2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar.....iyi akşamlar herkese.....enelcim hayırlı haberlerle gelirsin inşallah yarın....uzunca bi tatil diyorduk ama ne çabuk geçti günler.....kaldı iki gün p.tesi iş başı yine....ben bayrama ve tatile çok sıkıntılı girdim kendimi ancak toparlıyorum..inşallah sizlerin iyi geçmiştir....

kızlar ben yine iki isim koyacağım sanıyorum.ayliz ayda olarak.hoşuma gitti ne bileyim.
bende bilg. başına şimdi geldim dikkatimi çekti 2. isim sana soracaktım. iyi olmuş birbirine uymuş canım adıyla uzun yıllar yaşasın inşallah
bende 2 isim koymayı düşünüyorum seçme hakkı olsun dimi ama :)

senin ifaedini ayri alicam.. görmedim sanmakaydirigubbakcemile
Geldim geldim... Al bakalım ifademi... nasıl alcaksan... klava:süprizzzzz

canım yaa hiç öyle demeyin... Benim arkadaşım 27 Kasım'da sabah 08.00 de sezeryanla doğum yapacağım diye beni arayıp haber verdi. 28 Kasım sabahı hastaneyi arıyorum, böyle bir hasta yok diyorlar... Kafayı yedim... Sonradan öğrendim ki bebek sezeryan tarihinden 2 gün önce gelmeye karar vermiş, 25 Kasım'da apar topar sezeryana yetişmişler... Eve yakın olması lazım bence yine de... Çatalca'dan Arnavutköy tamam da, daha uzağa gitmemek lazım sanki..

slm arkadaşlar bende 2009 mart anne adayıyım.bu aralar oğluşum için beşik ve oyun parkı bakıyorum.ama kararsız kaldım.siz ne yapmayı planlıyorsunuz?

Hoşgeldin tkaplan... Hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın inşallah. Bu arada yatak vs. gibi şeyleri 2009 mart bebişlerinin hazırlıkları konusunda da ağırlıklı olarak konuştuk, fotoğrafları paylaştık; bilgine...
Bak burada Çerez diye bir arkadaşımız var; sen ona pek yüz verme emi... Hani her mahallede bir tane olur ya; Çerez de buranın.... BİRTANESİ....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar ben yine iki isim koyacağım sanıyorum.ayliz ayda olarak.hoşuma gitti ne bileyim.

Enelcim merhaba, nerlerdesin yahu? bebişinin isimleri hayırlı olsun... ben Ayda'yı çok beğendim... Ayliz ne demekmiş?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada ben de iki isim koyuyorum, hatırlyorsunuzdur belki... Zehra Defne... :)))

adlarıyla yaşasınlar inşallah....bende defne ismiini düşünüyorum yada ayşe alakasız iki isim ama başka isimde bulamadım eşimede beğendiremedim..iki isimde düşünümüyoruz.bakalım hangisinde karar kılıcaz...

canım selencem sağol.çok haklısın seçme hakkı olsun dimi.
adacyo sağol canım.ayliz cennette bir bahçe.ayda da dere kenarında yetişen bir bitki anlamında canım.

Ayşe ismi senin isminle kafiyeli, değil mi... Defne de kulağa hoş geliyor. Bir de annem şey derdi, Ayşe'ler kısmetli olur... Artık içine hangisi siniyorsa canım... ben Defne'yi benimle kafiyeli olduğu için seçtim. Tabii bir de eşimin, rahmetli annesinin ismi olan Zehra dışında, beğendiği tek isim olduğu için... kaydirigubbakcemile3

biz de iki isim koymayı düşünüyoruz kızlar...

Sen ne düşünüyorsun canım? Hazır mı yoksa alternatifler üzerinden mi gidiyorsun?

canım selencem sağol.çok haklısın seçme hakkı olsun dimi.
adacyo sağol canım.ayliz cennette bir bahçe.ayda da dere kenarında yetişen bir bitki anlamında canım.

Canımmmm, pek de güzelmiş anlamları... Ben koyacağım isimlerden birinin Kur'an'da geçiyor olmasına dikkat ettim... Sizde de aynı olay var mı merak ettim...

benim adım ayşin ..ayşin kızı ayşe.....:ecrin_bebek:süprizzzzz ayyy zor iş şu isim olayı...eşim hem bana bıraktı isim koymayı hemde söylediğim isimleri beğenmiyor....CADIARZU daha vaktimiz var nasıl olsa diyorum...hayırlısı herşeyin...

Canımmmm, pek de güzelmiş anlamları... Ben koyacağım isimlerden birinin Kur'an'da geçiyor olmasına dikkat ettim... Sizde de aynı olay var mı merak ettim...

canımcım tam bilmiyorum.bakıcam onada.hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…