2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy yeteeeerrrr sunlara bak zaten tansiyonum dusuk basim dondu sizi okumaktan hasta olmasaydim dalacaktim gobekleme konuya ama gucum yok sizi okurken yazacaklarimi unuttum be yaw. yediniz birbirinizi.

cerez bunlar dis mikraklar cicim:roflol:..biz yine dost olalim en iyisi.ŞenizŞeniz..yoksa düsman icimize sizacak:roflol::roflol:

ayyy yeteeeerrrr sunlara bak zaten tansiyonum dusuk basim dondu sizi okumaktan hasta olmasaydim dalacaktim gobekleme konuya ama gucum yok sizi okurken yazacaklarimi unuttum be yaw. yediniz birbirinizi.

ezgicim hep bu adayla gülümserin isi..
düsünmüyorlarki tansiyonu var bu kizin diye..
cok anlayissizlar dimi
sırnaşık şey

ege-deniz ben bizim hakkiimizi savundum,ondan didistim:mymeka:Çok üzgünüm çoook...resmen"gecekuslari yine ayaktaymis" gibi bir laf etmistişakkıdı... iste o "de" sana atfolundu canim,,azcik uyanik ol,destek cik arkadasina:jeyyar::jeyyar:

ya ben GULSAH la DENIZ i sorcaktim ikiside en son bebek oynamiyo dediler sonra ortadan kayboldular merak ettim son 2 gundur goren varmi benmi kacirdim acaba. bu arada ben gercekten iyi degilim gidip yatmaya korkuyom ya bayilirsam diye olurmu oyle bisey uyurken sizce.

al iste..
neydi o barismak icin uzatilan dal.. ha zeytin dali galiba..
size zeytin dali uzatiyorum..a.s. barisalim hadin
:1hug:
(amma alingansiniz be)

slm kizlar, az once dogumdan sonra 8 gun evimize gelecek olan hemsiremiz geldi evimize, almam gerekenlerin listesini cikarmis oku oku bitmiyor:roflol: batiracak bunlar bizi vallahi, dogumdan sonra 6 saat kalacakbizde ama belin agridigi icin 8 saatte kalabilirim diyo, 8 gun evde yardimci olacak yani, bunlarin bir tek bu kurallarini seviyorum kaydirigubbakcemile3

canim öyle seyler getirme aklina..
nerden cikariyorsun.. yat dinlen .. uzat ayaklarini.. yada uzatma.. altina yastik koyki tansiyonun dengelensin bi..
biseyin yok senin..

güzelim ben de görmedim..ama zaten benim de öyle bu aralar..gecen asli da öyle diyordu..az mi oynuyorlar sanki ne artik..kaygilanmayalim insallah birsey yoktur..

birsey olmaz insalla canim...uzan hatta sen daha iyi gelir..bu halde banyo falan yapmaya ya da disari cikma sakin yeter..WC ye giderken dikkat et ..cook ayakta dolanma..

yok canim tuvalete gitmemistir o.onun sorunu gaz.ee artik kendi evinde olduguna göre gaz icin tuvalete gitmez:roflol:
Hekatcım, çerezcim, siz yanlış anladınız... Egedeniz che-guevera'yı kastetti... O da deniz ya... :)

al iste..
neydi o barismak icin uzatilan dal.. ha zeytin dali galiba..
size zeytin dali uzatiyorum..a.s. barisalim hadin :1hug:
(amma alingansiniz be)

Seni gidi seni!! Tam çocuk haa! sengözlerimebaksanab

dünürüm o hemsireyi istemesende geliyomu??
burda sadece önceden belirtirsen geliyor.. 2 hafta kadar ara ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…