2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

valla oyle kizlar cok rahat, annemde gelicek doguma, inslh hemsireyle kapismazlar:roflol:herseye karisiyor cunku hemsire, bugun diyo yorgan bile ortmek yokmus ustune, battaniye ortcekmisiz kis gunu, annem dinlemez onu yorgan orter, hemsire gelir kaldirir annem cikarir yorgani:roflol: inslh annem dalmaz kadinaÇok üzgünüm çoook, gecen dogumumda 8 saat gelecekti kadin, kayinvaldem ben uyurken 3 saat yeter ben bakarim demis, ikinci gunden sonra bebegi sevmeye cay icmeye geldi sadece baka baka oldukaydirigubbakcemile3, bu sefer dinlemiycem 6 saat gelsin her isimi gorsun, kocamla ilgilenmek haricinde her isi yapabilirsırnaşık şey

:roflol::roflol:
bide o yüzü var he..
amma eglenceli olur he onalri izlemek..
sen alcan kucana oglusunu.. birakcan onlari kapiscaklar
sırnaşık şey

:roflol::roflol:
bide o yüzü var he..
amma eglenceli olur he onalri izlemek..
sen alcan kucana oglusunu.. birakcan onlari kapiscaklar
sırnaşık şey

annem dil bilse neysede dil bilmeyince direk sacina dalmasin kadininkaydirigubbakcemile, bir suru yeni yeni uygulamalar getirmisler bu arada, bebis benim yatak odasinda yatacakmis, eskiden kendi odasinda yatmasini tavsiye ediyorlardi, simdi yeni uygulama annesiyleyatmasiymis, gece aciktiginda daha aglamadan elini emmeye basladiginda bebegi alip emzirirsin, kendi odasinda durursa agladiginda alip emzirebilirsin , o zamanda cok enerji kaybeder iyi degil bebek icin dedi, hem senin odanda senin kokunu alir seni hissederse daha rahat uyur, huzurlu olur dedi

bu mantikli ama..
da..
uygulama diyorsun?
yani illa öylemi olcakmis? ayri odaya yatirirsan nolurmus?

iyi aksamlar kizlar kaynatmissiniz yine masallah gecmisi okuyamiycam simdi iysinizdir hepiniz ins hacercim ebe muhabbeti gecmis sanirim burdada var öyle biliyosun dimi

kimse kalmamış galiba sanırsam ege-deniz bacım senmi kaldın nasıl gidiyor bebiş nasıl

bu arada kızalr dün eşimle arogu izledik çook komikti sadece futbol sahnesi accık sıkıcıydı ama yi
nede iyidi tavsiye ederim

galiba yoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

yahu hep ben yazmışım kendim yazıyom kendim okuyom hahaha
yahu çerez su nicki değiştirsen adını okudujkça canım fındık fıstık çekiyor yahu

he yazmışınızda ben görmemişim ya napim yeni mesaj yazmadan yazılanlar çıkmıyor
oy buarada oda buz gibi bi taraflarım dondu yav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…