2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

he yazmışınızda ben görmemişim ya napim yeni mesaj yazmadan yazılanlar çıkmıyor
oy buarada oda buz gibi bi taraflarım dondu yav

aynen cnm benim evde öyle peteklere elledimmi sicacik ama oda buzane gibi sali günü gidip elektrikli soba alicaz ayriyettn cocugum donmasin bu evde

iyiyiz canim sen nasilsin sadece adayadayi,melek ve sibser arkadaslarimiz yatmak zorundalar suanda baska bildigim bir sorun yok

bende cok iyim cnm saol..
yeni doktor bulduk sali günü randevu aldik gidicez bakalim bu nasil bisi olcak ins iyidir biktim artk cünkü

adayadayi,melek ve sibserde ins sorunsuz atlatirlar dualarim onlarla hepimizin bebisleri zamnn da ve saglikli gelirler ins

basıyom anacım ama arada bir yazmayınca çıkmıyor herneyse sorun değil yazarım ben

dondum yahu gidemde accık bebişimin battaniyesini yapam oy oy kocişte evde yok canım sıkılıyor yaaa

valla canim biz de ikiz olmasini cok istiyoduk ama tek oldugu kesinsırnaşık şey

hosgeldin denizcim..
kizlarin cenesi bi düstümü sayfalar aliyor basini gidiyor..

dogru söylüyosun bazen cok konusuyolar sayfalarin hizina yetisilmiyo :roflol:
iyisiniz insallah

aaaa bende sadece ben ögrenemedim saniyodum cinsiyeti ama canim listede senin bebisin cinsiyeti yaziyodu

haakkinda hayirlisi canim ins gönlüne göre cikar bende yeni degistirdim cok sükür memnunum bundan

brokoliyi çok kısa süre haşlaman gerekiyo vitaminlerinin ölmemesi için biliyosundur canım...

ben de napim iyilik oturuyoz işte, aklıma ne geldi biliyomusun burda yazarken düşündüm de karnı burnunda bi sürü bayan yazışıyo, yani gözümde canlandırdım farklı farklı evler, farklı farklı hayatlar ama ortak bi nokta hepimiz aynı zamanlardayız...kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…