2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım ya bugunu de bı atlatayım ondan sonra bı sure işede gitmicem tabiiki doktor rapor verirse. Akşamda evde aile arasında ablamın nişanı var. Mecburen kalktım. İşyerinden erken çıkacam zaten

doktoruma direk ulaşamıyorum maalesef. cep numarasını vermiyomuş kimseye ama çarşamba randevum var, istiycem ısrarla. herneyse melek sorun mu çıktı ya, geçmişi okuyamadım da... çok geçmiş olsun. dün okudum, 3. trimeser a giriyoruz en zor dönemmiş bu dönem. herkese bol sabır ve sağlık diliyorum...

yok iğneyi araştırıp vurdurdum Pazar günü. Sana da proluton depot mu vermişti. Mecburen araştırdım çünkü Gökmen bey bana varis için bebe aspirini de iç dedi. Ama bebe asprini 7.aydan ,itibaren hamilelere verilmiyormuş. Bebeğin açık olan kalp damarlamırın bazılarının kapanması gerekiyormuş. Bebe aspirini bu damarların kapanmasını da engelliyormuş ve bebekler kalp hastası olarak doğuyorlarmış.

Bunu 2 farklı doktor verdi nette de yazıyor.

Benim rahim ağzı problemimi Gökmen bey farketti okey sorun yok ama beni bu konuda yanlış yönlendirince (bebe asprini konusunda) mecburen iğneyi de araştırıp vurdurdum.

Evet banada o iğneyi vermişti.Ben aspirin hiç kullanmadım br bilgim yok.Başka nereye gidiyorsun doktora?

Sorsaydın aspirin konusunu bence açık açık herşeyi konuşmak gerek önemli olan sağlık.

Canım sen daha ilk zamanlar kullanmışsın. Ben 28 haftadan itibaren bu iğneyi kullanmaya başladığım için bebeğe bir zararı olmasın diye mecburen araştırdım. Aspirin konusunuda kendisine yine randevu alıp söyleyeceğim bakalım ne diyecek?

Salı günü seminerin olduğu gün öğrendim bu durumu. Birde biliyorsun hastanede bebeğini kaybeden bir arkadaşa da destek olmak zorunda kaldım o gün. Sonra Perşembe günğ 1 hafta önce Etilerde Ferti Jin Kadın Sağlığı merkezinde Doktor Seval Taşdemir e gittim. Netten araştır bak o da iyi bir doktor. O da tehklikenin var olduğunu kısalık olduğunu ve bebeğin leğen kemiklerinin içinde olduğunu söyledi. Ama o Gökmen beyin verdiği ilaçları kullanmamı söyledi. Ben asprini kullanmadım ama iğneyi vurdurdum. Şimdi önümüzdeki Salı Nişantaşında Fevzi Şen isimli bir doktora daha gidecem bakalım ne diyecek?

öykübebek, cnaım bayramın 2. günü annemlerde kalmıştık, sabah bi kalktım karnım sağa doğru yamulmuş:S çok korktum. kalktım yattım bekledim hareket etmesini sonra kendine geldi bebeğim .çok şükür. ilk defa yamuk gördüm karnımı. ama dediler bundan sonra farklı yerlerde çıkıntı oluştururmuş.

melekcim bana doktor varis çorabı verdi. kuzenimin bacakları sanki dövülmş de morarmış gibi olmuş. çok azdırıyomuş. çorap giyiniyorum uzun süreli ayakta durmam gereken günlerde. hamileler için özel üretiliyo. ama fiyatlara dikkat. bir yerde 100 ytl idi ben 45 e aldım. değişiyo yani fiyatı...

Sorsaydın aspirin konusunu bence açık açık herşeyi konuşmak gerek önemli olan sağlık.

İyi de Gökmen bey verdi . ne diyeyim siz bu ilaçları veriyorsunuz ama bir zararı var mı diye mi sorayım.başka iki doktor sölemese ve nette araştırmasam başka sorunlar olabilirdi. Söyleyecem zaten bir sonraki gidişimde.

Şimdiden geçmiş olsun.Bizi haberdar et merakta bırakma.İnşallah sorunsuz tamamlarız.
Çok fzla doktora gitmek aklını daha fazla karıştırmasın canım?

Ben söylüyorum ilacı o versede.O doktor olabilir ama bebek bizim.Canım ne düşünürse düşünsün ben herşeyi soruyorum bazen sinirleniyor ama yapacak birşey yok.Boşuna o kadar para ve zaman harcamıyoruz değil mi?

ben oraya gittim, önce emine hnm a sonra seçil hnm a en son tülin hnm a:) seçil ve tülin hnm ayrıldı hastaneden. ben tülin hnm a devam edicem ama. artık değiştirmiycem bi aksilik olmazsa. tuzluya patlıyacak baya ama. artık silbaştan yapmak istemiyorum.

emine hnm ı öven çok kişi var. fahri beyi de. 2 prof var. öğlen 2 den sonra hastanede oluyorlar. başka yeni dr. geldimi bilmiyorum açıkcası. öğrenmek istediğin bişi varsa sorabilirsin hastane konusunda.

heyttttttttttttttttttttttttttt nasılsınız yavru kuşlarım toplaşmısınız heyy maşallah

günaydin arkadaslar biraz gec oldu ama sabah kaynanalar ugradi burda bakkala gelmisler bende bizim oglani onlarla postaladim deymeyin keyfime yani :)))

ayrica sabah bi rüya gördüm sanki bilgisayari actim esimden mail gelmis aynen söyle yaziyordu ``bugün yemek yapmana gerek yok disarda yiycez`` Allah Allah dedim uyanamadim heralde dogru dürüst az önce yine baktim mail orda yine rüya degilmis demekki :)) hala inanamiyorum bugüne güzel basladimm anliyacaginiz sizinde tüm günlerinizin güzel gecmesi dilegiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…