2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kzıkardeşimde orda düzgün bey diye bir doktora giidyor . Dedim ya kızkardeşime Hizmet Sait bey dedim ama dinlemiyor :)

canım bende olursam epidural sezeryan istiyorum zaten bakalım haftaya gideceğim kendi doktoruma eğer şeker testiniden yine bahsetmezse kesin başka hastaneye geçiş yapacağım

canım benim drda bahsetmedi.ben sordum.oda açlılk şekerin seviyesie göre gerek yok dedi.zaten seker testinde yüksek çıksada açlıktan takipederiz dedi.belki drun gerek görmemiştir canım

ev çatalcada canım arnavutköy 20 dk falan sürüyor eşimin sürmesiyle :)

oooo niye oralarda bir yere gitmiyorsun ki . yokmu içine sinen bi yer. Canım bunun karı var kışı var o yüzden. Gerçi benim müdürümde Bahçeşehirde oturuyor ama Kadıköy Şifa da dogum yaptı. Gercı Sezeryan olunca tarıh saat bellı oluyor

öyle söyleme canim cok sükürki derdinin dermani var en azindan alip icebiliyorsun ya oda olmasaydi ne yapacaktin Allah yardimcin olsun canim bisey olmaz korkma sen

valla ben de hizmette sait beyden randevu aldım. ama geç oldu artık. hem çok hastası varmış. bende bu şans varken doğum sancımda adam başka birinin doğumuna gidiyor olur. şimdi tülin hnm serbest çalışıyo. bundan sanırım hasta sayısı azalmıştır. ama sait bey çok iyiymiş. hem referansları da çok iyi.

melek bebek aspirinini ben de kullanıyorum, prospektüsünde 3. trimestirda önerilmez diyor ben hastanede yatarken sordum devam et dediler ben de ediyorum. bir dahaki kontrolde ben e tekra soracağım. senin kontrol daha yakın sen sor bakalım ne diyecek dr.un.

slm arkadaşlar bende 2009 mart anne adayıyım.bu aralar oğluşum için beşik ve oyun parkı bakıyorum.ama kararsız kaldım.siz ne yapmayı planlıyorsunuz?

slm arkadaşlar bende 2009 mart anne adayıyım.bu aralar oğluşum için beşik ve oyun parkı bakıyorum.ama kararsız kaldım.siz ne yapmayı planlıyorsunuz?

merhaba canım aramıza hoşgeldin öncelikle.bebğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
park yatak veya beşik konusu ile ilgili görüşlerimiz bir başka başlıkta toplandı oradan daha ayrıntılı bilgi alabilirsin.

teşekkürler canım hangi konu başlığı altında toplandığını da yazarsan sevinirim

selam damlacığım, iyiym şekerim. bebeişim de iyi çok şükür. daha fazla kıpırdanıyo:) canım sait beye gidemedim randevu almama rağmen. doğumu hizmette istiyorum ama. doktorumla konuşalım da nerelerle anlaşmalı falan öğrenelim.

sen nasılsın, oğluşumuz nasıl bu arada?

merhaba tkaplan, mutlu bir hamileleik geçirmeni ve güzel sağlıklı bebek sahibi olmanı dilerim. du ben de oraya yorum yazayım:)

ya evet bende kullanıyorum doktorum doğums kadar dedi ama 7. aydan sonra kullanılması iyi değil diye bilyorum ve bu benim kafamı çok karıstıryor

selam kızlar.nasılsınız?biz iyiyiz.mide yanmalarımız var biraz.yarın sabah 10 da şeker yükleme testim var.bakalım hayırlısı diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…