2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın herkese, bizde değişen bişey yok yatmaya devam. çok şükür ağrrı ancı yok ama. randevuyu çok geç zamana verdiler ben kendi dr.umu sabahtan arıyordum öğleden sonra gidiyordum. ün. hast. ne kadar kalabalık oluyormuş meğer. 29 aralıkta randevumuz. su hemen öyle 3-5 günde değişecek bişey değil dediler. bakalım hayırlısı şafak sayıyorum 29'una.

selam kizlar,

ya cerez insan hep mi ayni olur yaaaananiknanik senin aklin hakkaten nerde ya kizim:jeyyar:azcik icinde yasa sunlari bak olan var olmayan var :roflol::roflol::roflol: topic bile actilar ya ugruna:roflol::roflol:

Bu arada yine sessiz ve sakin bir KK var karsimda...tatilden dönsün millet burasi hareketlenir insallah...

ayrica gece uyuyamayanlar diye laf atip, bir de nispet yapar gibi yok söyle uyudum yok böyle uyudum diyenler utansin lülülülülülü

selam millet bugün biraz kalktım valla. kahvaltıyı hazırlayıp anca yedik. Biraz uzandım şimdi yine. 1 saat kadar dinlenip yine kalkacam biraz etrafı toparlayacam. Evde çok iş güç var. 1 haftadır yerimden kalkmıyorum. Bari bugün biraz yapayım ara ara. Sizler neler yapıyorsunuz?

sayılı gün çabuk geçer derler... İnşallah geçen bu günler hızlı aksın, sonunda da sana iyi haberler getirsin canım..

Hee yaaa!! ne güzel dedin, kuzum!!! Ağzına sağlık valla!!!
Olan var, olmayan var!!! Bunun için de avcumuzu mu yalıcaz yani... :roflol:
Bu da yetmez gibi, şettire şettire uyuduğunu yazmış bizim çerez... Utanmaz... Komşusu açken, tok yatana ne derler çerezim????
Hani şu, benim annem bir melek dizisinde komşu karakteri var... hadi kocacım, bir buçuk adana söyleyelim, yiyen var yiyemeyen var... Onlara da verelim; fakir fukara, garip guraba nerden bulsun yesin diyolar yaaa, aynı onun gibi oldu bu da... :roflol:

:roflol::roflol:
yarasi olan gocunur..
icimde hic bi kötü niyet yokdu.. ne uykumdan bahsederken ne atasözünde..
insanin adi ciksin yeterki..
ahhh ahhh
benneyaptımki

Füsuncuğum canım benim artık bende mecbur Ocak ayında yapacam alışverişi. En azından 1 ay daha yatmam lazım. Canım benim çok teşekkür ederrim.

Öykübebek nerden neler aldınız bakalım?

Adacığım canım benim sen olmasan ne olurdu buraların hali. Seni buranın muhtarı ilan ediyorum :):CüvCüv:

teşekkür ederim canım benim... Valla napıyım, piyanist şantör gibi, her gelene sataşıp,,, Ooooooo! kimler de gelmiş, hoşgeldiniz efenimmm, yapıyom ki millet bişeyler yazıyo.. Yoksa bayram rehaveti çöktü valla... Herkes okuyup okuyup, iyi bayramlar yazıp çıkıyo... Ben de kendime böyle yol buldum... :roflol:

Son düzenleyen: Moderatör:

az kalmis canim.. sayili gün cabu gecer.. siz iyi olunda.. beklemeye deger dimi
:1hug:

elleme yapma, var daginik kalsin.. dinlen dediysa doktor dinlen.. yorma kendini :1rolleyes:

size dicek laf bulamiyorum..
yok böyle bisey ya.. iciniz fesat sizin
klava:

:roflol::roflol:
yarasi olan gocunur..
icimde hic bi kötü niyet yokdu.. ne uykumdan bahsederken ne atasözünde..
insanin adi ciksin yeterki..
ahhh ahhh
benneyaptımki

nee bileyim ilk cümlen gece kuslari yine ayaktaymis gibi olunca insan baska birsey düsünemiyor..bence bizim fesatligimizdan cok senin lafinin maksadini asmis olmasindan kaynaklanabilirlülülülülülü hayir bir kere de merhamet duy insanogluna ne var sanki lülülülülülü

kızlar yaa, bişi sorcam size... anahtarizmir diye birisi girip benim profilime bakmış, sonra da slm aaaaaaaaaaaaaaaaaaa diye ziyaretçi mesajı bırakmış... Siz olsanız ne düşünürsünüz? Ben, beni tanıyan biri diye düşündüm... Sordum, kimsin, tanışıyo muyuz falan, cevap gelmedi.. ben de hem onu engelledim, hem de yüzümü gösteren fotolarımı kaldırmak zorunda kaldım. Oluyo mu böyle şeyler burada? Bu nicki tanıyan var mı aranızda?

ben geldim tam evden cikarken tansiyonum bir dustu cok kotu oldum hemen kocisi aradim araba kullanmayi birak yuruyemedim bile coktum kaldim oldugum yere. neyse kocis geldi aldi goturdu doktora, tabi biraz geciktik randevuya neyse tansiyon dusmus baya eve git dinlen dedi doktor onun disinda hersey iyi bebisin kalbi guzel atiyo dedi kilom normal. benim postane isleri kaldi ama iyi hissedersem 3 gibi gideyimde halledeyim diyom.

sayılı gün çabuk geçer derler... İnşallah geçen bu günler hızlı aksın, sonunda da sana iyi haberler getirsin canım..

amin canım inşallah, bu gidişle mart annesi zaten olamayacağım da bari 34. haftayı tamamlayabilsek. çok merak ediyorum ne iyecek yeni dr. benim eski dr. tavsiye etti riskli gebeliklerde uzmanmış, hayırlısı bakalım, beklemedeyiz.

aman melek dikkat et, bırak dağınık kalsın ev, ama illaha da yapacaksan eğilip doğrulurken dikkat et, hızlı hareket etme.

Canım geçmiş olsun, aynı zamanda gözün aydın bebişin için. İyi ki önemli bişi değilmiş... Biraz dinlen bari... Postane işleri de acil mi, yarın yapıversen?

ege-deniz gecmis olsun canim...bir aydir sanirim bu sikayetin var..ama normal bu haftalarda sanirim...dikkat et kendine canim..öyle durumlarda disari cikma insanin basina yiginla sey gelir Allah korusun..walla ben kendimi iyi hissetmedigimde düsün ki anahtari bile kapida birakmiyorum esim iceri girmez diye..hani herseyi düsünmek lazim ya..bayan tedbir olmak lazm böyle durumlarda..riske etme kendini...

bu arada Melekcim Allah yardimcin olsun canim ya....walla sen yatiyorum, daha da yatmam lazim dedikce ben kötü oluyorum...Rabbim kolaylik versin insallah sana ne diyeyim...

az kalmis canim.. sayili gün cabu gecer.. siz iyi olunda.. beklemeye deger dimi
:1hug:

değmez mi hiç çerezcim, hareketleri bile bu kdar mutlu ederken kucağıma aldığımı sarıldığımı düşünmek acayip mutlu ediyor, aşk bu demek ki.

geçmişolsun canım dikkat et kendine, işleri yarın da yaparsın.

Bu arada durmadan, polis telsizi gibi anons ediyom ama yeni gelenlerden anketime katkıda bulunmayanlar varsa, onları şooo tarafa alalım... http://www.kadinlarkulubu.com/bir-d...aklima-bir-cozum-geldi-akil-verin-lutfen.html

istirasim geliyo seni dayi demismiydim hic cokacimcoook

vurun abaliya..
hanimefendi gecen yemege gidemedi sorumlusu ben oldum..
cekemiyorsunuz siz beni.. uykuma karisirlar.. lazanyanin topigindeki rahatligima karisirlar, olmazki böyle..
bide bana fesat diyor.. hey yavrum hey

Bu arada cok uykum var ya benim...cok gec yattim sabaha karsi ve kahvaltiya misafirim vardi..derken uykusuz kaldim erken kalktigim icin..simdi bir de ögleden sonra Üniversiteye gitmem lazim (( yapacak cevirilerim var ve canim hicbirini yapmak istemiyor...tembellik yapmak serbest mi yaaa?

ah be yavrum bana ögretsene söyle olmayi,duyarsiz ve ruh gibilülülülülülü...hayir bir de piskinsin yani :roflol:naniknanik ama senin bu özgüvenini seviyorum herseye ragmenlaelaelaelaelae:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…