he yazmışınızda ben görmemişim ya napim yeni mesaj yazmadan yazılanlar çıkmıyor
oy buarada oda buz gibi bi taraflarım dondu yav
burdayiz canim nasilsin
ben burdaxim cnma.s.
iyiyiz canim sen nasilsin sadece adayadayi,melek ve sibser arkadaslarimiz yatmak zorundalar suanda baska bildigim bir sorun yok
dondum yahu gidemde accık bebişimin battaniyesini yapam oy oy kocişte evde yok canım sıkılıyor yaaa
Bir de kendi gördüğün ve yakınlarının gördüğü rüyaları dikkate al derim ben. Ben rüyamda kız gördüm hep... Yakınlarım (annem, görümcem...) da hep kız gördüler... Anne rüyasında görür diyolar... Gerçi bu durumda hekat'ın bebişinin ikiz olup, bir kız bir erkek doğurması lazım ama benim çevremdekilerde tuttu hep... Çin falına güvenme... Biz iki arkadaş 2 gün arayla hamile kaldık; o erkek istedi, ona göre yaptı, ben de kız... Ama ikimiz de kız bekliyoruz şimdi.... :bbo::bbo:
hosgeldin denizcim..
kizlarin cenesi bi düstümü sayfalar aliyor basini gidiyor..
dogru söylüyosun bazen cok konusuyolar sayfalarin hizina yetisilmiyo :roflol:
iyisiniz insallah
yahu kavga etmeyinde bu cinsiyet işinden kim anlkıyorsa benim minik böcüğümün cinsiyetinide söylesin
göstermiyor ya
ha bu arada kızlar bu ay farklı bi doktora gitmeyi düşünüyorum benim doktor hakkında pekm aklı selim şeyler duymadım bide başkasına gidem bakem çok iyi bi doıoktor diyoorlar bu ay ona gidecem
işte böyle
ruhe haben cnm Almanyanin neresinde oturuyosun bende almnyadayim cünkü
bende cok iyim cnm saol..
yeni doktor bulduk sali günü randevu aldik gidicez bakalim bu nasil bisi olcak ins iyidir biktim artk cünkü
adayadayi,melek ve sibserde ins sorunsuz atlatirlar dualarim onlarla hepimizin bebisleri zamnn da ve saglikli gelirler ins
canim hamburgdayim ben sen nerdesin
aaaa bende sadece ben ögrenemedim saniyodum cinsiyeti ama canim listede senin bebisin cinsiyeti yaziyodu
yok şeker o bir ihtimaldi doktor göstermiyor dedi
göstermiyor oynamıyor aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bayılazam ama
ADACYO naptın canım aldın geldin mi küveti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?