gunaydın ....
herkezin geçmiş kurban bayramını kutlarım kızlar...
sizleri ve yiğenlerimi de ayrıca kucak dolusu öperim....
Canım sağol yaa, sen de çok tatlısın... Ama valla doğruyu söyledim... Biraz sidikliymişim ben.... kafamçokkarıştıyaaa süpper neşeli bir kızsın? Eşin kıymetini bilsin. Seninle yaşlanmaz vallahihoyyyt
herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun...
ADACYO
cum çok şükür her şey yolunda bebişimiz çok iiii bayram boyunca tekme attı durdu...o kadar sert atmaya başladı ki çıkmasından korktum :) sizleri çok özledimmm bayramın birinci gunu kurban telaşesi vardı .2.günu buyuk ziyareti 3.günü kocişle mudanyaya gittik ordaki evimizde kaldık koçişle tavla oynadık 19-1 yendim :))) 4. günü iş başı yaptım ve işe gelir gelmez sizlere baktım evdeki leptopa virüs girmiş o yuzden giremedim koçiş tamire vercekti format atılcakmış ...
günaydınlar herkese, tatilciler bir bir dönmeye başladı. hoşgeldiniz efendim :)
bizde değişen bişey yok hala yatıyoruz. ama benim ufaklık ilk defa gece çok sık uyandırdı, pozisyon beğendiremedim küçük hanıma.
günaydın kızlar, pek kimseler yok gerçi, ya tatil devam ediyo ya da yoğun bir işbaşı günü... hiç giremedim bayramda, hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun. son bir kutlama yılbaşı kaldı sanırım:) sonra bebişlerimizi kutluyacağız...
bir şikayetim ortaya çıktı, kendinde olanlar aydınlatırmı beni acaba...
gece uyuma sırasında irkilmeler başladı. sanki biri aniden uyandırır da korkarız ya. çok sık oluyo eşim de korkmaya başladı. hamilelikle alakası var mıdır veya psikolojimde mi bozulmalar var acaba?
Bebeğinini hareket etmesinden dolayı olmasın? Ben de bir kaç gecedir kıpırtılardan uyuyamıyorum.Uykunun arasında sana irkilme gibi geliyordur belki ne dersin?
naber hayat? Gökmen beye bir sonraki randevun ne zaman?
yok canım, öyle bişey değil. onu da hissediyorum ama daha yumuşak. uykuya dalma aşamasında, gece oluyo. bazen başlangıcını hissediyorum yani. zaten çarpıntım da var o da rahatsız ediyo. irkilme olduğunda da yüreğim ağzıma geliyo zaten. :çok üzgünüm:
ya ya da biri uyurken irkildiğini görmediniz mi hiç. annemin bir ara psikolojisi bozulmuştu hep irkiliyodu. genetik mi acaba?
günaydın kızlar, pek kimseler yok gerçi, ya tatil devam ediyo ya da yoğun bir işbaşı günü... hiç giremedim bayramda, hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun. son bir kutlama yılbaşı kaldı sanırım:) sonra bebişlerimizi kutluyacağız...
bir şikayetim ortaya çıktı, kendinde olanlar aydınlatırmı beni acaba...
gece uyuma sırasında irkilmeler başladı. sanki biri aniden uyandırır da korkarız ya. çok sık oluyo eşim de korkmaya başladı. hamilelikle alakası var mıdır veya psikolojimde mi bozulmalar var acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?