bu arada hizmet hastanesi nerede canım ben istanbulun yabancısıyım da
cnm ben medicanada özlem hnma gitmiştim. ama doğru dürüst test yapmadı bana. hamile değildim o zaman. ama bebek hazırlığı yapacağımızı belirttim. hani, şeker, tiroid, böbrek sorunum varsa halledeyim de bebek düşünelim diye. kızamıkçık testi yapmamış, kızamıkçıka karşı bağışıklık sıkıntısı çektim. maskeyle gezdim yasenağlama
canım bende olursam epidural sezeryan istiyorum zaten bakalım haftaya gideceğim kendi doktoruma eğer şeker testiniden yine bahsetmezse kesin başka hastaneye geçiş yapacağım
ev çatalcada canım arnavutköy 20 dk falan sürüyor eşimin sürmesiyle :)
amoxcilin aliyorum canim.. belki biliyorsundur?
hamilelikde kullanabilen tek antibiyotik..
hamileligimin ilk haftalarinda kadin doktorum vermisti.. sistit vardi o zamanda..
hamilelikden öncede yaklasik 1 bucuk sene kullandim antibiyotik sistit yüzünden
offff.. biktim antibiyotikden biktim biktim
slm arkadaşlar bende 2009 mart anne adayıyım.bu aralar oğluşum için beşik ve oyun parkı bakıyorum.ama kararsız kaldım.siz ne yapmayı planlıyorsunuz?
merhaba canım aramıza hoşgeldin öncelikle.bebğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
park yatak veya beşik konusu ile ilgili görüşlerimiz bir başka başlıkta toplandı oradan daha ayrıntılı bilgi alabilirsin.
teşekkürler canım hangi konu başlığı altında toplandığını da yazarsan sevinirim
melek bebek aspirinini ben de kullanıyorum, prospektüsünde 3. trimestirda önerilmez diyor ben hastanede yatarken sordum devam et dediler ben de ediyorum. bir dahaki kontrolde ben e tekra soracağım. senin kontrol daha yakın sen sor bakalım ne diyecek dr.un.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?