2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gecmis olsun canim..
günler torbaya girmedi ya.. bosver postane isini.. uzan dinlen az tembellik yap..

kizinin iyi olmasina sevindim, masallah

ah be yavrum bana ögretsene söyle olmayi,duyarsiz ve ruh gibilülülülülülü...hayir bir de piskinsin yani :roflol:naniknanik ama senin bu özgüvenini seviyorum herseye ragmenlaelaelaelaelae:roflol:

besle kargayi oysun gözünü..
kimin tavuguna kist dedim bilmemki.. şakkıdı
kendim halimde yaziyorum suraya..yanlis anlasiliyorum ona yanarim.. -tatlicadiarzu-
okuyanlar görün görün.. siz karar verin kimin ne olduguna..

cizelgenide güle güle kullan
sositososito

Olsun canım benim, hayıflanma, Allah'ın gücüne gitmesin. hamdolsun yapacak işlerim var de, o işleri yapmak için de kuvvet vermesini dile... Bak, benim gibi yapacak işi kalmayanlar da kendine iş yaratma çabasına giriyor.
Çok ilahi bir konuşma oldu di mi...
RABBİM BENİ, SİZE İBRET OLAYIM DİYE YARATMIŞ :roflol::roflol:
Tövbe yarabbiiiiii!!! sırnaşık şey

Valla YEĞENİMMM,
ben okudum, bir okuyan olaraktan; karar verdim tebessüm haklı... :roflol::roflol::roflol:

Valla YEĞENİMMM,
ben okudum, bir okuyan olaraktan; karar verdim tebessüm haklı... :roflol::roflol::roflol:

sen objektif bakamiyorsun demekki.. :mymeka:
ne demek tebessüm hakli.. bana duyariz ruh gibi ve piskin dedi..

ah be yavrum bana ögretsene söyle olmayi,duyarsiz ve ruh gibilülülülülülü...hayir bir de piskinsin yani :roflol:naniknanik ama senin bu özgüvenini seviyorum herseye ragmenlaelaelaelaelae:roflol:

Hekatcım, özür dilerim canım, gözden kaçmış...a.s.
Hoşgeldin bu arada... Link gönderirsen bana, hemen bakıyorum canım.

lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü

selam herkese
bugün karsilikli atismalar var. benim ankete de cok kisi bakip cikmis ama oy kullanan az olmus.neyse anketin bitmesine daha 6 gün var.

sen objektif bakamiyorsun demekki.. :mymeka:
ne demek tebessüm hakli.. bana duyariz ruh gibi ve piskin dedi..

Çerezcim, Hacerim, canımmmm, ciğerimmmm!!! (bak dişlerimi giderek daha çok sıkıyorum haaa) kaydirigubbakcemile
Sen niye böyle yapıyon, lafı gidip totişinden anlıyon... Ben son lafı için demedim ki, genel atışmanın tamamı için tebessümü haklı buldum.
TEBESSÜMMM! Sen neden öyle diyon kıza? Naa sana, naa naa naaa!
:roflol::roflol::roflol:

ben anlamadim ..
sen kimin tarafindasin??
:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…