- 5 Eylül 2008
- 3.036
- 7.122
- 158
Öyle sıra beklesek, valla çerezden kimseye sıra gelmez... kaydirigubbakcemile3Ayyy, yarın bunu okursa canıma da okur artık.. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
öykübebek, cnaım bayramın 2. günü annemlerde kalmıştık, sabah bi kalktım karnım sağa doğru yamulmuş:S çok korktum. kalktım yattım bekledim hareket etmesini sonra kendine geldi bebeğim .çok şükür. ilk defa yamuk gördüm karnımı. ama dediler bundan sonra farklı yerlerde çıkıntı oluştururmuş.
melekcim bana doktor varis çorabı verdi. kuzenimin bacakları sanki dövülmş de morarmış gibi olmuş. çok azdırıyomuş. çorap giyiniyorum uzun süreli ayakta durmam gereken günlerde. hamileler için özel üretiliyo. ama fiyatlara dikkat. bir yerde 100 ytl idi ben 45 e aldım. değişiyo yani fiyatı...
benim bebisimin masallahi var canim hic yerinde duramiyor doguncada böyle olursa isimiz var seninkide iyidir ins
merhabalar hayirli cumalar hepinize..
kucagima 1 yasinda bi erkek cocugu var.. kuzenim.. allahim bu kadar mi tatli oluyor bu bebekler..
hos iki dakika rahat durdugu yok ama olsun.. annesinin nasil kilio verdigini anliyorum simdi..
ben hala gribim.. atesimde cikti hafiften.. aksam KBB doktorumu aradim gel antibiyotik vericem dedi.. gönüllü gönülsüz aliyorum simdi.. 7 günlük.. offbenneyaptımki
geceleride ölü gibi uyuyorum yattigim gibi kalkiyorum..
sabah esimden aliyorum haberleri. diyor kizimizla oynastik yine.. söyle yapti burdaydi sonra buraya gecti falan diye.. :CüvCüv:
aman canim dikkat et yaa mecbur alican ne yapican sonucta ates iyi degil hamilelikde ins en kisa sürede atlatirsiniz cok cok gecmis olsun Rabbim tez zamanda sifanizi versin ins
benimkide kös ös oturacak ozman doğduğunda kıçını kaldırıpta oynadığı yok
aman canim dikkat et yaa mecbur alican ne yapican sonucta ates iyi degil hamilelikde ins en kisa sürede atlatirsiniz cok cok gecmis olsun Rabbim tez zamanda sifanizi versin ins
Şimdiden geçmiş olsun.Bizi haberdar et merakta bırakma.İnşallah sorunsuz tamamlarız.
Çok fzla doktora gitmek aklını daha fazla karıştırmasın canım?
kızlar ben doktorumu değiştirmek istiyorum medicana bahçelievleri düşünüyorum oraya giden var mı nasıl bir yer
nereye gidiyordun neden degıstırmek ıstıyorsun? Kızkardesım oraya gıdıyordu. Tulın hanıma. O hastaneden ayrılınca orayı da bıraktı. Son ayında Medıcana ya gectı. Ben her ne kadar Hizmet Hastanesi Sait beye gec desemde dınlemedı benı. Ben Avrupa yakasında olsam dusunmez Hızmet Saıt beye gıderdım. Hem fıyat hem guven hem temızlık acısından..
selam deniz:) bebişim gayet iyi maşallah, senin ki de iyidir umarım.
öykücüm, muayene ücretleri sık sık değişiyo:) ssklı isen şu an 30 ytl. ilk muayenem ssk sız verildi 76 ytl idi ama o zaman ssklı muayene ücreti 11 ytl idi. normal doğum şimdilik:)) 1340 ytl. epidural anastezi 550 ytl idi sanırım. sezeryan ise 2300 ytl. ama temmuzdan bu yana 3 farklı fiyat verildi. sık sık değişiyo ve yükseliyo fiyatlar. prof muayenesi de 85 ti en son canım.
canım arnavutköy hastanesine gidiyordum yenidoğan servisi iyi değil 2 küvöz var doktorum iyidi 2 li testi yapmadı ayrıntılı ultrasonu yapmadı içime sinmiyor nedense çevremdeki insanlar ona gidiyorlar memnunlar ama başka bir hastaneye de bakayım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?