brokoliyi çok kısa süre haşlaman gerekiyo vitaminlerinin ölmemesi için biliyosundur canım...
ben de napim iyilik oturuyoz işte, aklıma ne geldi biliyomusun burda yazarken düşündüm de karnı burnunda bi sürü bayan yazışıyo, yani gözümde canlandırdım farklı farklı evler, farklı farklı hayatlar ama ortak bi nokta hepimiz aynı zamanlardayız...kaydirigubbakcemile5
valla ben yerleşik kilolarımı değil ama son birkaç günde aldığım kiloları verebiliyorum, abur cuburu kesince...aah aah ben kilo vermeyi geçtim almasam ya da az alsam daha ne isterim ki...-tatlicadiarzu-
ADACYO bebisinin küveti hayirli olsun güle güle kullanin.fotosunu koydun mu diger sayfaya?
ben birkac saattir burdayim.kimse yazdiklarima birsey yazmayinca baska yerlere dalmisim.
afiyet olsun yarasin.ben sevemedim bir türlü su brokoliyi.
benim hamile kaldığımda ilk aşerdiğim şey brokoliydi... Hatta zeytinyağlı, baharatlı falan bir versiyonunu canım çekti, o günlerde de yeni taşınmıştım... Ocağım ve hatta tüpüm bile yoktu... Ankra'daki arkadaşım koca bir kavanoz pişirip, kargoyla yolladı. hani büyük turşu kavanozları vardır ya, ondan... Limonlu limonlu öyle bir yedim ki... Hatta getiren kargo şirketi saat 4 e kadar paketimi getirmeyince, artık şirketi son arayışımda, ben hamile bir kadınım, o pakette benim aşerdiğim yemek var, söyleyin o şoföre 10 dk. da getirsin o paketi artık diye kendimi yırttım. vallahi 10 dk. yı bile bulmadan paket kapıdaydı... :roflol::roflol:
korkulur valla adamlari bile korkutmussun.
Valla di mi aynen dediğin gibi oluyo... Pişmiş halinin kokusu ve görüntüsü geliyo sanki insanın önüne...ben de ilk aşerdiğim şeyi yazıyım canım, tabi o zaman hamile olduğumu falan bilmiyorum, şimdiki hesaplamalarıma göre dört beş günlüğüm sanırım, mutfakta bulaşık makinasını boşaltıyodum elimdeki tabakları yukarı dolaba bi uzattım tam o anda burnuma somon balığı kokusu geldi, sanki orda pişmiş bekliyo gibi, hemen eşime gelip canım somon balığı istiyo yarın kesin al dedim o da tamam dedi, ertesi gün eve geleceği zaman balığı aldın mı dedim, hamile olabileceğim hiç aklıma gelmedi ama eşim düşünmüş acaba hamilemi ki demiş yoksa hiç o kadar büyük istek duymam bi yiyeceğe, neyse ki o gün balığı yedim
iyi akşamlar kızlar
keyifler iyidir umarım
iyi akşamlar kızlar
keyifler iyidir umarım
iyiyim canım saol sen nasılsın?iyiaksamlar.nasilsin
saol adacım bende iyiyim
bu arada şu brokoliyi haşayarak nasıl yapıyorsun ya anlatsana ben kıymalı yemeğini yapıyorum ama bıktım ondan bu güzelse onu yapayım birazda
çok saol canım mutlaka deniyeceğim mutlaka güzel olurCanım azıcık tuzlu suda haşla, sadece çatal batacak kadar...
Sonra vereceğim karışımı bir yerde hazırla ve sosu bir bütün olarak tek seferde, süzerek bir tabağa aldığın brokolilerin üzerine dök. Yemeden önce bir müddet sosla beklerse daha lezzetli olur.
1 çay bardağı zeytinyağı
1,5 limon
Sade Tuzot (mavi paket) (1 yemek kaşığı dolusu)
2-3 sarımsak
yada sadece tuzlu suda haşlayıp, süzdükten sonra üzerine sarımsaklı yoğurdu bolca koyarak da yiyebilirsin... Emin ol, müthiş oluyor.... cokacimcoook
iyiyim canım saol sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?