bizde iyiyiz canımselam kızlar.nasılsınız?biz iyiyiz.mide yanmalarımız var biraz.yarın sabah 10 da şeker yükleme testim var.bakalım hayırlısı diyorum.
bizde iyiyiz canım
yarın hayırlı haberlerle gel inşallah yüksek değer çıkmazda 100 lük stresine girmezsin canım
selam kızlar.nasılsınız?biz iyiyiz.mide yanmalarımız var biraz.yarın sabah 10 da şeker yükleme testim var.bakalım hayırlısı diyorum.
bende bilg. başına şimdi geldim dikkatimi çekti 2. isim sana soracaktım. iyi olmuş birbirine uymuş canım adıyla uzun yıllar yaşasın inşallahkızlar ben yine iki isim koyacağım sanıyorum.ayliz ayda olarak.hoşuma gitti ne bileyim.
Geldim geldim... Al bakalım ifademi... nasıl alcaksan...senin ifaedini ayri alicam.. görmedim sanmakaydirigubbakcemile
oooo niye oralarda bir yere gitmiyorsun ki . yokmu içine sinen bi yer. Canım bunun karı var kışı var o yüzden. Gerçi benim müdürümde Bahçeşehirde oturuyor ama Kadıköy Şifa da dogum yaptı. Gercı Sezeryan olunca tarıh saat bellı oluyor
slm arkadaşlar bende 2009 mart anne adayıyım.bu aralar oğluşum için beşik ve oyun parkı bakıyorum.ama kararsız kaldım.siz ne yapmayı planlıyorsunuz?
kızlar ben yine iki isim koyacağım sanıyorum.ayliz ayda olarak.hoşuma gitti ne bileyim.
Bu arada ben de iki isim koyuyorum, hatırlyorsunuzdur belki... Zehra Defne... :)))
adlarıyla yaşasınlar inşallah....bende defne ismiini düşünüyorum yada ayşe alakasız iki isim ama başka isimde bulamadım eşimede beğendiremedim..iki isimde düşünümüyoruz.bakalım hangisinde karar kılıcaz...
biz de iki isim koymayı düşünüyoruz kızlar...
canım selencem sağol.çok haklısın seçme hakkı olsun dimi.
adacyo sağol canım.ayliz cennette bir bahçe.ayda da dere kenarında yetişen bir bitki anlamında canım.
Ayşe ismi senin isminle kafiyeli, değil mi... Defne de kulağa hoş geliyor. Bir de annem şey derdi, Ayşe'ler kısmetli olur... Artık içine hangisi siniyorsa canım... ben Defne'yi benimle kafiyeli olduğu için seçtim. Tabii bir de eşimin, rahmetli annesinin ismi olan Zehra dışında, beğendiği tek isim olduğu için... kaydirigubbakcemile3
benim kızımın isimleride Liya Azelya olacak inşallah
bende bilg. başına şimdi geldim dikkatimi çekti 2. isim sana soracaktım. iyi olmuş birbirine uymuş canım adıyla uzun yıllar yaşasın inşallah
bende 2 isim koymayı düşünüyorum seçme hakkı olsun dimi ama :)
Canımmmm, pek de güzelmiş anlamları... Ben koyacağım isimlerden birinin Kur'an'da geçiyor olmasına dikkat ettim... Sizde de aynı olay var mı merak ettim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?