2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

, cerez+, ege-deniz, elale, HAYATist, hekat, ruhe_haben, zakkum6644, öykübebek+ hepinizde burdaymışınız bebişler nasıl

iyiyz denizcim sen nasılsın bebiş nasıl zakkumcum birde muayene ücreti ve doğum ücreti hakkında fikrin varsa çok mutlu olurum

merhabalar hayirli cumalar hepinize..
kucagima 1 yasinda bi erkek cocugu var.. kuzenim.. allahim bu kadar mi tatli oluyor bu bebekler..
hos iki dakika rahat durdugu yok ama olsun.. annesinin nasil kilio verdigini anliyorum simdi..

ben hala gribim.. atesimde cikti hafiften.. aksam KBB doktorumu aradim gel antibiyotik vericem dedi.. gönüllü gönülsüz aliyorum simdi.. 7 günlük.. offbenneyaptımki

geceleride ölü gibi uyuyorum yattigim gibi kalkiyorum..
sabah esimden aliyorum haberleri. diyor kizimizla oynastik yine.. söyle yapti burdaydi sonra buraya gecti falan diye..
:CüvCüv:

Öyle sıra beklesek, valla çerezden kimseye sıra gelmez... kaydirigubbakcemile3Ayyy, yarın bunu okursa canıma da okur artık.. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

senin ifaedini ayri alicam.. görmedim sanmakaydirigubbakcemile

canım sorun şu ki benim bacaklarımda hiçbişey yok. hatta şişme bile yok. Varis vajinamın sol dış tarafında fisfisfis o yüzden çorap olmaz yane. Bebek damarımı sıkıştırıyormuş baskı yapıyormuş alt tarafta ya bebek. Doğumdan sonra geçermiş.

benimkide kös ös oturacak ozman doğduğunda kıçını kaldırıpta oynadığı yok

orasi belli olmaz canim senin ilk galiba ilkler öyle oluyor ilkinde bende beklerdim ne zaman oyniycak diye simdi azcik dursada nefes alsam diyorum ama cok sükür dursa bu seferde diycem niye oynamiyo bu ne yapsa yaranamiycak bana :)))

selam deniz:) bebişim gayet iyi maşallah, senin ki de iyidir umarım.

öykücüm, muayene ücretleri sık sık değişiyo:) ssklı isen şu an 30 ytl. ilk muayenem ssk sız verildi 76 ytl idi ama o zaman ssklı muayene ücreti 11 ytl idi. normal doğum şimdilik:)) 1340 ytl. epidural anastezi 550 ytl idi sanırım. sezeryan ise 2300 ytl. ama temmuzdan bu yana 3 farklı fiyat verildi. sık sık değişiyo ve yükseliyo fiyatlar. prof muayenesi de 85 ti en son canım.

aman canim dikkat et yaa mecbur alican ne yapican sonucta ates iyi degil hamilelikde ins en kisa sürede atlatirsiniz cok cok gecmis olsun Rabbim tez zamanda sifanizi versin ins

amoxcilin aliyorum canim.. belki biliyorsundur?
hamilelikde kullanabilen tek antibiyotik..
hamileligimin ilk haftalarinda kadin doktorum vermisti.. sistit vardi o zamanda..
hamilelikden öncede yaklasik 1 bucuk sene kullandim antibiyotik sistit yüzünden
offff.. biktim antibiyotikden biktim biktim

saol canım ya o kadar uçmuyormuş fiyatları ben arnavutköye hastranesine gidiyorum ne ayrıntılı ultrasnum yapıldı ne ikili testim bir tek 3 lü test daha şeker testinin adı bile geçimiyor hastanede de 2 tane küvöz cvar pek güvenemiyorum gidenler menun ama içim sinmiyor

Şimdiden geçmiş olsun.Bizi haberdar et merakta bırakma.İnşallah sorunsuz tamamlarız.
Çok fzla doktora gitmek aklını daha fazla karıştırmasın canım?

2 doktora gitmek karıştırıyor evet ama böyle riskli bir durumda iki doktora gitmek lazım. İki doktor da farklı birşey söylüyorsa 3. bir doktora gidip hangisine yakın birşeyler söylüyorsa onu tercih etmek lazım diye düşünüyorum

kızlar ben doktorumu değiştirmek istiyorum medicana bahçelievleri düşünüyorum oraya giden var mı nasıl bir yer

nereye gidiyordun neden degıstırmek ıstıyorsun? Kızkardesım oraya gıdıyordu. Tulın hanıma. O hastaneden ayrılınca orayı da bıraktı. Son ayında Medıcana ya gectı. Ben her ne kadar Hizmet Hastanesi Sait beye gec desemde dınlemedı benı. Ben Avrupa yakasında olsam dusunmez Hızmet Saıt beye gıderdım. Hem fıyat hem guven hem temızlık acısından..

canım arnavutköy hastanesine gidiyordum yenidoğan servisi iyi değil 2 küvöz var doktorum iyidi 2 li testi yapmadı ayrıntılı ultrasonu yapmadı içime sinmiyor nedense çevremdeki insanlar ona gidiyorlar memnunlar ama başka bir hastaneye de bakayım diyorum

cnm ben medicanada özlem hnma gitmiştim. ama doğru dürüst test yapmadı bana. hamile değildim o zaman. ama bebek hazırlığı yapacağımızı belirttim. hani, şeker, tiroid, böbrek sorunum varsa halledeyim de bebek düşünelim diye. kızamıkçık testi yapmamış, kızamıkçıka karşı bağışıklık sıkıntısı çektim. maskeyle gezdim yasenağlama

valla kızlar bu konuda 3-4 hafta olmadı araştırma yapmıştım. Normal 1750 sezeryan 2400 dediler. Bunlar normal fiyatlar epidral hariç yani

canım bende olursam epidural sezeryan istiyorum zaten bakalım haftaya gideceğim kendi doktoruma eğer şeker testiniden yine bahsetmezse kesin başka hastaneye geçiş yapacağım

Ev ne tarafta? hastanenin evine yakın olması da önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…