2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

rica ederim canim burda bunlari istediler , ozellikle su beyaz ince bezleri cok kullaniyor eve gelen hemsire, mesela carsafin ustune onu seriyor, bebegi onunla kuruluyor, teni dogdugunda hassas oldugu icin havluyla kurulamiyorlar, metal sicak su siselerini ona sariyor, o siseleride yatagina koyuyorlar isitsin diye, 10 tane aldim ama belki yetmeyebilir birkac tane daha alabilirim onlardan

battaniye dedigim aslinda battaniyeden daha ince bebegi yataktan alip emzircegin zaman ona sariyosun, o cok kullaniyo ondan istiyolar sanirim birkac tane almistim resmini koyayim istersen canim

kalin battaniyeyide burda yorgan kullanmiyolarmis battaniye ortuyolarmis onun icin, bebek arabasinin ustune, maxicosinin ustune, oturma odasina bebegi alirsan koltuga serip onun ustune bebegi yatirmak icin felan kullaniyorum, altini acarken felan cabuk kirletiyolar batteniyeyi ama 3-4 tane olsa yeter sanirim

hah şimdi biraz daha oturdu kafamda, sağol. Resmi de koyarsan memnun olurum.Albüme mi ekleyeceksin?

butur seyler cok kullanisli oluyor kizlar, kocaman battaniyeye sarip emzirmektense boyle ince birseye sarip kucaklayin bebislerinizi

benim battaniyelerim de bu ayarda... Teşekkürler nazancım. Pike deniyor olablir mi? :) Ben öyle benzettim. gerçi pike ile havlu arası bişi ama...

dogru olabilir canim, mali pamuklu yumusacik birsey pike olabilir ismi:)

gecenlerde birkac bebek magazasina bebek hediye paketi icin kagit doldurmustum onlar geldi kizlar, icinden bir suru malzeme cikti, bir magazadan bir paket bebek bezi, bir paket islak bez, biberon, emzik, agiz bezi,bir paket orkid, islak bez kutusu,bayagi birseyler vardi, digerinde birkac paket mama, yine emzik, agizbezi, bebek sampuani, kremi felan bir suru sey cikti cok sevindim , hediye almak ne guzel sey, bir magazadan daha haber gelmis paketinizi alin diye hafta sonu gidip alicam bakalim ondan neler cikicaksositososito

ben polar kumaşına benzettim. bir de nazancım şu beyaz bezlerin fotosunu eklermisin zahmet olmazsa.. burda da varsa törpülemeyelim sert havlularla bebişlerimizi:)

Ayyy, medeniyet ne güzel bişey Nazaaaannnnn!!! :))) Bize bi gıdım bişi veren yok vallaha burda... Peki bu uygulama neden var orada? neden sana hediye ediyolar? Hani bir ürün olsa, deneme boyu olsa tamam da, sen baya takımı düzmüşsün... Amaç ne?

magazasinin reklamini yapip musteriyi baglamak icin sanirim, buyuk marka magazalar zaten bunlar, dokunmuyor adamlara demekki:roflol:

ayrica biraz once resmini koydugum bezlerin aynisinin kesesini kullaniyolar bebisi yikarsan kurularkende bununla kuruluyorlar

Kızlar, bu bezlerin beyazı, hazır bezler yokken, bizim küçüklüğümüzde muşambaların içinde, altımıza bağlanan bezlerin aynısı... benimkiler aynı bundandı...:)

kizlar bebeklerin anne karninda ogrenmege basladiklarini ispatlyan bi program izledim superdi hic bebeklerinizi hafife almayin ve dogduktan sonraki 6 ayda neler yapabildiklerine inanmadim 3 saatlik bir bebek nasil inceliyo annesini.

NAZAN cim burdada ebe geliyo ama oyle temizlik falan yapmiyorlar bebegi yikamaya emzirmeye falan yardim ediyorlar bide ozellikkle bebge iyi bakiyomuyuz anne depresyondami evde sigara iciliyormu bebek mutlumu bunlari inceliyorlar. simdi cok daha sikilar duymussundur belki bu sene burda 2 bebek olduruldu biri annesi biri babasi tarafindan. o yuzden uzun bi sure gozlem altinda olcakmisiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…