2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gene özel mevzulara dalmışız. canım dikişte atsalar betonda dökseler çerez bu işin üstadı olmuş sorun değil o halleder:roflol:

gene özel mevzulara dalmışız. canım dikişte atsalar betonda dökseler çerez bu işin üstadı olmuş sorun değil o halleder:roflol:

tek tek gelin be.. herkes bi taraftdan olmazki..
bende hamileyim yani
:CüvCüv:

gel obelixin annesi, öpecem ŞenizŞeniz

isminizde belli olmus.. adiyla büyüsün insallah

bu hafta ara verdik zaten bakalim bu sefer gösterecekmi.senin istatistik dogrumu.tabi carsambaya kadar biz durursak sırnaşık şey

rahat durun sizde azicik anacim.. ne bu ..:bbo:
damla bak bu benide gecmis

vallahi öptürmem kuzummm kocama saklıyom kendimi 1 haftadır görmüyom hahahaha

gidikdan öpcek halim yok ya..
yanakdan öpcedim ama anlasilan senin durumunda vahim
:teselli:

fıstıklar sizinle bu güzel sohbete devam etmek isterdim ama kardeşceyzimin bilgisayarla işi var. öpüyorum hepinizi kendinizeve meleklerimize iyi bakın.

rahat durun sizde azicik anacim.. ne bu ..:bbo:
damla bak bu benide gecmis

gidikdan öpcek halim yok ya..
yanakdan öpcedim ama anlasilan senin durumunda vahim
:teselli:

anacım gıdık mıdık snin işin belli olmaz:roflol:
önce bebeğin beynini bulandırıyo sonra da göstermiyo diyo hele bi rahat durun kuzum bebe kendine gelsin her yerlerini gösterir. :roflol:haklısın çerezim seni geçenlerde var:roflol:

masallah de senden bilirim bak :mymeka:

topige bombami düstü noldu??
Vallaha yaa!!!

burdayim telefonla konusuyom ama sizi okumaktan telfonda haa hii deyip durdum telefondaki arkadas da bisey anlamadi

:roflol:Alemsin valla...
Kızlar yaa, ben de bu akşam bebişime küvet almaya gidicem..
Bir de arayıp, yeni doktorumdan yarın ya da Cumartesi için randevu alayım diyom... Şu rahim ağzı boyuna aklım takıldı...

:roflol:Alemsin valla...
Kızlar yaa, ben de bu akşam bebişime küvet almaya gidicem..
Bir de arayıp, yeni doktorumdan yarın ya da Cumartesi için randevu alayım diyom... Şu rahim ağzı boyuna aklım takıldı...

hic ellesme.. birak..
bisey olsa doktorun söylerdi zaten.. sen rutin kontrolüne git bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…