2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benim uykum geldi... Gribim de fena halde azdı... Ben artık yatayım, sabah görüşürüz. Hepinizi öpüyorum, iyi geceler...

ya sorma burdada gecenlerde kadinin biri bebegi derindondurucuyuya atmis oldurmus, buyuk cocugu bulmus bebisi dondurucuda ne manyaklar var yarabbim, bugunde esim diyo bizim sehirde bir bebisi copte bulmuslar bu ay icinde olu bulunan ikinci bebekmis, Allah akil fikir versin yaa

banada hemsire bir suru sey sordu, sigara iciyormusunuz, evde sigara icemezsiniz, felan bayagi sIkI tutuyolar dedigin gibi, hemsire bende kaldigi surece hem yardim edecek hemde bizi gozleyecek heralde

benim aklim almiyor yani babaydi amcaydi anlayabiliyorum (tabi oda korkunc) ama anne ya nasil yapar yani burasi avrupa bakamiyosan koy sokaga biri bulur devlet sahip cikar niye olduruyorsun bi turlu aklim almiyor. simdi o cocuklari koruma dernegimi diyim herneyse oranin muduru ve yaninda calisan 5 kisi isten kovuldu iyi denetleme yapmadiklari icin.

psikopat canim , akli dengesi yerinde olmayan insanlar demekki, insanda denilmez ya sapik iste, insan evladinin sacinin teline kiyamiyor ya, bunlar insan olamazzzzz

erken doğum riski olan hamişlerden haber yok mu bugün?

Aslıcığım canım bizi sormuşsun teşekkür ederiz. Valla kalktım bugün biraz eşimde yardım etti bir iki saat biraz temizlik falan yaptım çok işim birikmişti. Yarın da ablamın nişanı var mecburen kalkacam. Salı günkü randevuma az kaldı zaten bakalım doktor hooopp zorunlu da olsa kalkma mı diyecek ama ablamın nişanı mecburum. Durumu da üzülmesinler diye tam olarak söylemedim.

Günaydın canım,

Geçe 3,5 falandı herhalde ayttığımda. Sabah da 7 de kalktım. Bari işe geleyim dedim. Hem biraz işlerimi toparlayayım dedim. Salı günü doktor yatak istirahiti için rapor verebilir. Sonra toparlamaya zaman kalmaz. Akşamüstü erken çıkacam ama ablamın sözü var gerçi evde aile arasında.

Pek uyuyamıyorum herhalde bu aralar durumumdan ötürü.

gunaydın ....

herkezin geçmiş kurban bayramını kutlarım kızlar...
sizleri ve yiğenlerimi de ayrıca kucak dolusu öperim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…