Hekatcım, valla öyle... Evime geldim rahatım... Ağzı açılıp, hava kaçıran balonu getir gözünün önüne; aynı öyleyim..
Ses çıkararak, büzüşüp, küçülüyom... kaydirigubbakcemile3
Hekatcım, valla öyle... Evime geldim rahatım... Ağzı açılıp, hava kaçıran balonu getir gözünün önüne; aynı öyleyim... :roflol:
Ses çıkararak, büzüşüp, küçülüyom... kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
cok tatli teyzesi cok...pamuk sekeri gibi masallah..Şeniz
haydin kizlar ben kacar..Kendinize iyi bakin, Allaha emanet olun miniklerinizle beraber...ben eccük uzancam..sanirim tembellik yapmak en mantiklisişakkıdı en azindan kulaga daha hos geliyor:jeyyar:
haydin cerez´imin gönlünü hos tuttun:jeyyar::jeyyar:..iyi davranin ona...şakkıdı gözüktügünden daha hassas bir insanlülülülülülü
hayidin ben kacar...byeessss :1hug:a.s.
vay be cözmüssün sen beni :ecrin_bebek:
gle güle canim.. yine bekleriz
melek ben hamile olduğumu öğrendiğimde memleketteydim iki ay orda bi doktora gittim ist.a gelince kaldığımız yerde bi doktora gittim ama hastaneyi donanımlı bulmadığım için nisa hastanesinde ferah hanım var iyiymiş dediler ona gittim o da ilgilenmedi pek boşvermiş bi hali vardı on beş gün sonra bi duydum ki hastaneden ayrılmış...rebeca sen hangi hastaneye doktora gidiyorsun?
Ooooo, rebeca da gelmiş... geç kaldın canım? Erken de yatmıştın dün gece...
Hekatcım, anketine oy verdim hatta mesaj bile yazdım... :)
Bu arada adını sormuş muydum? Sordum da unuttum mu yoksa? Ben iyice yaşlandım kızlar yaaa....
canim seninki unutkanlik degil.o kadar cok kisiye laf veriyosunki kime ne sordugunu unutuyosun.sırnaşık şey
saka yaptim alinma
Ohh, ellerine sağlık. benden de nolsun işte, gördüğün gibiyim... :) Bu arada, gece senden sonra yeni bir konu ve anket açtım... Bilgine... :))12 de kalktım bıraksalar daha uyurdum bi kahvaltı yaptık kocişle, o dışarı çıktı ben de ufaktan bi evi topladım geldim kaydirigubbakcemile2
senden nbr canım...
canim gördüm sagol.ben de senin anketine oy verdim ama msj yazmadim daha.aimi sormadin.söyleyim özgü.
rebeccacim bunlara uykunu iyi aldigindan bile bahsetme hic derim ben..
sonra adin fesata cikiyor..
icinde kötülük olmasa bilebenneyaptımki
rebeccacim bunlara uykunu iyi aldigindan bile bahsetme hic derim ben..
sonra adin fesata cikiyor..
icinde kötülük olmasa bilebenneyaptımki
hic okumana gerek yok, ben sana özetliyiverimburda bi kapışma sezdim beeeeen geçmişi okuyum anlarım hihoyyyt
bunlar dedinde uyku konusunda ben de gece kusuyum ama diger topikteki konuda seninle ayniyiz.:icecream:sesimi cikarmiyodum ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?