kizlar bebeklerin anne karninda ogrenmege basladiklarini ispatlyan bi program izledim superdi hic bebeklerinizi hafife almayin ve dogduktan sonraki 6 ayda neler yapabildiklerine inanmadim 3 saatlik bir bebek nasil inceliyo annesini.
NAZAN cim burdada ebe geliyo ama oyle temizlik falan yapmiyorlar bebegi yikamaya emzirmeye falan yardim ediyorlar bide ozellikkle bebge iyi bakiyomuyuz anne depresyondami evde sigara iciliyormu bebek mutlumu bunlari inceliyorlar. simdi cok daha sikilar duymussundur belki bu sene burda 2 bebek olduruldu biri annesi biri babasi tarafindan. o yuzden uzun bi sure gozlem altinda olcakmisiz.
ya sorma burdada gecenlerde kadinin biri bebegi derindondurucuyuya atmis oldurmus, buyuk cocugu bulmus bebisi dondurucuda ne manyaklar var yarabbim, bugunde esim diyo bizim sehirde bir bebisi copte bulmuslar bu ay icinde olu bulunan ikinci bebekmis, Allah akil fikir versin yaa
benim aklim almiyor yani babaydi amcaydi anlayabiliyorum (tabi oda korkunc) ama anne ya nasil yapar yani burasi avrupa bakamiyosan koy sokaga biri bulur devlet sahip cikar niye olduruyorsun bi turlu aklim almiyor. simdi o cocuklari koruma dernegimi diyim herneyse oranin muduru ve yaninda calisan 5 kisi isten kovuldu iyi denetleme yapmadiklari icin.
erken doğum riski olan hamişlerden haber yok mu bugün?
Kızlar, bu bezlerin beyazı, hazır bezler yokken, bizim küçüklüğümüzde muşambaların içinde, altımıza bağlanan bezlerin aynısı... benimkiler aynı bundandı...:)
demekki hatırlıyorsun o dönemleri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?