bende de oluyo bazı şeylerde... daha fazla ismi anıp da senin içini döndürmeyelim bari... :)) Buhar makinesi işi iyiymiş bu arada... Kaç para ki bunlar? Ben de durumlar düzelirse alsam bi tane....
burda cok ucuz canim benimki 3 katli diger katlarada baska sebzeler koyuyodum guzel oluyodu yaklasik 20 pound yani 40-50 milyon turk lirasi. tabi artik kullanmiyorum sebze olarak yedigim tek sey salata asla pismis sebze yiyemiyorum.:1no2:
Valla fena da değilmiş fiyatı... İlerleyen aylarda almak nasip olur inşallah...
aslinda basladi yarin esimin okulunun christmas partisi var (ne giycem bilmiyorum almadimda bisey) ama sokaklarda falan sarkilar sicak sarap satislari gosteriler basladi ama soguk ya ben kalamadim fazla onlar alkol aldiklari icin isiniyolar tabi bende azicik sicak sarap ictimcok seviyorum nasil canim istiyor zor zaptettim kendimi kafaya dikmemek icin isin garip yani normalde saraptan nefret ederim. iste havayami girdim ne olduysa artik bana:roflol::roflol:
canim bulantimi sadece kusma da varmi? ne yiyosun peki.beslenebiliyomusun
canim kusma ender oluyor haftada 1 yada 2 haftada 1. bulanti icten icten hep var bazen siddetleniyor ama cok degil. balik ve sebze yiyemiyorum cok zorlarsam tavuk belki. ama kofte yada kiymali seyler yiyorum salata bazen yogurt ama deli gibi meyve yiyorum bide tatli cok yiyorum. gunde 1 bardakta sut iciyorum. yumurta haftada 2 kez belki yiyorum.
canim kusma ender oluyor haftada 1 yada 2 haftada 1. bulanti icten icten hep var bazen siddetleniyor ama cok degil. balik ve sebze yiyemiyorum cok zorlarsam tavuk belki. ama kofte yada kiymali seyler yiyorum salata bazen yogurt ama deli gibi meyve yiyorum bide tatli cok yiyorum. gunde 1 bardakta sut iciyorum. yumurta haftada 2 kez belki yiyorum.
kilo durumun nasil peki alabildinmi.bu haftaya kadar kac kilo aldin.
burasida böyle gecen sene bu siralar sicak sarap icmistim ama bu sene icmeyecegim.
nazan da geldi.hosgeldin
h.buldum caniminici, bir gecmisi okuyayim dedim, kaynatmissiniz yine
adacyocum, bende brokkoliyi severim, ama haslarken hic su koymam tencereye, brokkoliyle, soyulmus patatesi tencereye koyup, biraz zeytinyagi, tuz, karabiber ve kirmizi biber koyup kisik ateste yumusatiyorum, belki bazen cok az bir cay bardagi kadar su koyuyorum en fazla, et yemeklerinin yaninda felan nefis oluyor birde oyle dene istersen
hekatcim hamilelige 63 le basladim 59 a dustum ilk 3 ay simdi 64 um. bugun doktora cok tatli yiyorum dedim ye dedi. normal hersey dedi bakalim sonradanmi cikcak acisi.
hekatcim hamilelige 63 le basladim 59 a dustum ilk 3 ay simdi 64 um. bugun doktora cok tatli yiyorum dedim ye dedi. normal hersey dedi bakalim sonradanmi cikcak acisi.
sağol canım, denerim tabii.. Şey sorcam, patates biraz daha zor haşlanır ya, patatesin pişme süresi, brokoliye çok gelmiyor mu peki?
bugun gelen hemsire diyoki bebegin cantasi felan hazirmi, yok dedim hazirla dedi bana 7. aydan itibaren herseyi hazir olmali dedi, birde bebek icin gerekenlerin listesini cikarmis, hafta sonu gidebilirsem carsiya onlari tamamliycam, hazirmi deyince heyecan yaptim simdi:)
bugun gelen hemsire diyoki bebegin cantasi felan hazirmi, yok dedim hazirla dedi bana 7. aydan itibaren herseyi hazir olmali dedi, birde bebek icin gerekenlerin listesini cikarmis, hafta sonu gidebilirsem carsiya onlari tamamliycam, hazirmi deyince heyecan yaptim simdi:)
o zaman hamile kaldigin kiloyla simdiki arasinda 1 kilo var.göbegini merak ettim simdi.
Listede neler var, Nazan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?