ne güzel... Sizler toplanıp gelene kadar, ben de açtığım yeni konuya ve anket sonuçlarına bir göz atayım... :))

günaydın arkadaşlar...bayramınız nasıl geçiyor......

Günaydın...
Valla gördüğün gibi, burada sessiz geçiyor bayram... Belki kızlar için renklidir; dönüşte anlatırlar artık. Sen nasılsın?
Bu arada açtığım konuya bi bakar mısın? (Önceki sayfada yer alıyor linki...)

gunaydiinn ben doktora gidiyorum ama bebegii goremiycem sadece kilo ve tansiyon olcumleri. ordanda carsiya postaneye sonrada eve gelicem opuldunuz kocaman. bu arada ADACYO enerjine hayran kaldim kiz bakiyom dukkani sen aciyon sen kapiyon buralar senden sorulur oldu :))

bizde geldiiiiik.. gece kuslari is basindaymis yine masallah..
gece bi uyumusum ki sormayin.. sabah esim uyandirdi, saati bile duymamisim.. dio benzetmek gibi olmasinda ölü gibi uyuyordun..
oda firsattan istifade etmis.. diyo bizde kizimla konustuk..epey kaynattik diyor.
cok hosuma gidiyor benim bu.. eli her an karnimda :)
KBB doktoruna gittim.. sinüzit dedi.. ilac verdi.. bide burnumda et varmis.. dogumdan sonra bi ara gidecekmisim yine.. alinmasi lazimmis.. gitmemki gitmemkiii.. bebem daha kücük.. 3 gün hastanede yatiriyorlar, nasil gideyim..

gülsümüm ne güzel yazmissin öyle.. yazinin sonu gelmesine üzüldüm bitince.. akici ve dogru yazdiklarin..

günaydın kızlar bayramda çok fazla giremedim gördüğüm kadarıyla hepiniz iyisiniz bizde dün kocişimle alışveriş merkezlerini gezeriz diye çıktık bi çıktık kızımın park yatağını nevresim takımını herşeyini alıp geldik

Canım sağol ama enerjiden değil, içimdeki sıkıntıdan böyleyim. Kafamdakileri düşünmeyeyim diye kendimi buraya veriyorum... İyi haberlerle gel inşallah.

Seni gidi seni... Bi de ne güzel yazmış, gitmemkiii diye Gitme tabii şimdilik, ama bebiş biraz ele avuca gelince, git de hallet, epeyce rahatlarsın bence. Geçmiş olsun canım.

Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah. Hayırlı olsun canım.

Kızlaaar! Açtığım konuya ve ankete bakıyonuz di mi? Yardım edin noluuur!!!
http://www.kadinlarkulubu.com/bir-d...aklima-bir-cozum-geldi-akil-verin-lutfen.html

Seni gidi seni... Bi de ne güzel yazmış, gitmemkiii diye Gitme tabii şimdilik, ama bebiş biraz ele avuca gelince, git de hallet, epeyce rahatlarsın bence. Geçmiş olsun canım.

hayirlisi bakalim..
adacim sen kacta yatiyosun kacta kalkiyosun hangi arada derede yemek hazirliyorsun yiyorsun bi wcye gidip geliyorsun??:uhm:
masallah sen benide gectin

hayirlisi bakalim..
adacim sen kacta yatiyosun kacta kalkiyosun hangi arada derede yemek hazirliyorsun yiyorsun bi wcye gidip geliyorsun??:uhm:
masallah sen benide gectin

Valla bayram dönüşü ,hamileyim diye herkes yiyecek birşeylerden çıkın yaptı. İnanır mısınız, pişmiş çorbadan, pişmiş pilava, börekten bilmem neye kadar herşey var. Hatta meyve bile koydular... Sanki burdaki marketlerde yok. :)))
Ben de yiyip içip oturuyom işte...

bi atasözü var.. dur bakim dogru yazcammi..
10 dölüm bostan yan gel osman..
böyleydi galiba
hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…