2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hekatcım, valla öyle... Evime geldim rahatım... Ağzı açılıp, hava kaçıran balonu getir gözünün önüne; aynı öyleyim... :roflol:
Ses çıkararak, büzüşüp, küçülüyom... kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

benzetmene cok güldüm.
:roflol::roflol:sırnaşık şey

haydin kizlar ben kacar..Kendinize iyi bakin, Allaha emanet olun miniklerinizle beraber...ben eccük uzancam..sanirim tembellik yapmak en mantiklisişakkıdı en azindan kulaga daha hos geliyor:jeyyar:

haydin cerez´imin gönlünü hos tuttun:jeyyar::jeyyar:..iyi davranin ona...şakkıdı gözüktügünden daha hassas bir insanlülülülülülü

hayidin ben kacar...byeessss :1hug:a.s.

vay be cözmüssün sen beni :ecrin_bebek:
gle güle canim.. yine bekleriz

rebeca sen hangi hastaneye doktora gidiyorsun?
melek ben hamile olduğumu öğrendiğimde memleketteydim iki ay orda bi doktora gittim ist.a gelince kaldığımız yerde bi doktora gittim ama hastaneyi donanımlı bulmadığım için nisa hastanesinde ferah hanım var iyiymiş dediler ona gittim o da ilgilenmedi pek boşvermiş bi hali vardı on beş gün sonra bi duydum ki hastaneden ayrılmış...
şu an aynı hastanede alev hanım var geçen cumartesi ona gittim iyi geçti hayırlısı bakalım...:Saruboceq:

hepinize selamlar kızlarra.s.

Hekatcım, anketine oy verdim hatta mesaj bile yazdım... :)
Bu arada adını sormuş muydum? Sordum da unuttum mu yoksa? Ben iyice yaşlandım kızlar yaaa....

rebeccacim bunlara uykunu iyi aldigindan bile bahsetme hic derim ben..
sonra adin fesata cikiyor..
icinde kötülük olmasa bile
benneyaptımki

canim seninki unutkanlik degil.o kadar cok kisiye laf veriyosunki kime ne sordugunu unutuyosun.sırnaşık şey
saka yaptim alinma

12 de kalktım bıraksalar daha uyurdum bi kahvaltı yaptık kocişle, o dışarı çıktı ben de ufaktan bi evi topladım geldim kaydirigubbakcemile2
senden nbr canım...
Ohh, ellerine sağlık. benden de nolsun işte, gördüğün gibiyim... :) Bu arada, gece senden sonra yeni bir konu ve anket açtım... Bilgine... :))

canim gördüm sagol.ben de senin anketine oy verdim ama msj yazmadim daha.aimi sormadin.söyleyim özgü.

Özgücüm memnun oldum canım. Ne zaman belli olacak cinsiyet hangi gündü kontrol?

Özgücüm memnun oldum canım. Ne zaman belli olacak cinsiyet hangi gündü kontrol?[/QUOTE]

ben de memnun oldumcanim. carsamba ultrason kontrolümüz var gösterirse belli olacak

burda bi kapışma sezdim beeeeen geçmişi okuyum anlarım hihoyyyt
hic okumana gerek yok, ben sana özetliyiverim
ada ve tebessüm fesatlar !!

bunlar dedinde uyku konusunda ben de gece kusuyum ama diger topikteki konuda seninle ayniyiz.:icecream: sesimi cikarmiyodum ben de.

sesini cikaracaksin canim..
her ne kadar olan var olmayan varsada.. olsun.. neyse o yani
:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…