Ben bütün listeyi anladım... hemen hepsini almışım ama 6 battaniye olayını anlayamadım... gerçekten ihtiyaç oluyor mu 6 taneye? bende şimdilik 3 tane var, farklı kalınlıklarda. 2 tane de yorgan... yetmez mi acaba?
butur seyler cok kullanisli oluyor kizlar, kocaman battaniyeye sarip emzirmektense boyle ince birseye sarip kucaklayin bebislerinizi
ben polar kumaşına benzettim. bir de nazancım şu beyaz bezlerin fotosunu eklermisin zahmet olmazsa.. burda da varsa törpülemeyelim sert havlularla bebişlerimizi:)
dogru olabilir canim, mali pamuklu yumusacik birsey pike olabilir ismi:)
gecenlerde birkac bebek magazasina bebek hediye paketi icin kagit doldurmustum onlar geldi kizlar, icinden bir suru malzeme cikti, bir magazadan bir paket bebek bezi, bir paket islak bez, biberon, emzik, agiz bezi,bir paket orkid, islak bez kutusu,bayagi birseyler vardi, digerinde birkac paket mama, yine emzik, agizbezi, bebek sampuani, kremi felan bir suru sey cikti cok sevindim , hediye almak ne guzel sey, bir magazadan daha haber gelmis paketinizi alin diye hafta sonu gidip alicam bakalim ondan neler cikicaksositososito
Ayyy, medeniyet ne güzel bişey Nazaaaannnnn!!! :))) Bize bi gıdım bişi veren yok vallaha burda... Peki bu uygulama neden var orada? neden sana hediye ediyolar? Hani bir ürün olsa, deneme boyu olsa tamam da, sen baya takımı düzmüşsün... Amaç ne?
Kızlar, bu bezlerin beyazı, hazır bezler yokken, bizim küçüklüğümüzde muşambaların içinde, altımıza bağlanan bezlerin aynısı... benimkiler aynı bundandı...:)
desene kic bezini, havlu olarak kullaniyo bunlar:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?