Çok sağol Hekat. Genelde ilk hemileliği olanlar hep 20-24.haftalarda hareketini hissediyormuş. Benim daha çoook var galiba. Bebeğinin cinsiyetini merak ettim doğrusu çünkü ekşi, tatlı yeme durumların, sivilce hepsi birebir bende de var.Hayırlı evlat olsun, gönlünden geçen olsun.:Saruboceq:
hicde bileeeee..:icecream:
taa 16. haftada doktor kiz gibi demisti ama kordon yaniltabilir demisti..
21. haftada ayrinitilida ögrendim..
iftira atma ya :dilcikar:
ben en baştan beri feci şekilde ekşi yedim.... Ve kızım olacağını öğrendim... Normalde çikolata için ölürüm, ilk aylar çikolata görmek bile istemedim. Bence ekşi ve tatlı olayı tutuyo...
canim sana demedim yacinsiyeti gec ögrnme hakkindaki bilgileri adacyo arkadasimiz veriyo demek istedim
canim sana demedim yacinsiyeti gec ögrnme hakkindaki bilgileri adacyo arkadasimiz veriyo demek istedim
ben en baştan beri feci şekilde ekşi yedim.... Ve kızım olacağını öğrendim... Normalde çikolata için ölürüm, ilk aylar çikolata görmek bile istemedim. Bence ekşi ve tatlı olayı tutuyo...
Aynen ben de hep mandalina, portakal, turşu yemek istedim. Hamile kaldığımı bilmediğim halde tatlıdan birden soğudum nedense. Şimdi 12. haftaya girdim. Yeni yeni tatlı yemeye başladım.
Kızlar hepinize teşekkürler tekrar. Umarım sağ salim bebişlerinizi kucağınıza alırsınız. Kendinize iyi bakın. Çerez'cim bir sonraki dr randevusuna bu iş tamamdır merak etme:)) Hoşçakalın
canım benim allah kucağına almayı nasip etsinKizlar beni hatirladiniz mi? Ben de Mart 2009 anne adayiydim ama dis gebelik sebebiyle daha hamileligime doyamadan bebegim ucup gitmisti elleimden. Ne guzel ben de bir kac aya anne olacaktim ama kismet. ama gene de rabbim tek tupla cok bekletmedi,
Yeniden hamisim Allah'a sukur.Dua edin. a.s.Opuyorum sizi.
ay o bendede var ya holama cıktı allahım utanıyorummerhaba herkese.
cerez gecmis olsun.ben de de burun tikanikligi basladi.hiic horlamayan ben gece sirtüstü yatip acayip sesler cikarmisim:uhm: esim uyandirdi da yan yattim.
evet haklısın korkudan meraktansimdi size bisey diycem kimle konussam hamileliginin kiymetini bil tadini cikart en guzel zamanlar falan diyor ben buna hiiicc katilmiyorum hamilelik demek bence STRES demek. ilk 3 ay dustu mu bebek dusermi ,bulantiydi kusmaydi tiksinmeydi bebek yasyomu bilmem ne sonra bebek hareket etmiyo biseymi oldu yeteri kadar besleniyormuyum, kabizlik,kalca , bel agrisiydi iki adim yuruyup nefes nefese kalmalar, erken dogum korkulari, yalanci sancisi bilmemnesi eminim son aylardada uykusuzluk basliycak donemiycez yatakta yine tuvalet problemi basliycak. yani soylermisiniz nasil bir kadin icin en guzel zaman hamilelik donemi olabiliyor. benim icin gecerli degil ben zamanin cabuk gecmesini ve bebisimi bir an once kollarima almak istiyorum sonrada hickimseye hamilelik icin harika bi donem tadini cikart diyecegimide hic sanmiyorum bu donemin tek bi guzel yani var oda BEBISIMIN TEKMELERI :) simdi sabah sabah bunlar nerden cikti diyceksiniz walla bilmiyom.
canım ya şimdi nasılsınız çok üzüldüm bak üzme kendinide bebişinide umarım tez zamanda düzelirslm kizlar, hic keyfim yok benim ya, dun esimle birbirimizi yedik, su ruyada serpil diye sayiklamalarindan dolayi, ya hem suclu hem guclu, birde bagirip , cagirmalar, kufurlu hakaret etmeler,tehdit etmeler felan birde uste cikti yani suclu benmisim gibi, kendimi cok mutsuz hissediyorum
bir insanla bir iliski bittiyse tekrar baslamanin ne kadar buyuk hata oldugunu tekrar anladim ama caresiz iki cocugun hatirina katlanmak cok aci...
neyse sizinde moralinizi bozmayim canlarim
yahu kavga etmeyinde bu cinsiyet işinden kim anlkıyorsa benim minik böcüğümün cinsiyetinide söylesin
göstermiyor ya
ha bu arada kızlar bu ay farklı bi doktora gitmeyi düşünüyorum benim doktor hakkında pekm aklı selim şeyler duymadım bide başkasına gidem bakem çok iyi bi doıoktor diyoorlar bu ay ona gidecem
işte böyle
benmi
mandalina iyorum ya aslında herşeyi yiyorum bi gün canım ekşi istiyoır diğer gün tatalı ayrıca karnım toparlak değil gayet yayvan bide bubebek oynamıyor deli olacammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nazancıgım hangı ulkedeydın sen? Almanya mı ?
ben hollandadayim canim
dunurcum istesende istemesende geliyor, 8 gun boyunca, 3 saatten 8 saate kadar sen seciyorsun, 3 saat gelirse sadece bebekle sana bakiyor, yani bebisi yikiyor, yatagini carsafini felan degistiriyor, istersen seni yikiyor, atesine, tansiyonuna felan bakiyor isteemzirirken yardim ediyor nasil verecegini felan ama daha fazla istersen 6 saate kadar yine sigorta karsiliyor, o zaman her isini yapiyor temizlik yemek, baska cocugun varsa onlarin bakimi felan
ben hollandadayim canim
dunurcum istesende istemesende geliyor, 8 gun boyunca, 3 saatten 8 saate kadar sen seciyorsun, 3 saat gelirse sadece bebekle sana bakiyor, yani bebisi yikiyor, yatagini carsafini felan degistiriyor, istersen seni yikiyor, atesine, tansiyonuna felan bakiyor isteemzirirken yardim ediyor nasil verecegini felan ama daha fazla istersen 6 saate kadar yine sigorta karsiliyor, o zaman her isini yapiyor temizlik yemek, baska cocugun varsa onlarin bakimi felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?