good morning bacilar how are you bakayim? yeni kalktim ama cook yorgunum her an yataga geri done bilirim.
MELEK sana doktor yat demis sen niye surekli biseyler yapiyon yok temizlikti yok biyerlere gitmeler. doktor yat dediyse vardir bisey bence dinle doktorunun sozunu.[/QU
simdi farkettim amma sert bir giris yapmisim MELEK cim sana :roflol: nerdeyse dovcekmisim kaydirigubbakcemile pardon yanlis anlamadin umarim. ama sen yinede doktorunun sozunu dinle
good morning bacilar how are you bakayim? yeni kalktim ama cook yorgunum her an yataga geri done bilirim.
MELEK sana doktor yat demis sen niye surekli biseyler yapiyon yok temizlikti yok biyerlere gitmeler. doktor yat dediyse vardir bisey bence dinle doktorunun sozunu.
kızlar size birşey soracağım bazen bebeğiniz hareket ettiğinde karnınızda bir yuvarlak oluşyor mu kafası elinize gelir gibi oluyor mu şimdi okudum bu yuvarlaklık erken doğum tehdide olabiliyormuş aklım karıştı
Gökmen Bey in verdiği iğneyi vurulmuyormuşsun sanırım.Bence vurdur.Çünkü hiçbir yan etkisi yok ayrıca bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyor.Ben 4. aya kadar yaptırdım.Kanamalarım oluyordu ayakta çok durunca.
Sorsaydın aspirin konusunu bence açık açık herşeyi konuşmak gerek önemli olan sağlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?