adacyo sen de evine hosgeldin.tuvalet sorunun bitmistir artik.:dance:
ayyy yeteeeerrrr sunlara bak zaten tansiyonum dusuk basim dondu sizi okumaktan hasta olmasaydim dalacaktim gobekleme konuya ama gucum yok sizi okurken yazacaklarimi unuttum be yaw. yediniz birbirinizi.
cerez bunlar dis mikraklar cicim:roflol:..biz yine dost olalim en iyisi.ŞenizŞeniz..yoksa düsman icimize sizacak:roflol::roflol:
aa evet.. demin msnde bi 5 dakika yokum demisti..
kesin wcye gitti o zaman demekki kaydirigubbakcemile3
ege-deniz ben bizim hakkiimizi savundum,ondan didistim:mymeka:Çok üzgünüm çoook...resmen"gecekuslari yine ayaktaymis" gibi bir laf etmistişakkıdı... iste o "de" sana atfolundu canim,,azcik uyanik ol,destek cik arkadasina:jeyyar::jeyyar:
:roflol::roflol::roflol:ben anlamadim ..
sen kimin tarafindasin??:uhm:
ya ben GULSAH la DENIZ i sorcaktim ikiside en son bebek oynamiyo dediler sonra ortadan kayboldular merak ettim son 2 gundur goren varmi benmi kacirdim acaba. bu arada ben gercekten iyi degilim gidip yatmaya korkuyom ya bayilirsam diye olurmu oyle bisey uyurken sizce.
:roflol::roflol::roflol:
tebessümmm! Bu pişkin falan değil ayol, baksana saf bu saf!!! Sen de neler diyon kıza... :roflol:
ya ben GULSAH la DENIZ i sorcaktim ikiside en son bebek oynamiyo dediler sonra ortadan kayboldular merak ettim son 2 gundur goren varmi benmi kacirdim acaba. bu arada ben gercekten iyi degilim gidip yatmaya korkuyom ya bayilirsam diye olurmu oyle bisey uyurken sizce.
Hekatcım, çerezcim, siz yanlış anladınız... Egedeniz che-guevera'yı kastetti... O da deniz ya... :)yok canim tuvalete gitmemistir o.onun sorunu gaz.ee artik kendi evinde olduguna göre gaz icin tuvalete gitmez:roflol:
al iste..
neydi o barismak icin uzatilan dal.. ha zeytin dali galiba..
size zeytin dali uzatiyorum..a.s. barisalim hadin :1hug:
(amma alingansiniz be)
al iste..
neydi o barismak icin uzatilan dal.. ha zeytin dali galiba..
size zeytin dali uzatiyorum..a.s. barisalim hadin :1hug:
(amma alingansiniz be)
Seni gidi seni!! Tam çocuk haa! sengözlerimebaksanab
Hekatcım, çerezcim, siz yanlış anladınız... Egedeniz che-guevera'yı kastetti... O da deniz ya... :)
Seni gidi seni!! Tam çocuk haa! sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?