2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben en baştan beri feci şekilde ekşi yedim.... Ve kızım olacağını öğrendim... Normalde çikolata için ölürüm, ilk aylar çikolata görmek bile istemedim. Bence ekşi ve tatlı olayı tutuyo...

Teşekkürler Cerez, Adacyo. Benim doğum kısmetse haziran sonu.
Adacyo sen epey erken keşfetmişsin hareketini. Verdiğin tavsiyeyi uygulayacağım.

ben en baştan beri feci şekilde ekşi yedim.... Ve kızım olacağını öğrendim... Normalde çikolata için ölürüm, ilk aylar çikolata görmek bile istemedim. Bence ekşi ve tatlı olayı tutuyo...

bendede aynisiydi basta..
cikolata delisi ben yer yemez istifra ediyordum..
illa eksi yada tuzlu..

simdi önüme ne gelirse yiyorum o baska
cokacimcoook

Aynen ben de hep mandalina, portakal, turşu yemek istedim. Hamile kaldığımı bilmediğim halde tatlıdan birden soğudum nedense. Şimdi 12. haftaya girdim. Yeni yeni tatlı yemeye başladım.

Aynen ben de hep mandalina, portakal, turşu yemek istedim. Hamile kaldığımı bilmediğim halde tatlıdan birden soğudum nedense. Şimdi 12. haftaya girdim. Yeni yeni tatlı yemeye başladım.

Bir de kendi gördüğün ve yakınlarının gördüğü rüyaları dikkate al derim ben. Ben rüyamda kız gördüm hep... Yakınlarım (annem, görümcem...) da hep kız gördüler... Anne rüyasında görür diyolar... Gerçi bu durumda hekat'ın bebişinin ikiz olup, bir kız bir erkek doğurması lazım ama benim çevremdekilerde tuttu hep... Çin falına güvenme... Biz iki arkadaş 2 gün arayla hamile kaldık; o erkek istedi, ona göre yaptı, ben de kız... Ama ikimiz de kız bekliyoruz şimdi.... :bbo::bbo:

Kızlar hepinize teşekkürler tekrar. Umarım sağ salim bebişlerinizi kucağınıza alırsınız. Kendinize iyi bakın. Çerez'cim bir sonraki dr randevusuna bu iş tamamdır merak etme:)) Hoşçakalın

canım benim allah kucağına almayı nasip etsin
merhaba herkese.
cerez gecmis olsun.ben de de burun tikanikligi basladi.hiic horlamayan ben gece sirtüstü yatip acayip sesler cikarmisim:uhm: esim uyandirdi da yan yattim.
ay o bendede var ya holama cıktı allahım utanıyorum
evet haklısın korkudan meraktan
demekki tadı buymuşl banada diyorlar uyu hamileliğinin tadını çıkar sonra uyyuyamazsın diye
canım ya şimdi nasılsınız çok üzüldüm bak üzme kendinide bebişinide umarım tez zamanda düzelir
daha bitmedi geçmiş yahu ammada yazmısınız ha bende annemlerdeydim yeni geldim özledim beyav bayram bitseydide kavuşsaydık

yahu kavga etmeyinde bu cinsiyet işinden kim anlkıyorsa benim minik böcüğümün cinsiyetinide söylesin
göstermiyor ya
ha bu arada kızlar bu ay farklı bi doktora gitmeyi düşünüyorum benim doktor hakkında pekm aklı selim şeyler duymadım bide başkasına gidem bakem çok iyi bi doıoktor diyoorlar bu ay ona gidecem
işte böyle

denizcim hoşgeldin..
Cinsiyetle ilgili epey yazıştık evet... yazılanlar sana fikir vermediyse; biraz bilgi vermen lazım... Müneccim miyiz ayol!!! :sm_confused::sm_confused:

benmi
mandalina iyorum ya aslında herşeyi yiyorum bi gün canım ekşi istiyoır diğer gün tatalı ayrıca karnım toparlak değil gayet yayvan bide bubebek oynamıyor deli olacammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

benmi
mandalina iyorum ya aslında herşeyi yiyorum bi gün canım ekşi istiyoır diğer gün tatalı ayrıca karnım toparlak değil gayet yayvan bide bubebek oynamıyor deli olacammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bak işte, bütün belirtiler kıza işaret... Hem bu zamana kadar da sakladı... Bir de istiareye yatarsan, rüyanda görürsün bence... Ben kız diyorum...

nazancıgım hangı ulkedeydın sen? Almanya mı ?

ben hollandadayim canim

dunurcum istesende istemesende geliyor, 8 gun boyunca, 3 saatten 8 saate kadar sen seciyorsun, 3 saat gelirse sadece bebekle sana bakiyor, yani bebisi yikiyor, yatagini carsafini felan degistiriyor, istersen seni yikiyor, atesine, tansiyonuna felan bakiyor isteemzirirken yardim ediyor nasil verecegini felan ama daha fazla istersen 6 saate kadar yine sigorta karsiliyor, o zaman her isini yapiyor temizlik yemek, baska cocugun varsa onlarin bakimi felan

iyimis be dünürüm.. ilk günlerde eline geliverir ne güzel..
yurt disinda olunca nerde anne yada kayinvalide yaninda herkesin..
ne güzel..

valla çok güzel bir uygulama... Hem de tarafsız biri... Onun yap dediklerini kayınvalide falan dese, batar insana... Keşke Türkiye'de de olsa böyle bişi...
Kızlar ben şimdilik kaçıyorum, bir banyo yapayım, kızıma küvet almaya gitcez.... Gece girerim tekrar. iyi bakın kendinize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…