2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydın ....

herkezin geçmiş kurban bayramını kutlarım kızlar...
sizleri ve yiğenlerimi de ayrıca kucak dolusu öperim....

Hoşgeldin canım, senin de geçmş bayramın mübarek olsun. yeğenimiz nasıl, herşey yolundadır inşallah?

yaaa süpper neşeli bir kızsın? Eşin kıymetini bilsin. Seninle yaşlanmaz vallahihoyyyt
Canım sağol yaa, sen de çok tatlısın... Ama valla doğruyu söyledim... Biraz sidikliymişim ben.... kafamçokkarıştı

ADACYO
cum çok şükür her şey yolunda bebişimiz çok iiii bayram boyunca tekme attı durdu...o kadar sert atmaya başladı ki çıkmasından korktum :) sizleri çok özledimmm bayramın birinci gunu kurban telaşesi vardı .2.günu buyuk ziyareti 3.günü kocişle mudanyaya gittik ordaki evimizde kaldık koçişle tavla oynadık 19-1 yendim :))) 4. günü iş başı yaptım ve işe gelir gelmez sizlere baktım evdeki leptopa virüs girmiş o yuzden giremedim koçiş tamire vercekti format atılcakmış ...

günaydınlar herkese, tatilciler bir bir dönmeye başladı. hoşgeldiniz efendim :)
bizde değişen bişey yok hala yatıyoruz. ama benim ufaklık ik defa gece çok sık uyandırdı, pozisyon beğendiremedim küçük hanıma.

günaydın kızlar ya bende uzun süre muhabbete katılmak istiyorum ama çok ekrana bakınca devrilip yatasım fgeliyor eskiden ödev yazmak içiçn saatlerce dururdum ama dayanamıyortum artık dün gerce bebeğim çok tuhaf hareket etti hani hani bi karınca bi yere düşer çıkmak için çırpınır dururya bütün ayaklarıyla işte aynı o hareket babası bile diyor ne oldu kızım sana enerji içeceğimi içtin diye

Lavinia'cım, ne güzel bir bayram geçirmişsin, senin adına çok sevindim... Bizim kız da bayramda kudurdu.. Ordan burdan hediye falan gelince, bir sürü yabancı el karnımda dolaşıp kendisini sevince şımardı... Aman kocanısıkıştır, laptopu hemen versin, insanın eli ayağı gibi oluyor... Geçmiş olsun bacım...sırnaşık şey

bu sabah kalkması bana çok zor geldii :CüvCüv: hava da çok soğuk insanın yataktan çıkası gelmiyordu biz bol bol kabuslar gördük.rüyamda dayak yiyordum...bide kızlar ben saat kurmuş gibi her sabah saat 6-7 arası wc ye kalkıyorum.sonra bidaha yatıyorum bidaha kalkıyorum ne zamana kadar sürcek bu yawww şimdiden uyku kalmadı senağlama...

Kızlar, ben şimdi biraz dışarı çıkıcam, bazı işlerimiz var... En kısa sürede dönüp, sizinle çene yarıştırmak için sabırsızlanıyorum... :)))
Bu arada bugün için doktordan randevu alamadım... Pazartesi 10.30 da gidicem nasipse... Ben de bugün diğer işlerimi bitireyim bari... Tekrar görüşünceye kadar, öpüldünüz...

günaydın kızlar, pek kimseler yok gerçi, ya tatil devam ediyo ya da yoğun bir işbaşı günü... hiç giremedim bayramda, hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun. son bir kutlama yılbaşı kaldı sanırım:) sonra bebişlerimizi kutluyacağız...

bir şikayetim ortaya çıktı, kendinde olanlar aydınlatırmı beni acaba...
gece uyuma sırasında irkilmeler başladı. sanki biri aniden uyandırır da korkarız ya. çok sık oluyo eşim de korkmaya başladı. hamilelikle alakası var mıdır veya psikolojimde mi bozulmalar var acaba?

Bebeğinini hareket etmesinden dolayı olmasın? Ben de bir kaç gecedir kıpırtılardan uyuyamıyorum.Uykunun arasında sana irkilme gibi geliyordur belki ne dersin?

Bebeğinini hareket etmesinden dolayı olmasın? Ben de bir kaç gecedir kıpırtılardan uyuyamıyorum.Uykunun arasında sana irkilme gibi geliyordur belki ne dersin?

yok canım, öyle bişey değil. onu da hissediyorum ama daha yumuşak. uykuya dalma aşamasında, gece oluyo. bazen başlangıcını hissediyorum yani. zaten çarpıntım da var o da rahatsız ediyo. irkilme olduğunda da yüreğim ağzıma geliyo zaten. :çok üzgünüm:

ya ya da biri uyurken irkildiğini görmediniz mi hiç. annemin bir ara psikolojisi bozulmuştu hep irkiliyodu. genetik mi acaba?

naber hayat? Gökmen beye bir sonraki randevun ne zaman?

25 aralıkta haftaya şeker yüklemesi yaptıracağım.Çok şükür çok iyiyim bu aralar hiçbir şikayetim yok.
Sen nasılsın? Bir sorun olmaz inşallah bayramdan önceki bir kaç mesajını görüm.Şimdi nasılsın?

Doktorunu arama şansın yok mu?

good morning bacilar how are you bakayim? yeni kalktim ama cook yorgunum her an yataga geri done bilirim.
MELEK sana doktor yat demis sen niye surekli biseyler yapiyon yok temizlikti yok biyerlere gitmeler. doktor yat dediyse vardir bisey bence dinle doktorunun sozunu.

kızlar size birşey soracağım bazen bebeğiniz hareket ettiğinde karnınızda bir yuvarlak oluşyor mu kafası elinize gelir gibi oluyor mu şimdi okudum bu yuvarlaklık erken doğum tehdide olabiliyormuş aklım karıştı

zakkumcum bendede olmustu bi tanesi tam dalacagim zaman irkilme olayiydi 3 gun falan surmustu digeride uykudayken olmustu oda 2 gun falan surmustu cok sinir bozucuydu uyumaya korkuyordum. kendini telkin et sevdigin biseyler yaparak stres atmaya calis yada birazcik yuruyus yap aksam yemekten sonra gecmis olsun canim.

canım ya iyi olmaya çalışıyorum valla bir haftadır yatıyorum ama işe geldim bugün. Haftaya doktora gidecem ama hem Gökmen beye hem başka bir doktora daha. Bakalım ondan sonra hiç kalkma derlerse kalkmıcam. Şimdi bana soyledıklerı bol bol yat dınlen dedıler.

Gökmen Bey in verdiği iğneyi vurulmuyormuşsun sanırım.Bence vurdur.Çünkü hiçbir yan etkisi yok ayrıca bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyor.Ben 4. aya kadar yaptırdım.Kanamalarım oluyordu ayakta çok durunca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…