ben geldimtam evden cikarken tansiyonum bir dustu cok kotu oldum hemen kocisi aradim araba kullanmayi birak yuruyemedim bile coktum kaldim oldugum yere. neyse kocis geldi aldi goturdu doktora, tabi biraz geciktik randevuya neyse tansiyon dusmus baya eve git dinlen dedi doktor onun disinda hersey iyi bebisin kalbi guzel atiyo dedi kilom normal. benim postane isleri kaldi ama iyi hissedersem 3 gibi gideyimde halledeyim diyom.
ah be yavrum bana ögretsene söyle olmayi,duyarsiz ve ruh gibilülülülülülü...hayir bir de piskinsin yani :roflol:naniknanik ama senin bu özgüvenini seviyorum herseye ragmenlaelaelaelaelae:roflol:
Bu arada cok uykum var ya benim...cok gec yattim sabaha karsi ve kahvaltiya misafirim vardi..derken uykusuz kaldim erken kalktigim icin..simdi bir de ögleden sonra Üniversiteye gitmem lazim(( yapacak cevirilerim var ve canim hicbirini yapmak istemiyor...tembellik yapmak serbest mi yaaa?
besle kargayi oysun gözünü..
kimin tavuguna kist dedim bilmemki.. şakkıdı
kendim halimde yaziyorum suraya..yanlis anlasiliyorum ona yanarim.. -tatlicadiarzu-
okuyanlar görün görün.. siz karar verin kimin ne olduguna..
cizelgenide güle güle kullan sositososito
Valla YEĞENİMMM,
ben okudum, bir okuyan olaraktan; karar verdim tebessüm haklı... :roflol::roflol::roflol:
ah be yavrum bana ögretsene söyle olmayi,duyarsiz ve ruh gibilülülülülülü...hayir bir de piskinsin yani :roflol:naniknanik ama senin bu özgüvenini seviyorum herseye ragmenlaelaelaelaelae:roflol:
besle kargayi oysun gözünü..
kimin tavuguna kist dedim bilmemki.. şakkıdı
kendim halimde yaziyorum suraya..yanlis anlasiliyorum ona yanarim.. -tatlicadiarzu-
okuyanlar görün görün.. siz karar verin kimin ne olduguna..
cizelgenide güle güle kullan sositososito
Valla YEĞENİMMM,
ben okudum, bir okuyan olaraktan; karar verdim tebessüm haklı... :roflol::roflol::roflol:
Hekatcım, özür dilerim canım, gözden kaçmış...a.s.
Hoşgeldin bu arada... Link gönderirsen bana, hemen bakıyorum canım.
sen objektif bakamiyorsun demekki.. :mymeka:
ne demek tebessüm hakli.. bana duyariz ruh gibi ve piskin dedi..
isin gücün hile hurda,,,resmen demogoji derler buna,yesinlerlülülülülülülülülülülülü ucuz politkalarin pesinde olma cicim lülülülülülü
sen objektif bakamiyorsun demekki.. :mymeka:
ne demek tebessüm hakli.. bana duyariz ruh gibi ve piskin dedi..
sen kiskirtiyorsun..
sana bisey diyen varmi şakkıdı
Çerezcim, Hacerim, canımmmm, ciğerimmmm!!! (bak dişlerimi giderek daha çok sıkıyorum haaa) kaydirigubbakcemile
Sen niye böyle yapıyon, lafı gidip totişinden anlıyon... Ben son lafı için demedim ki, genel atışmanın tamamı için tebessümü haklı buldum.
TEBESSÜMMM! Sen neden öyle diyon kıza? Naa sana, naa naa naaa!
:roflol::roflol::roflol:
lülülülülülü
kiz sen pamuk sekeri gibi kizsin masallahŞeniz..yedikce agizda eriyip gidiyorsun şakkıdı
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/234999-sizce-bebegimin-cinsiyeti-ne.html
hayret nasil kacirdin sen-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?