2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben de komedi dükkanını izliyorum, misafirde var kayınvalidemlerde eşimin dayısı kuzenleri falan yattığım için yanıma geldiler bi yandan onlarla muhabbet izleyemedim de tam.

valla burdayım ama hep bilg. başında duramıyorum oturuyorum yorulup uzanıyorum
yatıyorum yoruluyorum gelip neler yazmışsınız diye bakıyorum kısır döngüye girdim valla :))

Bugün eşimle dışarı çıktığımızda şunu farkettik ki, artık kendimiz için hiçbir şey bakmıyoruz... Alacak olmasak bile vitrinlere yaklaşmıyoruz. Ne zaman bir bebek eşyaları mağazası görüyoruz, o zaman birbirimizi ittire ittire koşuyoruz dükkana... Ayakkabı ve çanta satan dükkanlara bile bakmıyorum artık.... vayy beee, daha doğmadan hayatımı bu kadar değiştirdi güzel kızım, bir de gelse, neler olacak kimbilir... :)))

hep öyleyiz canım onlar için yaşar duruma geliyoruz
hayırlısıyla doğsunlarda bak gör onlar için yiyeceğiz onlar için yaşayacağız onlar için uyuyacağız biz onlar olup çıkacağız tabi büyük bir zevk alacağız bunları yaparken de :))

Ayy valla öyle yaaa!!! Düşündükçe heyecanlanıyorum. bazen günler çok hızlı geçiyor, bişey kalmadı gibi geliyor, bazen de off ne kadar çok var daha diyorum.. mesela bugün alışveriş merkezinde bir sürü hamile gördüm, bazılarının karnı çoook büyüktü, sanırım 9. aydalardı... Baktım ben daha o ebatlara gelmemişim; offf çok var, daha bunlar doğurmamış dedim... kaydirigubbakcemile3
Hızlı ak zaman, hızlı akkk!!!

ben de geçen gün eşime diyorum ki : ya sanki ben ezelden beri hamileyim :CüvCüv:
sanki insanlar benden sonra hamile kaldılar doğurdular da çocuklarını büyütüyorlar ben hala hamileyim gibi geliyor :roflol::roflol:
yoksa ben hep hamilemi kalacağım yaaaa:uhm::uhm::uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…