2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

göstersin artik zaten ayy tek ben kaldim ögrenemeyen.listeye bakinca kendimi tuhaf hissediyomm sadece benim oldugum yer bos:çok üzgünüm:

selam kızlar kalabalığız bugün
nasılsınız bakalım geçmişi okumadım daha. annemlerdeyim ev kalabalık teyzemler falan toplaştık. bakayım güzel anneler ne yapıyor dedim.

bunlar dedinde uyku konusunda ben de gece kusuyum ama diger topikteki konuda seninle ayniyiz.:icecream: sesimi cikarmiyodum ben de.

Sen de mi brütüssss?

hic okumana gerek yok, ben sana özetliyiverim
ada ve tebessüm fesatlar !!

sesini cikaracaksin canim..
her ne kadar olan var olmayan varsada.. olsun.. neyse o yani :içelim:
Kızzzzz! Senin çenen yine mi açıldı? Bak üstüme gelmeyin, hamile kadının bedduasını almayın!!! Doğumda dikişleri fazla atarlar; o çok çalışan yerleriniz (!) büzüşüverir vallaha!!! Anladınız siz onu... sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

bi sen hamilesin bi senin duan kabul olcak sanki ..
dua etde senden önce girmim doguma.. şakkıdı
okurum yoksa canini
şakkıdı

göstersin artik zaten ayy tek ben kaldim ögrenemeyen.listeye bakinca kendimi tuhaf hissediyomm sadece benim oldugum yer bos:çok üzgünüm:

sesimi cikarirsam topa tutarlar beni.cünkü bazen seni de geciyoz biz bu haldeyken
Sen böyle konuşursan daha, zor be Özgü'cüm... Çok şeyedenlerinki göstermiyomuş... kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

selam kızlar kalabalığız bugün
nasılsınız bakalım geçmişi okumadım daha. annemlerdeyim ev kalabalık teyzemler falan toplaştık. bakayım güzel anneler ne yapıyor dedim.

Hoşgeldin canım, geceleri ara sıra görüyorum seni, sataşıyorum ama görmüyon hiç...

senin istatiklere göre tek ben mi cok seediyom yani.tek göstermeyen benimkide.ayrica tebessümünkide gec gösterdi o da mi cok seediyo.:roflol::roflol:

senin istatiklere göre tek ben mi cok seediyom yani.tek göstermeyen benimkide.ayrica tebessümünkide gec gösterdi o da mi cok seediyo.:roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:
tebessümün gecmi gösterdiydi yoksa önce erkek sonra kizmi dediydi??
karistirdim
:uhm:

Bilmem, tebessüm gelince, kendisine bi soralım... kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benimki hemen gösterdi; neden diye bi sor, şeyetmiyom da ondan... :roflol::roflol:

evet tebessüm daha 2 hafta önce ögrendi.hatta benim anket bölümüne de tekrar hatirlatmis durumunu,

İşte!!! var ya buna yerlere yattım... :roflol::roflol::roflol:
Demek ki onlar biraz ara vermiş... siz de deneyin, ölmezsiniz merak etme... :roflol:

İşte!!! var ya buna yerlere yattım... :roflol::roflol::roflol:
Demek ki onlar biraz ara vermiş... siz de deneyin, ölmezsiniz merak etme... :roflol:

bu hafta ara verdik zaten bakalim bu sefer gösterecekmi.senin istatistik dogrumu.tabi carsambaya kadar biz durursak sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…