:roflol::roflol::roflol:
sen rahat rahat konus ben dikkat ederim bu ada bisi konusmaz giyabinda :icecream:
hic ellesme.. birak..
bisey olsa doktorun söylerdi zaten.. sen rutin kontrolüne git bence
Aşkolsun... Sanki her gidenin arkasından konuşuyom... :sm_confused::sm_confused:
su rahim agzi boyundan benim hic haberim yok.doktor söylermi normalde.yoksa yine mi sormak lazim.herseyi soracazda ögrenecez.biz sormadan söyleseler olmaz sankikötükedihüso
evet cerezcim ya muhabbete daldik unuttuk.gecmis olsun buarada.
firsat bu firsat nazlanim biraz..
burnumu silerken gözlerim yerinden firlicak diye korkuyorum.. tikanmis iyice yabenneyaptımki
ben de aynen valla... Gözüm ayrı akıyo, burnum ayrı... Ara sıra gözümün yaşarmasından ekranı göremiyom... Burnum da fosforlu pembe oldu silmekten... Yutkunurken de, ağzım ve burnumdan garip sesler çıkartıyorum... Allah'tan öksürük ve boğaz ağrısı yok, şimdilik grip gibi seyrediyor...
ben de aynen valla... Gözüm ayrı akıyo, burnum ayrı... Ara sıra gözümün yaşarmasından ekranı göremiyom... Burnum da fosforlu pembe oldu silmekten... Yutkunurken de, ağzım ve burnumdan garip sesler çıkartıyorum... Allah'tan öksürük ve boğaz ağrısı yok, şimdilik grip gibi seyrediyor...
Merhaba Mart anne adayları,
Öncelikle sizlerin ve bebişlerinizin bayramınızı kutlarım. Benden daha tecrübeli olduğunuz için merak ettiğim birkaç şeyi size sormak istedim.
Mesela ilk bebişe hamile olanlar anneler, ilk kez hangi haftada hareketini hissettiniz?
Bebişlerin cinsiyetini hangi haftada öğrendiniz? İkili tarama testinde dr cinsiyetini söyleyebildi mi?
Şimdiden teşekkürler.
Öncelikle sizlerin ve bebişlerinizin bayramınızı kutlarım. Benden daha tecrübeli olduğunuz için merak ettiğim birkaç şeyi size sormak istedim.
Mesela ilk bebişe hamile olanlar anneler, ilk kez hangi haftada hareketini hissettiniz?
Bebişlerin cinsiyetini hangi haftada öğrendiniz? İkili tarama testinde dr cinsiyetini söyleyebildi mi?
Şimdiden teşekkürler.
Şimdiden teşekkürler.
seninde bayramin kutlu olsun canim..
hayirli ugurlu olsun saglikla kucagina almak nasip olsun insallah :Saruboceq:
ben hareketlerini basta sol tarafimda hissetmeye basladim canim19.haftada..
cinsiyetini gec ögrendim ben.. 21. haftada.. ama daha erken ögrenen annelerde var tabiiki..
benden bu kadar canim :teytey:
merhaba
bebegin hareketlerini 22.haftanin sonunda hissettim.cinsiyet konusuna ben hic girmeyim :) cünkü daha ögrenemedim.bakiniz burasi anlatiyo benim durumu :) http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/234999-sizce-bebegimin-cinsiyeti-ne.html
cinsiyetinin neden gec ögrenildigini de adacyo arkadas acikliyo:roflol:
Çok sağol Hekat. Genelde ilk hemileliği olanlar hep 20-24.haftalarda hareketini hissediyormuş. Benim daha çoook var galiba. Bebeğinin cinsiyetini merak ettim doğrusu çünkü ekşi, tatlı yeme durumların, sivilce hepsi birebir bende de var.Hayırlı evlat olsun, gönlünden geçen olsun.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?