2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

burasida böyle gecen sene bu siralar sicak sarap icmistim ama bu sene icmeyecegim.

burasida böyle gecen sene bu siralar sicak sarap icmistim ama bu sene icmeyecegim.

doktorum haftada 2 bardak kirmizi sarap icebilirsin dedi ama kucuk kadehte. dedim ben icmiyorum zaten normalde pek sevmem ama ne olduysa hamilelikte oldu acayip canim istiyor o yuzden geceleri carsiya gitmemek lazim :roflol: sigarayi birakmis adamim ben alkolemi basliycaz simdi hemde hamile hamile:roflol:

nazan da geldi.hosgeldin

h.buldum caniminici, bir gecmisi okuyayim dedim, kaynatmissiniz yine

adacyocum, bende brokkoliyi severim, ama haslarken hic su koymam tencereye, brokkoliyle, soyulmus patatesi tencereye koyup, biraz zeytinyagi, tuz, karabiber ve kirmizi biber koyup kisik ateste yumusatiyorum, belki bazen cok az bir cay bardagi kadar su koyuyorum en fazla, et yemeklerinin yaninda felan nefis oluyor birde oyle dene istersen

hekatcim hamilelige 63 le basladim 59 a dustum ilk 3 ay simdi 64 um. bugun doktora cok tatli yiyorum dedim ye dedi. normal hersey dedi bakalim sonradanmi cikcak acisi.

sağol canım, denerim tabii.. Şey sorcam, patates biraz daha zor haşlanır ya, patatesin pişme süresi, brokoliye çok gelmiyor mu peki?

hekatcim hamilelige 63 le basladim 59 a dustum ilk 3 ay simdi 64 um. bugun doktora cok tatli yiyorum dedim ye dedi. normal hersey dedi bakalim sonradanmi cikcak acisi.

Ayy nasıl özendim yaaa. Bulantılar falan kötü tabii de, işin kilo almama tarafı baya iyiymiş... :))

bugun gelen hemsire diyoki bebegin cantasi felan hazirmi, yok dedim hazirla dedi bana 7. aydan itibaren herseyi hazir olmali dedi, birde bebek icin gerekenlerin listesini cikarmis, hafta sonu gidebilirsem carsiya onlari tamamliycam, hazirmi deyince heyecan yaptim simdi:)

sağol canım, denerim tabii.. Şey sorcam, patates biraz daha zor haşlanır ya, patatesin pişme süresi, brokoliye çok gelmiyor mu peki?

yok canim patatesleri kucugunden seciyorum yada ortadan boluyorum ayni zamanda pisiyolar brokkoliyle, hem buharinda pismis oluyor boyle hic vitamin kaybetmiyor ayrica lezzetli oluyor

Listede neler var, Nazan?

canim o liste cok mu kabarik bize de yazsan sen

o zaman hamile kaldigin kiloyla simdiki arasinda 1 kilo var.göbegini merak ettim simdi.

gobegim cikti ozellikle aksamlari kocaman oluyor ama ben bacaklarimdan ve kalcalarimdan verdigim kiloyu geri almadim onlar gobege gitti:teytey:

adacyocum ozenme hic walla en azindan bebek besleniyomu diye bi derdin yok senin ,:icecream:bende sana cok ozendim 2 tabak brokoliyi yedim deyince oh yarasin bebisine masallah birsuru vitamin aldi ne guzel iste.

Listede neler var, Nazan?

yazayim tabii

4-6 tane atlet
4-6 ayakli pantalon( yani zibin alti oluyor ya ondan sanirim)
36 tane bez( bu bezler 50 ye 50 kare seklinde ince beyaz bezler turkce adini tam bilmiyorum ayrica ben 36 degil 10 tane aldim:)..)
6 tane agiz bezi
uyku tulumu
6 tane kese (bunlarda ince beyaz sargi bezinin az kalini gibi)
komidin
alt alma yastigi
bebek yatagi
matras
6 battaniye
matras koruyucu
bebek nevresimi
2 metal su sisesi
1 kirli bez kovasi
1 cop kovasi
1 paket pamuk
2 paket gazli bez
bebek sabunu
bebek kuveti ve standi
bebek taragi
2 biberon, 2 emzik
2 dijital termometre (biri anne biri bebek icin)
1 paket vazelinkremi

listedekilerden 1 tanesi var evde benim o da dijital termometrea.s
ooo cogu gitmis azi kalmis a.s
saka bir yana gülüyorum halime
nazancim liste icin tsekkürler

Ben bütün listeyi anladım... hemen hepsini almışım ama 6 battaniye olayını anlayamadım... gerçekten ihtiyaç oluyor mu 6 taneye? bende şimdilik 3 tane var, farklı kalınlıklarda. 2 tane de yorgan... yetmez mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…