çok saol canım mutlaka deniyeceğim mutlaka güzel olur
peki haşladığın zaman vitaminleri suya geçmiyor mu?
yarın alayım da deneyeyim epeydir yemiyordum iyi oldu teşekkürler tarifin içinuzun uzun haşlamıyorum zaten... Suya geçen de geçer diye düşünüyorum, o kadar vitamin avcılığı yapınca yeme hevesim kaçıyo... Ben tadına hastayım brokolinin... İmkan varsa buharda da pişirilebilir aslında, sonuçta bizim olay yoğurtta ya da sosta... Bize sadece yumuşamış brokoli lazım... cokacimcoook
Özgüüüü, az ve öz konuşuyon, hayırdır? Bugün konuşa konuşa yoruldun mu?
hamileliğin cilveleri o camım çok sevdiğin birşeyden nefret edebiliyorsun ya da hiç sevmediğin birşeyi aniden canın istiyorselam kizlar bende cok yerdim brokoliyi hamile kalmadan once ama agzima surmedim son 6 aydir. ben 3 dakika buhar makinasinda yapiyodum. simdi yazarken bile midem bulandi benim bulantilar doguma kadar surcek galiba(
selam kizlar bende cok yerdim brokoliyi hamile kalmadan once ama agzima surmedim son 6 aydir. ben 3 dakika buhar makinasinda yapiyodum. simdi yazarken bile midem bulandi benim bulantilar doguma kadar surcek galiba(
yok kiz sizin yemek tarifinizi böldüm sandim ayip oldu diye sustum.
o suçu hergün işliyoruz biz :hooray:ben yemegi cok kacirmisim o yüzden yemek konusunda durgunlastim.sucluyum da birazgüzeldi napayim
orda kutlamalar 1 hafta önceden mi başlıyordu?adacyocum gule gule kullansin bebegin kuvetini insallah. bizde carsiya gittik kocisle persembe gunleri gec saate kadar acik dukkanlar christmas dolayisiyla ay ne guzeldi insanlar civil civil alisveris telasi. bende bikac bisey aldim gerci kendime bisey almadim.
adacyocum gule gule kullansin bebegin kuvetini insallah. bizde carsiya gittik kocisle persembe gunleri gec saate kadar acik dukkanlar christmas dolayisiyla ay ne guzeldi insanlar civil civil alisveris telasi. bende bikac bisey aldim gerci kendime bisey almadim.
bende de oluyo bazı şeylerde... daha fazla ismi anıp da senin içini döndürmeyelim bari... :)) Buhar makinesi işi iyiymiş bu arada... Kaç para ki bunlar? Ben de durumlar düzelirse alsam bi tane....
burda cok ucuz canim benimki 3 katli diger katlarada baska sebzeler koyuyodum guzel oluyodu yaklasik 20 pound yani 40-50 milyon turk lirasi. tabi artik kullanmiyorum sebze olarak yedigim tek sey salata asla pismis sebze yiyemiyorum.:1no2:
yok canım ya boşuna stres yapma alırsınalisveris dedinizde ben daha hicbirsey almadim haftaya kontrolden sonra baslariz.ögrenirsek cinsiyetini ona göre yapariz ögrenemezsek artik sansina küssün bebis ne alirsak onu kullanir :) ama daha birsey almadim ya stres yaptim simdi.
alisveris dedinizde ben daha hicbirsey almadim haftaya kontrolden sonra baslariz.ögrenirsek cinsiyetini ona göre yapariz ögrenemezsek artik sansina küssün bebis ne alirsak onu kullanir :) ama daha birsey almadim ya stres yaptim simdi.
bende de oluyo bazı şeylerde... daha fazla ismi anıp da senin içini döndürmeyelim bari... :)) Buhar makinesi işi iyiymiş bu arada... Kaç para ki bunlar? Ben de durumlar düzelirse alsam bi tane....
burda cok ucuz canim benimki 3 katli diger katlarada baska sebzeler koyuyodum guzel oluyodu yaklasik 20 pound yani 40-50 milyon turk lirasi. tabi artik kullanmiyorum sebze olarak yedigim tek sey salata asla pismis sebze yiyemiyorum.:1no2:
canim bulantimi sadece kusma da varmi? ne yiyosun peki.beslenebiliyomusun
orda kutlamalar 1 hafta önceden mi başlıyordu?
yok canım ya boşuna stres yapma alırsın
bak benim 28. haftam bitti 3-5 parça anneannesinin aldığı kıyafetlerden başka birşeyi yok bende bu ay geçsin diye bekliyorum inşallah o zaman almaya başlayacağım
Stres yapma canım, senin daha vaktin var... :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?