2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok saol canım mutlaka deniyeceğim mutlaka güzel olur
peki haşladığın zaman vitaminleri suya geçmiyor mu?

uzun uzun haşlamıyorum zaten... Suya geçen de geçer diye düşünüyorum, o kadar vitamin avcılığı yapınca yeme hevesim kaçıyo... Ben tadına hastayım brokolinin... İmkan varsa buharda da pişirilebilir aslında, sonuçta bizim olay yoğurtta ya da sosta... Bize sadece yumuşamış brokoli lazım... cokacimcoook

yarın alayım da deneyeyim epeydir yemiyordum iyi oldu teşekkürler tarifin için

selam kizlar bende cok yerdim brokoliyi hamile kalmadan once ama agzima surmedim son 6 aydir. ben 3 dakika buhar makinasinda yapiyodum. simdi yazarken bile midem bulandi benim bulantilar doguma kadar surcek galiba (

afiyet olsun... ben bugün yoğurtlu yedim ama bir paketim daha var... yarın da zeytinyağlı mı yapsam yoksa... Hımmmm!!! :))

selam kizlar bende cok yerdim brokoliyi hamile kalmadan once ama agzima surmedim son 6 aydir. ben 3 dakika buhar makinasinda yapiyodum. simdi yazarken bile midem bulandi benim bulantilar doguma kadar surcek galiba (
hamileliğin cilveleri o camım çok sevdiğin birşeyden nefret edebiliyorsun ya da hiç sevmediğin birşeyi aniden canın istiyor
doğumdan sonra düzeliriz inşallah :))

bende de oluyo bazı şeylerde... daha fazla ismi anıp da senin içini döndürmeyelim bari... :)) Buhar makinesi işi iyiymiş bu arada... Kaç para ki bunlar? Ben de durumlar düzelirse alsam bi tane....
yok kiz sizin yemek tarifinizi böldüm sandim ayip oldu diye sustum.

Ayy Özgücüm çok incesin. Ama yok kız ne bölcen... Kadınlar hamamı gibi bura, hepimiz hep bir ağızdan bağrışa çağrışa konuşuyoz işte... Lafı ortaya goyuyoz beğenen, alıp gedeyoo, beğenmeyen bıragıp kaçayooo :roflol:
Öyle sıra beklesek, valla çerezden kimseye sıra gelmez... kaydirigubbakcemile3Ayyy, yarın bunu okursa canıma da okur artık.. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

adacyocum gule gule kullansin bebegin kuvetini insallah. bizde carsiya gittik kocisle persembe gunleri gec saate kadar acik dukkanlar christmas dolayisiyla ay ne guzeldi insanlar civil civil alisveris telasi. bende bikac bisey aldim gerci kendime bisey almadim.

orda kutlamalar 1 hafta önceden mi başlıyordu?

alisveris dedinizde ben daha hicbirsey almadim haftaya kontrolden sonra baslariz.ögrenirsek cinsiyetini ona göre yapariz ögrenemezsek artik sansina küssün bebis ne alirsak onu kullanir :) ama daha birsey almadim ya stres yaptim simdi.

teşekkür ederim canım... Ayy evet yaa yılbaşı nedeniyle süper oluyodur di mi... Hediyeler falan, ne güzellll.... kaydirigubbakcemile5Biraz da kendine alsaydın...
25 inde di mi christmas? az kaldı...

alisveris dedinizde ben daha hicbirsey almadim haftaya kontrolden sonra baslariz.ögrenirsek cinsiyetini ona göre yapariz ögrenemezsek artik sansina küssün bebis ne alirsak onu kullanir :) ama daha birsey almadim ya stres yaptim simdi.
yok canım ya boşuna stres yapma alırsın
bak benim 28. haftam bitti 3-5 parça anneannesinin aldığı kıyafetlerden başka birşeyi yok bende bu ay geçsin diye bekliyorum inşallah o zaman almaya başlayacağım

Stres yapma canım, senin daha vaktin var... :teselli:

orda kutlamalar 1 hafta önceden mi başlıyordu?

aslinda basladi yarin esimin okulunun christmas partisi var (ne giycem bilmiyorum almadimda bisey) ama sokaklarda falan sarkilar sicak sarap satislari gosteriler basladi ama soguk ya ben kalamadim fazla onlar alkol aldiklari icin isiniyolar tabi bende azicik sicak sarap ictim cok seviyorum nasil canim istiyor zor zaptettim kendimi kafaya dikmemek icin isin garip yani normalde saraptan nefret ederim. iste havayami girdim ne olduysa artik bana:roflol::roflol:

Stres yapma canım, senin daha vaktin var... :teselli:

iyi o zaman ben de bosa telaslanmayim ocaktan itibaren yaparim heralde hepsini.benim unuttugum olurda eksik birseyler kalirsa annem türkiyeden gelince hallederiz artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…