hic okumana gerek yok, ben sana özetliyiverim
ada ve tebessüm fesatlar !!
sesini cikaracaksin canim..
her ne kadar olan var olmayan varsada.. olsun.. neyse o yani :içelim:
bunlar dedinde uyku konusunda ben de gece kusuyum ama diger topikteki konuda seninle ayniyiz.:icecream:sesimi cikarmiyodum ben de.
Kızzzzz! Senin çenen yine mi açıldı? Bak üstüme gelmeyin, hamile kadının bedduasını almayın!!! Doğumda dikişleri fazla atarlar; o çok çalışan yerleriniz (!) büzüşüverir vallaha!!! Anladınız siz onu... sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabhic okumana gerek yok, ben sana özetliyiverim
ada ve tebessüm fesatlar !!
sesini cikaracaksin canim..
her ne kadar olan var olmayan varsada.. olsun.. neyse o yani :içelim:
sesimi cikarirsam topa tutarlar beni.cünkü bazen seni de geciyoz biz bu haldeyken
Kızzzzz! Senin çenen yine mi açıldı? Bak üstüme gelmeyin, hamile kadının bedduasını almayın!!! Doğumda dikişleri fazla atarlar; o çok çalışan yerleriniz (!) büzüşüverir vallaha!!! Anladınız siz onu... sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
göstersin artik zatenayy tek ben kaldim ögrenemeyen.listeye bakinca kendimi tuhaf hissediyomm sadece benim oldugum yer bos:çok üzgünüm:
Sen böyle konuşursan daha, zor be Özgü'cüm... Çok şeyedenlerinki göstermiyomuş... kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sesimi cikarirsam topa tutarlar beni.cünkü bazen seni de geciyoz biz bu haldeyken
selam kızlar kalabalığız bugün
nasılsınız bakalım geçmişi okumadım daha. annemlerdeyim ev kalabalık teyzemler falan toplaştık. bakayım güzel anneler ne yapıyor dedim.
Sen böyle konuşursan daha, zor be Özgü'cüm... Çok şeyedenlerinki göstermiyomuş... kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Sen böyle konuşursan daha, zor be Özgü'cüm... Çok şeyedenlerinki göstermiyomuş... kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin canım, geceleri ara sıra görüyorum seni, sataşıyorum ama görmüyon hiç...
senin istatiklere göre tek ben mi cok seediyom yani.tek göstermeyen benimkide.ayrica tebessümünkide gec gösterdi o da mi cok seediyo.:roflol::roflol:
senin istatiklere göre tek ben mi cok seediyom yani.tek göstermeyen benimkide.ayrica tebessümünkide gec gösterdi o da mi cok seediyo.:roflol::roflol:
Bilmem, tebessüm gelince, kendisine bi soralım... kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benimki hemen gösterdi; neden diye bi sor, şeyetmiyom da ondan... :roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:
tebessümün gecmi gösterdiydi yoksa önce erkek sonra kizmi dediydi??
karistirdim :uhm:
Allah iyiliğini versin. :roflol::roflol::roflol::roflol:
tebessümün gecmi gösterdiydi yoksa önce erkek sonra kizmi dediydi??
karistirdim :uhm:
Bilmem, tebessüm gelince, kendisine bi soralım... kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benimki hemen gösterdi; neden diye bi sor, şeyetmiyom da ondan... :roflol::roflol:
seyetmiyon degil seede-mi-yon:roflol:
evet tebessüm daha 2 hafta önce ögrendi.hatta benim anket bölümüne de tekrar hatirlatmis durumunu,
seyetmiyon degil seede-mi-yon:roflol:
ada hanima ithafen :korkak korkak.. :icecream:
leylekler getirmedi ya sana bu bebegi..
ayni yolu izlemeye devam edersen sey edebilüsün kannimca kaydirigubbakcemile
İşte!!! var ya buna yerlere yattım... :roflol::roflol::roflol:
Demek ki onlar biraz ara vermiş... siz de deneyin, ölmezsiniz merak etme... :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?