valla oyle kizlar cok rahat, annemde gelicek doguma, inslh hemsireyle kapismazlar:roflol:herseye karisiyor cunku hemsire, bugun diyo yorgan bile ortmek yokmus ustune, battaniye ortcekmisiz kis gunu, annem dinlemez onu yorgan orter, hemsire gelir kaldirir annem cikarir yorgani:roflol: inslh annem dalmaz kadinaÇok üzgünüm çoook, gecen dogumumda 8 saat gelecekti kadin, kayinvaldem ben uyurken 3 saat yeter ben bakarim demis, ikinci gunden sonra bebegi sevmeye cay icmeye geldi sadece baka baka oldukaydirigubbakcemile3, bu sefer dinlemiycem 6 saat gelsin her isimi gorsun, kocamla ilgilenmek haricinde her isi yapabilirsırnaşık şey
:roflol::roflol:
bide o yüzü var he..
amma eglenceli olur he onalri izlemek..
sen alcan kucana oglusunu.. birakcan onlari kapiscaklar sırnaşık şey
annem dil bilse neysede dil bilmeyince direk sacina dalmasin kadininkaydirigubbakcemile, bir suru yeni yeni uygulamalar getirmisler bu arada, bebis benim yatak odasinda yatacakmis, eskiden kendi odasinda yatmasini tavsiye ediyorlardi, simdi yeni uygulama annesiyleyatmasiymis, gece aciktiginda daha aglamadan elini emmeye basladiginda bebegi alip emzirirsin, kendi odasinda durursa agladiginda alip emzirebilirsin , o zamanda cok enerji kaybeder iyi degil bebek icin dedi, hem senin odanda senin kokunu alir seni hissederse daha rahat uyur, huzurlu olur dedi
ruhecim burda steyince geliyor sadece ama dimi??
kimse yokmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kimse yokmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
slm güzel anneler nasilsiniz bakalim gecmisi okumadim cok uzun cünkü,ins herkes cok iyidir
he yazmışınızda ben görmemişim ya napim yeni mesaj yazmadan yazılanlar çıkmıyor
oy buarada oda buz gibi bi taraflarım dondu yav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?