2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

su rahim agzi boyundan benim hic haberim yok.doktor söylermi normalde.yoksa yine mi sormak lazim.herseyi soracazda ögrenecez.biz sormadan söyleseler olmaz sankikötükedihüso

Aşkolsun... Sanki her gidenin arkasından konuşuyom... :sm_confused::sm_confused:

yok caniiiiim kaydirigubbakcemile

su rahim agzi boyundan benim hic haberim yok.doktor söylermi normalde.yoksa yine mi sormak lazim.herseyi soracazda ögrenecez.biz sormadan söyleseler olmaz sankikötükedihüso

bi anormallik olsa zaten söyler doktorlar canim.. önemli bisey..

melekcim bosver işleri sen yatmana bakkk lütfen

egedenizcim sana da geçmiş olsun ve gözünaydın bebişin sağlıklıymış ne güzel...

firsat bu firsat nazlanim biraz..
burnumu silerken gözlerim yerinden firlicak diye korkuyorum.. tikanmis iyice yabenneyaptımki

ben de aynen valla... Gözüm ayrı akıyo, burnum ayrı... Ara sıra gözümün yaşarmasından ekranı göremiyom... Burnum da fosforlu pembe oldu silmekten... Yutkunurken de, ağzım ve burnumdan garip sesler çıkartıyorum... Allah'tan öksürük ve boğaz ağrısı yok, şimdilik grip gibi seyrediyor...

sana da gecmis olsun canim.dikkat edin kizlar kendinize.burasi da cok soguk kar yagiyo.korkuyom valle ben de grip olacam diye.

Merhaba Mart anne adayları,
Öncelikle sizlerin ve bebişlerinizin bayramınızı kutlarım. Benden daha tecrübeli olduğunuz için merak ettiğim birkaç şeyi size sormak istedim.
Mesela ilk bebişe hamile olanlar anneler, ilk kez hangi haftada hareketini hissettiniz?
Bebişlerin cinsiyetini hangi haftada öğrendiniz? İkili tarama testinde dr cinsiyetini söyleyebildi mi?
Şimdiden teşekkürler.

nazlanmak icin benimi beklyiordun be :mymeka:
oy kiyamam sana.. sanada gecmis olsun.. :teselli:
yaklasi bi öpim
:jeyyar:

merhaba
bebegin hareketlerini 22.haftanin sonunda hissettim.cinsiyet konusuna ben hic girmeyim :) cünkü daha ögrenemedim.bakiniz burasi anlatiyo benim durumu :) http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/234999-sizce-bebegimin-cinsiyeti-ne.html

seninde bayramin kutlu olsun canim..
hayirli ugurlu olsun saglikla kucagina almak nasip olsun insallah :Saruboceq:

ben hareketlerini basta sol tarafimda hissetmeye basladim canim19.haftada..
cinsiyetini gec ögrendim ben.. 21. haftada.. ama daha erken ögrenen annelerde var tabiiki..
benden bu kadar canim
:teytey:

merhabalar,
Senin de bayramın kutlu olsun. Geçmiş bayram mı diyeyim yoksa; malum, ikindi okundu, bayram bitti...
ben ilk bebişime hamileyim, ilk hareketlerini 16.-17.haftada hissettim. Barsaklarımda gaz var da, o dolaşıyor gibi bir histi... her ne kadar bu tarifi andırıyorsa da farklı bir duygu bu. İnsan farklı oluşundan bile anlayabilir bence. Ama illa emin olmak istiyorsan; doktor kontrolünde teyit et. mesela; ekranda bebişin bacakları hareket ederken, karnının neresinde nasıl bir his duyduğunu dinle... Böylelikle; o hislerin minik tekmecikler olduğundan emin olabilirsin.... :)
İkili tarama testinden cinsiyet tahmini tam olarak tutmuyor. Biz 16. haftada gördük cinsiyeti... Kız olmasına rağmen göstermekte gecikmedi kızım... :))
Senin doğum ne zaman, kısmetse?

Son düzenleyen: Moderatör:

cinsiyetinin neden gec ögrenildigini de adacyo arkadas acikliyo:roflol:

Çok sağol Hekat. Genelde ilk hemileliği olanlar hep 20-24.haftalarda hareketini hissediyormuş. Benim daha çoook var galiba. Bebeğinin cinsiyetini merak ettim doğrusu çünkü ekşi, tatlı yeme durumların, sivilce hepsi birebir bende de var. Hayırlı evlat olsun, gönlünden geçen olsun.:Saruboceq:

sagol canim tesekkür edrim senin bebegin de hayirli olsun allah tamamina erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…